zocsa Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 7-8 hónapja dolgozok ott,de még egyszer se buszoztam.. :) pedig lehet,hogy az lesz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Én azóta nem voltam busszal dolgozni miaóta megvan a Kadett. 2005 Okt. 01. De nyáron robogózom. :) Bogi volt multkor busszal dolgozni met szabin voltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ismerek egy kasztnist Esztergomban esetleg megkérdezhetitek. Esztergomban a Márta Panzio felett lakik. Majd megkeresem és elküldöm a számát pűben. :) Nem biztos,hogy bevállalja de hátha. ok,köszi Azért azon gondolkodj el,hogy kéne addig egy csere mocitető vvagy ahogy én csináltam vettem egy másikat.(GSI-ét) Mert eleve nem b@szod össze az eredetit amit ugye bármikor visszatehetsz.(egy esetleges eladásnál ne ezen muljon) és a kasztnis meg a fényező tud rajta nyugodtan dolgozni nem kell ott állnia a kocsinak te is használhatod. Fényezőt tudok. Nekem 30-ért fujt egy sárvédőt és a géptetőt kivül-belül. igen,gondoltam rá én is, amugy műszakin mit szólnak az ilyen módosított mocitetőkhöz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 igen,gondoltam rá én is, amugy műszakin mit szólnak az ilyen módosított mocitetőkhöz? Szerintem nem örülnek neki. De nekem akkor még nem volt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ez jó is lenne.(mármint a morc.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Szép kis szolíd morc. Nekem tetszik. :) Viszont az F Astra sokkal szebb gyári lámpákkal mint éndzsölájsszal. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Majd szemrevételezem a Zsoltiét közelről :) , arra most úgy sincs cash. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Csak egész nyugodtan. Egyébként nekem tetszik ez az éndzsölsz. Brutálisabban néz ki az eleje a gyári maszkkal is mint előtte. :) Sötétben meg überfrankó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ez jó is lenne.(mármint a morc.) http://www.heatwave.hu/img/pimp01.gif http://www.heatwave.hu/img/pimp02.gif http://www.heatwave.hu/img/pimp04.gif Nem rossz, de nekem azért ennél kicsit morcosabb mocitető fog kelleni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Na most voltunk Nyergesen, 35-40 körül lesz cakk-pakk új sárvédővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Na most voltunk Nyergesen, 35-40 körül lesz cakk-pakk új sárvédővel. Az sztem elég megfelelő ár. Ahhoz képest hogy mennyit soroltál fel... Nekem asszem 2x20 volt a fényezés( két küszöb+a két sárvédő ) + 36 volt a hegesztés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Háát felpróbáltam a Mattigokat a Rekire. Beleér a felni pereme a kormányösszekötő gömbfejbe. :) Így asszem mivel a MAttig régi álom volt valamelyik alut eladom. Asszem azt a 14-es gyári F Astra felnit ami most van a kocsin. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 ...Asszem azt a 14-es gyári F Astra felnit ami most van a kocsin. :) Hogy is néz az ki? És hogyé méred? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Hogy is néz az ki? És hogyé méred? 35 az irányára. A kupakok újak rajta. És nem ilyen koszosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Háát felpróbáltam a Mattigokat a Rekire. Beleér a felni pereme a kormányösszekötő gömbfejbe. :) Így asszem mivel a MAttig régi álom volt valamelyik alut eladom. Asszem azt a 14-es gyári F Astra felnit ami most van a kocsin. :) Kell rá csináltatni nyomtávszélesítő pogácsát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Kell rá csináltatni nyomtávszélesítő pogácsát. :) Hát igen erre gondoltam én is. Az a baj,hogy itt nem csavarral van feltéve a kerék hanem tőcsavaros és anyákkal. Feltettem a kereket és 2 cm áll ki a tőcsavarból. Azt meg nem szeretném,hogy 2 menet fogja a felnit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Hát igen erre gondoltam én is. Az a baj,hogy itt nem csavarral van feltéve a kerék hanem tőcsavaros és anyákkal. Feltettem a kereket és 2 cm áll ki a tőcsavarból. Azt meg nem szeretném,hogy 2 menet fogja a felnit. És a tőcsavarok nem cserélhetőek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 És a tőcsavarok nem cserélhetőek? :) Nemnagyon. Talán elöl igen de hátul nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Nemnagyon. Talán elöl igen de hátul nem. Az szívás... :) Akkor marad a jó öreg kábelkötöző. Vigyek egy zacsival? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Az szívás... :) Akkor marad a jó öreg kábelkötöző. Vigyek egy zacsival? :) Van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Van. :) :) :) Képed nincs róla hogy kb hogy áll a kocsin a felni? Vagy nem csináltál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 :) :) Képed nincs róla hogy kb hogy áll a kocsin a felni? Vagy nem csináltál? :D Nincsen. Elment a fényképezéstöl a kedvem. Talán még az a nyomtávszélesítő tárcsa jó lenne ami a Zsigulikon volt anno. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Nincsen. Elment a fényképezéstöl a kedvem. Talán még az a nyomtávszélesítő tárcsa jó lenne ami a Zsigulikon volt anno. :) Nemtom volt zsigulink, de akkor még nem voltam tuner... ( 13évesen :) ) Próba cseresznye. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Megjöttek a gumik. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Megjöttek a gumik. :) :) Akkor már gondoskodtál védelemről. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts