zocsa Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Netfüggő. :) :) hááhááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ő az a lány aki az AB-OK-n dolgozik és régen esztergomban lakott ? :) Te hol dolgozol? :) Igen. Szerelőüzem/MC Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Igen. Szerelőüzem/MC öööö,vagyis nem Szóval az én barátnőm is és tesómé is az AB-OK-n dolgozik :) és mindketten egomban laktak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ezt most mire alapozod? :) Hát arra hogy 17kor lett vége a műszaknak te meg már 17:56kor fórumozol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 öööö,vagyis nem Szóval az én barátnőm is és tesómé is az AB-OK-n dolgozik :lol: és mindketten egomban laktak. Ahha. Akkor nemtom. :) Titeket szoktalak látni az Astrával asszem. A te csajod volt egy ideig hibavisszajelző a QC sor végén a Böbével? Hát arra hogy 17kor lett vége a műszaknak te meg már 17:56kor fórumozol. :D Üzleti ügy volt csak. :lol: Holnap megyünk Balatonalmádiba a Rekord új felnieiért. :) Bámultam az utvonaltervezőt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ahha. Akkor nemtom. :) Titeket szoktalak látni az Astrával asszem. A te csajod volt egy ideig hibavisszajelző a QC sor végén a Böbével? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Tökjó itthon ülni és nem dolgozni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Tökjó itthon ülni és nem dolgozni... :) Jó lehet. :) Mi most jöttünk haza Balatonalmádibol. Elhoztuk a Reki új felnieit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Zsolti! Mész holnap a Lurdy-hoz este? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Zsolti! Mész holnap a Lurdy-hoz este? :) Méééé, te nem jössz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Méééé, te nem jössz ? Dee csak mi már délben Pesten leszünk. Neszarjáábe viszem a fordferlént neked is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Ha nem sikerül GPS-t szereznem akkor nagyon felidegesítem majd magam és vagy eltévedek vagy nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Gogliban rákereshetnél a "térkép" szóra :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Gogliban rákereshetnél a "térkép" szóra :) :) Rákerestem már. Sőt, voltam az útvonaltervező.hu-n is. De a sok vonal között eltévedtem. :) Én falusi gyerek vagyok, nem ehhez vagyok szokva. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Rákerestem már. Sőt, voltam az útvonaltervező.hu-n is. De a sok vonal között eltévedtem. :) Én falusi gyerek vagyok, nem ehhez vagyok szokva. :lol: :) Térkép alatt olyan térképet értettem amit a kezedbe fogsz és lapozható :) Asszem pár ezer év alatt bizonyított :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Térkép alatt olyan térképet értettem amit a kezedbe fogsz és lapozható :) Asszem pár ezer év alatt bizonyított :) Látom te sem vagy ízig vérig városi gyerek. Olyan hogy nyomtató nem mondd semmit? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Látom te sem vagy ízig vérig városi gyerek. Olyan hogy nyomtató nem mondd semmit? :lol: :) Kinyomtatsz egy Budapest és környéke térképet ? Lehet azt kapni ám fűzve is, azt talán többször tudod használni :) Híresen nagy eltévedő vagyok akár térkép segítségével is, csak az a nagy különbség köztünk, hogy engem nem érdekel :) :D Mikor akarsz jönni a Lurdyhoz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Kinyomtatsz egy Budapest és környéke térképet ? Lehet azt kapni ám fűzve is, azt talán többször tudod használni :) Híresen nagy eltévedő vagyok akár térkép segítségével is, csak az a nagy különbség köztünk, hogy engem nem érdekel :) :D Mikor akarsz jönni a Lurdyhoz ? Egyenlőre passzolok mert megkaptam a fizetésem és GSI Kadét a cs-en hirdetett Borbet T-ket. Minjárt felhívom hogy nem-e jön ő is Lurdytalira... Aztán akkor akár hozhatja is a felniket magával... Aztán ha nem jön akkor lehet hogy előtte elugrok hozzá Taksonyra és úgy megyek majd Lurdyba. Szal ez még képlékeny. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Egyenlőre passzolok mert megkaptam a fizetésem és GSI Kadét a cs-en hirdetett Borbet T-ket. Minjárt felhívom hogy nem-e jön ő is Lurdytalira... Aztán akkor akár hozhatja is a felniket magával... Aztán ha nem jön akkor lehet hogy előtte elugrok hozzá Taksonyra és úgy megyek majd Lurdyba. Szal ez még képlékeny. :) Nah felhívtam Kadét-ot. Ő is jön Lurdyhoz és akkor hozza a felniket is magával. Zsííííír lesz. Jó első Lurdytalinak nézek elébe. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Egyenlőre passzolok mert megkaptam a fizetésem és GSI Kadét a cs-en hirdetett Borbet T-ket. Minjárt felhívom hogy nem-e jön ő is Lurdytalira... Aztán akkor akár hozhatja is a felniket magával... Aztán ha nem jön akkor lehet hogy előtte elugrok hozzá Taksonyra és úgy megyek majd Lurdyba. Szal ez még képlékeny. :) Ilyen jól kaptál? :) Átkéretem magam a festőbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Nah felhívtam Kadét-ot. Ő is jön Lurdyhoz és akkor hozza a felniket is magával. Zsííííír lesz. Jó első Lurdytalinak nézek elébe. :) :) Akkor odatalálsz a Lurdyhoz vagy kell segítség ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Akkor odatalálsz a Lurdyhoz vagy kell segítség ? Jön a haverom is velem és ismeri pestet. Nameg hozza a GPS-ét is. Szal úgynézki odatalálok. Ha esetleg nem akkor majd Wi-Fi írunk a fórumra helpért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Ilyen jól kaptál? :) Átkéretem magam a festőbe. :) Maradt pénzem a múlt hónapról is... Direkt erre gyűjtögetek már egy ideje. :D Amúgy nemhiszem hogy átvennének... Tőlünk küldik át az embereket a szereldébe mert mi "sokan" vagyunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Maradt pénzem a múlt hónapról is... Direkt erre gyűjtögetek már egy ideje. :) Amúgy nemhiszem hogy átvennének... Tőlünk küldik át az embereket a szereldébe mert mi "sokan" vagyunk. :) Tudom most kaptunk tőletek két embert. Az Ungvári Tomit meg a szilikonos csajét (György Henriett asszem) De nem is mennék a festőbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Tudom most kaptunk tőletek két embert. Az Ungvári Tomit meg a szilikonos csajét (György Henriett asszem) De nem is mennék a festőbe. :) A szilikonos csajét tudom ki. Na hát én valahogy nem sajnálom hogy elment a festőből... Kész ahogy kinéz az a csaj és állítólag elég nagy... ő... szal érted. :) Ungvári Tomi mint név pedig ismerős... De hirtelen nemtom ki az... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts