rtomi Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 profi leírás :) köszi, lementettem. Pesten is tök jól kiismeri magát. :) :)
zocsa Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 Pesten is tök jól kiismeri magát. :) :) :) ápropóó,neked hol csinálták a mocitetőt?
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 Pesten is tök jól kiismeri magát. :) :) Most majdnem mondtam valami csúnyát... Szerencséd hogy ez egy nyilvános fórum. :D :)
rtomi Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 :) ápropóó,neked hol csinálták a mocitetőt? Haverom csinálta Kertvárosba de Astrára bonyolultabb ám. És utána eléggé macerás a kinyitása. Majd megkérdezem,hogy vállal-e.
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 Haverom csinálta Kertvárosba de Astrára bonyolultabb ám. És utána eléggé macerás a kinyitása. Majd megkérdezem,hogy vállal-e. Szélesítést is kérdezd akkor pls. Hátha tényleg elküld anyámba ez a kasztnis. :)
zocsa Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 Haverom csinálta Kertvárosba de Astrára bonyolultabb ám. És utána eléggé macerás a kinyitása. Majd megkérdezem,hogy vállal-e. Köszi. ezért is szeretnék valami szolidabbat,hogy ne legyen gyári,de ne legyen nagyon nehéz kinyitni sem. Most nézegetek képeket neten.
mélykék76 Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 Most majdnem mondtam valami csúnyát... Szerencséd hogy ez egy nyilvános fórum. :D :) Mondd nyugodtan, nem látszik fórumon mit beszélsz a gép előtt :) :) És akkor most Gsi-re gyűjtögetsz ?
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Mondd nyugodtan, nem látszik fórumon mit beszélsz a gép előtt :) :) És akkor most Gsi-re gyűjtögetsz ? Igen, megvettem ezeket a felniket mert jó áron voltak, meg pont ilyen kellett nekem... Aztán egyenlőre leálltam... Bár talán bepróbálkozok faternál hogy adjon egy kis lóvét kölcsön nekem, mert az abaqua megint akciózza a gumikat és van egy Infinity 215/40R16os gumi a 15490Ft. Szal elég jó áron adják. Nem akarok úgyjárni mint a Pirelli Pzero Nero-val hogy lekések róla. Úgyis van itthon dugiban 100EUR-óm azt beváltom meg kölcsönkérek még egy kicsit hozzá és akkor lehet hogy veszek gumit is. Egyébként igen, GSi-re gyűjtés van. Ha minden jólmegy ( kopp-kopp )akkor majd 100-150at kell rádobnom az én autóm árára, + a járulékos költségek ( átiratás, új forgalmi, új törzskönyv ). Ha nem jön össze a csere akkormeg erre az autóra fordítom az összeget. Mivel úgyis hiányzik neki egy telifényezés, ezért egyben megcsináltatom a morcosítást + a szélesítést is rajta + a telifényezés persze. Ha GSi lesz akkor azon kicsit később. Addig pedig járok virsligumikkal. :)
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 ne mán most hogy böngészek, megtaláltam az autogumibolt.hu-n ugyanezt a gumit 12é. :) Ez pedig milyen szép. :)
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Nah meg is rendeltem 12ért a gumit. Ezt nem lehetett kihagyni... :)
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 azért kérdeztem rá, mert előtte egy Falken gumi képét raktad be. :)
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 azért kérdeztem rá, mert előtte egy Falken gumi képét raktad be. :) Igen, de azt csak azért mert szép. :)
rtomi Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Srácok rossz hírem van. Nem vállal a haverom semmi kasztnizást mert sokat dolgozik a munkahelyén és nincs rá idelye. :)
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Srácok rossz hírem van. Nem vállal a haverom semmi kasztnizást mert sokat dolgozik a munkahelyén és nincs rá idelye. :) Hát akkor így jártunk... Azért köszi. :)
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 köszi. Nah jártál ma errefelé? Nem néztél be a kasztnishoz? Nekem ha aktuális lesz a morcosításos téma körbekérdezek cs-n is. Hátha tud valaki valami jó műhelyt aztán max informállak és kapunk tömeges morcosítás kedvezményt. :)
zocsa Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Nem voltam ma arra, hmm ,tömeges (2 :) ) morcosítás jól hangzik :)
rtomi Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Ismerek egy kasztnist Esztergomban esetleg megkérdezhetitek. Esztergomban a Márta Panzio felett lakik. Majd megkeresem és elküldöm a számát pűben. :) Nem biztos,hogy bevállalja de hátha. Azért azon gondolkodj el,hogy kéne addig egy csere mocitető vvagy ahogy én csináltam vettem egy másikat.(GSI-ét) Mert eleve nem b@szod össze az eredetit amit ugye bármikor visszatehetsz.(egy esetleges eladásnál ne ezen muljon) és a kasztnis meg a fényező tud rajta nyugodtan dolgozni nem kell ott állnia a kocsinak te is használhatod. Fényezőt tudok. Nekem 30-ért fujt egy sárvédőt és a géptetőt kivül-belül.
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Nem voltam ma arra, hmm ,tömeges (2 :) ) morcosítás jól hangzik :) Vidéki viszonylatban a két morcosítás már tömeg. :)
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Én tudom nélkülözni a verdát. Max addig duzzogva járok busszal dolgozni. :)
rtomi Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Én tudom nélkülözni a verdát. Max addig duzzogva járok busszal dolgozni. :) beb@sznabusszaljárni
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 beb@sznabusszaljárni Én kibírom. Amikor szerelőnél volt az autóm akkor is 2hétig busszal jártam. :) Tiszta elmeroggy volt. :)
Recommended Posts