rtomi Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 A szilikonos csajét tudom ki. Na hát én valahogy nem sajnálom hogy elment a festőből... Kész ahogy kinéz az a csaj és állítólag elég nagy... ő... szal érted. :) Tényleg szánalmas szegény. A két testvére is nálunk van és nemnagyon örültek neki,hogy oda került. :) Ungvári Tomi mint név pedig ismerős... De hirtelen nemtom ki az... :) Nagysápi srác. Csopi volt asszem ahol az alját fujták alvázvédővel. IWIW-en itt megnézheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Nagysápi srác. Csopi volt asszem ahol az alját fujták alvázvédővel. IWIW-en itt megnézheted. Jaaa igen, mostmár vágom. Ő volt a csopihelyettes még régebben a PVC-SGCn. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Most jut eszembe akkor Te a Kovács Attilát is ismered ugye? Majd ha találkozol vele holnap mondd már meg neki hogy a Zsolti Üdvözli a 2es TopCoatról és hogy szégyelje magát azért mert mostanában hanyagolja a p*na.hu-t. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Most jut eszembe akkor Te a Kovács Attilát is ismered ugye? Majd ha találkozol vele holnap mondd már meg neki hogy a Zsolti Üdvözli a 2es TopCoatról és hogy szégyelje magát azért mert mostanában hanyagolja a p*na.hu-t. :) :) Ismerem a Dzsiájdzsót. De nemszoktam vele beszélgetni mert sztem egy nagyképű férfinemiszerv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Ismerem a Dzsiájdzsót. De nemszoktam vele beszélgetni mert sztem egy nagyképű férfinemiszerv. Hmm érdekes... Amikor a festőben volt csopi az égetőben én qrva jól eldumálgattam vele és sztem jófej srác. Nagyon bírtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Zsolti odaadtam a zsozsót Ákosnak. Ő majd odaadja Futó mesternek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Zsolti odaadtam a zsozsót Ákosnak. Ő majd odaadja Futó mesternek. Köszi szépen Tamás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Levakartuk a kocsit,azután mentünk egy kört a parkolóban, de látom addigra megoldódott a helyzet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Levakartuk a kocsit,azután mentünk egy kört a parkolóban, de látom addigra megoldódott a helyzet. :) Elszállítottam Tomi-t Egomba a bánomira hogy kölcsön tudja kérni muterja verdáját. Szegény Tomi szerintem ma nem fog lefeküdni aludni. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Esetleg úgy nem tudnátok megfogalmazni, hogy más is értse ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Esetleg úgy nem tudnátok megfogalmazni, hogy más is értse ? :) De persze... Tominak nem indult a Kadett reggel melóban, ezért kellett nekem elszállítani a muterjáékhoz... És azért nem fog aludni szerintem mert szerelni fog. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 De persze... Tominak nem indult a Kadett reggel melóban, ezért kellett nekem elszállítani a muterjáékhoz... És azért nem fog aludni szerintem mert szerelni fog. :) :) Okézsokémoké, azt hittem valami komolyabb baj van - jóóó, gááz meló előt így is-. Mesélj mánn a felniről, amit vettél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Okézsokémoké, azt hittem valami komolyabb baj van - jóóó, gááz meló előt így is-. Mesélj mánn a felniről, amit vettél :) Borbet T, 9x16. Elöl ET30, hátul ET15 lesz. Azt még nemtudom hogy ezen az autón vagy a leendő (kopp-kopp) géessín. A 2db ET15ös már meglett javíttatva, azokat csak políroznom kell, az ET30asokon padkahorzsolások vannak, azokat pénteken elvittem javíttatni. Elméletileg kedden már készen lesznek. Gumi nemtom mikor lesz rájuk, de 215/40 R16ot szeretnék. Szerk.: Tomi autója hazafelé nem indult be, most reggel. Azért az elég gáz. :) Mégjó hogy van egy pár segítőkész klubtárs a suzukiban. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Zsolti köszi szépen a fuvart. Hazamentünk az Ignissel aztán negyed 10-kor keltem. Bementünk haverommal de még akkor sem indult. Elvontattuk Esztergom -Kertvárosba. Kiderült,hogy az elosztófejben egy jeladó halt be. Ráadásul a ritkábbik fajta (LUCAS) Most rátettünk egy BOSCH elosztófelyet,hogy addig is menjen amig meglesz az alkatrész. Köszi szépen mégegyszer a segítsége ;)t. Épp tegnap mondtam a régi gazdájának,hogy még sosem hagyott cserben. :wac :(ko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Zsolti köszi szépen a fuvart. Hazamentünk az Ignissel aztán negyed 10-kor keltem. Bementünk haverommal de még akkor sem indult. Elvontattuk Esztergom -Kertvárosba. Kiderült,hogy az elosztófejben egy jeladó halt be. Ráadásul a ritkábbik fajta (LUCAS) Most rátettünk egy BOSCH elosztófelyet,hogy addig is menjen amig meglesz az alkatrész. Köszi szépen mégegyszer a segítsége ;)t. Épp tegnap mondtam a régi gazdájának,hogy még sosem hagyott cserben. :wac :(ko: Nincsmit. Örülök hogy megoldódott a dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Nem ismertek véletlenül ,itt a környéken jó karosszériást? ha még fényezne is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Nem ismertek véletlenül ,itt a környéken jó karosszériást? ha még fényezne is... :) Itt nyergesen tudok egyet, ő csinálta az én két küszöbömet meg a két hátsó sárvédőmet. Le is lett fényezve, igaz a két ember nem egy és ugyanaz, de egy helyen dolgoznak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Lassan nekem is meg kell látogatnom majd... Kíváncsi leszek mit szól majd a szélesítéshez meg a morcosításhoz... Lehet hogy furcsán fog nézni, akkor nekem is keresni kell mást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Lassan nekem is meg kell látogatnom majd... Kíváncsi leszek mit szól majd a szélesítéshez meg a morcosításhoz... Lehet hogy furcsán fog nézni, akkor nekem is keresni kell mást. :) Egy szolídabb morcosításon én is gondolkodtam már. Nekem a bal elejét,jobb hátulját és a motorháztetőt kellene újjá varázsolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Egy szolídabb morcosításon én is gondolkodtam már. Nekem a bal elejét,jobb hátulját és a motorháztetőt kellene újjá varázsolni. :) Nemtom mennyire vagy ismerős nyergesen... Ha leírom hogy merre találod a műhelyt megtalálod? Mondjuk egyátalán nem nehéz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Hááát,többször mentem már keresztül rajta. Nameg tudom,hogy hol szokott lenni a sörfesztivál. :) :) Próbáld meg leírni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Hááát,többször mentem már keresztül rajta. Nameg tudom,hogy hol szokott lenni a sörfesztivál. :) :) Próbáld meg leírni. :) Na a sörfesztivál ugye az íjjászpályán szokott lenni. Átjösz a sineken és bekanyarodsz balra az első lehetőségnél, ugye az megy az íjjászpálya felé. Bal oldalon lesznek üzletek, ez a tó utca... Mész és nemsokára látsz egy egyenrangú kereszteződést, ott kell jobbra menni és ahogy fordulsz már látod is a kék kaput és általában sok autó szokott ott állni. Hogy egyértelműbb legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 profi leírás :) köszi, lementettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 profi leírás :) köszi, lementettem. Igyekeztem... GPS-ben nem vagyok ász. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts