Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Akkor már gondoskodtál védelemről. :) Jaja, holnap jönnek a csajok. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Rendeltél azokat is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Rendeltél azokat is? :) Peeersze, minden játszik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Jól néz ki. :) Én nem tudnám tekerni a kormányt,nincs szervóm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Jól néz ki. :) Én nem tudnám tekerni a kormányt,nincs szervóm. :) Nekem (még) van. Lehet hogy befosik majd ha ráteszem a felniket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Na végre vége a hétnek... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Dél körül felborult egy rizsrakéta a reptér után a kanyarban. Szerintem kertváros felöl mehetett és a kanyar után jobboldalra kisodródva pörgött párat a szántásban. Mikor arra mentünk tesómmal akkor már ott voltak a rendőrök meg a tréleres is. Egy ezüst szinű CIVIC sedán volt. Pfúú nagyon összetörött. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 ...rizsrakéta... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Széép. Hátul alatta van az emelő? Vagy nem ér bele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Széép. Hátul alatta van az emelő? Vagy nem ér bele ? Nincs alatta semmi. Nem ér alapból bele. Csak ha beleülök van 1cm a perem és a gumi között. Az meg veszélyes... Azért inkább csak gurultam egyet ahogy mackosajt mondta, fényképeztem aztán le is szedtem. Majd ha jóidő lesz és lesz szélesítés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nem ártana lemosni az autót néha. Egy alvázmosás ami lemosa a sót és egyéb káros cuccokat meg egy felső sem árt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nem ártana lemosni az autót néha. Egy alvázmosás ami lemosa a sót és egyéb káros cuccokat meg egy felső sem árt. Lemosnám én ha nem lenne -40. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Azon gondolkozom hogy szerintem egész héten busszal megyek dolgozni. :) Sőt, jövőhéten is. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Azon gondolkozom hogy szerintem egész héten busszal megyek dolgozni. :) Sőt, jövőhéten is. :D :D Visz a busz. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hát ez így koszos kocsin is igen ütősen mutat. :) Jó lesz ez, pláne ha neadj egy GSi-n lesz, akkor méginkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hát ez így koszos kocsin is igen ütősen mutat. :D Jó lesz ez, pláne ha neadj egy GSi-n lesz, akkor méginkább. Köszi. Reméljük a legjobbakat. :D Mostmár 1000% hogy busszal megyek, csak nemtom mikor megy a busz. Szal hamar kell kimennem hogy ne késsem le. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Tomi, még Szerdáig QC-zni fogok szal futkosok majd még a szereldében... Ha arrafelé járok és ráérek megkereslek... Ha nem DVD-zel vagy alszol éppen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Tomi, még Szerdáig QC-zni fogok szal futkosok majd még a szereldében... Ha arrafelé járok és ráérek megkereslek... Ha nem DVD-zel vagy alszol éppen. :) 6495 a telefonszámom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Doboznyi apró Zsolti gyűjteménye volt "csak" ? Ákos odaadta csütörtökön és már Gabinál van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Doboznyi apró Zsolti gyűjteménye volt "csak" ? Ákos odaadta csütörtökön és már Gabinál van :) Igen én egy fehér hangszórósdobozban adtam oda tominak. Azt nemtom hogy Ő tett-e hozzá még... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 nah elvittem ma karosszériáshoz az autót,elvileg péntekre kész... ..busz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 nah elvittem ma karosszériáshoz az autót,elvileg péntekre kész... ..busz... :) Én tudom milyen rossz. Hidd el. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Igen én egy fehér hangszórósdobozban adtam oda tominak. Azt nemtom hogy Ő tett-e hozzá még... :D Csak párszáz forintot meg megragsztottam a dobozt mert leszakast az egyik füle. nah elvittem ma karosszériáshoz az autót,elvileg péntekre kész... ..busz... :D Az mi? :D Vannak rajta hibák is vagy csak a morcosítás lesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Én tudom milyen rossz. Hidd el. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts