FPepe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Megnéztem az útvonaltervezőn, nem olyan egyszerű az mint ahogy én azt elképzeltem... :) Lehet kölcsönkérem haver GPS-ét... Azzal talán nem tévedek el. :) :) Ja, mondjuk észak felől nem egyszerű, át kell menni a városon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ja, mondjuk észak felől nem egyszerű, át kell menni a városon. Hja én is azt néztem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én mindig azt mondom, hogy csak Soroksárig szól a jogsim (dél felől onnan jövünk be), de spec. a Lurdynál már voltam egyedül. :) Nekem a Hungária körút a mumusom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Megnéztem az útvonaltervezőn, nem olyan egyszerű az mint ahogy én azt elképzeltem... :) Lehet kölcsönkérem haver GPS-ét... Azzal talán nem tévedek el. :) :) Pedig egyszerű. Beérsz a bécsi utra. aztán a vörösvári ut át az Árpád hídon és egyenesen végig a hungárián ,majd ugye abbol lesz a Róbert Karcsi körút. Szóval csak egyebnnesen. Árpádhíd,aztán előbb utóbb balra lesz a sportaréna mejd lesz egy vaúti felüljáró. Ezalatt is elmész aztán jön egy kereszteződés (kőbányai ut) itt is egyenesen. Lesz megint egy felüljárós nagy kereszteződés ez az üllői ut. Jobbra lesz a Fradipálya. Itt is tovább egyenesen . Ezután enyhe ívben jobbra fordul az ut és jobbra meglátsz egy nagy épületet Praktiker felirattal. Na az ezutáni épület a Lurdyház amit alulról megkerülve megtalálod a mélygarázst. Ennek a kijáratánál szoktak lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Pedig egyszerű. Beérsz a bécsi utra. aztán a vörösvári ut át az Árpád hídon és egyenesen végig a hungárián ,majd ugye abbol lesz a Róbert Karcsi körút. Szóval csak egyebnnesen. Árpádhíd,aztán előbb utóbb balra lesz a sportaréna mejd lesz egy vaúti felüljáró. Ezalatt is elmész aztán jön egy kereszteződés (kőbányai ut) itt is egyenesen. Lesz megint egy felüljárós nagy kereszteződés ez az üllői ut. Jobbra lesz a Fradipálya. Itt is tovább egyenesen . Ezután enyhe ívben jobbra fordul az ut és jobbra meglátsz egy nagy épületet Praktiker felirattal. Na az ezutáni épület a Lurdyház amit alulról megkerülve megtalálod a mélygarázst. Ennek a kijáratánál szoktak lenni. Ez valóban tök egyszerű. :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Mi van veled Zsolti? :) Ma hamarabb értél be melóba mint mi. :) Vagy ott hétvégézett a kocsid? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Mi van veled Zsolti? :) Ma hamarabb értél be melóba mint mi. :lol: Vagy ott hétvégézett a kocsid? :D Az úgy voooolt. :) Ugye vizes volt a talaj... és sárosabb volt a cipőm a kelleténél éshát... "Véletlenül" jobban nyomtam a gázpedált... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Az úgy voooolt. :) Ugye vizes volt a talaj... és sárosabb volt a cipőm a kelleténél éshát... "Véletlenül" jobban nyomtam a gázpedált... :) :) Azt hittem nulladik órád volt. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Azt hittem nulladik órád volt. :) :) Jaaa, neeem. Ennyire nem vagyok eminens "tanuló". :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Zsolti! Ma megnéztem a tükreidet közelről, (ha nem haragszol :) ) gondoltam rá,hogy én is lecseréltem, de nem is tetszik annyira felszerelve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Zsolti! Ma megnéztem a tükreidet közelről, (ha nem haragszol :D ) gondoltam rá,hogy én is lecseréltem, de nem is tetszik annyira felszerelve... Húúúúúú, hogy merted???!!! :) :) Egyébként én is így voltam vele... Addig tetszett csak amíg képen láttam... Így felszerelve már nem egy nagy durranás. Ha sikerül az autócsere oda is adom vele együtt. :lol: bájdövéj: csaknem te is suzukis vagy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 De igen,ugyanugy A-ba. Ma meg holnap szabin vagyok,csak tesóm barátnőjéért ugrottunk be 5-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 De igen,ugyanugy A-ba. Ma meg holnap szabin vagyok,csak tesóm barátnőjéért ugrottunk be 5-re. Ahh vágom. Majd akkor szervezhetnénk mondjuk vasárnap reggel egy Opelfórum minitalit a Suzukiparkolóban. Mit szóltok? :) Ismét szebb lett a verdám. Megjöttek az Opelklub-os rendszámtáblakeretek. :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Ismét szebb lett a verdám. Megjöttek az Opelklub-os rendszámtáblakeretek. :D :) :) Nekem már a 3. matrica van hátul, 1 lejégkapartam egy részét, 2 elb@sztam,nem középen volt 3 jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nekem már a 3. matrica van hátul, 1 lejégkapartam egy részét, 2 elb@sztam,nem középen volt 3 jó :) Én most filózok rajta hogy felrakjam avagy ne... Lehet hogy cserélem a verdát Áprilisban. :) :lol: Ahogy elnéztem a rendszámtáblakeretek azok maradnak a verdán... Először amikor felraktam anyáztam is hogy zörög benne a rendszám... De aztán rájöttem hogy jobban össze kell pattintani és akkor bika. Majd max igényelek még egy párat ha úgyadódik hogy kell. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 háát valószínű,hogy egészben már nem jön le. Szólj az új tulajnak,lépjen be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 háát valószínű,hogy egészben már nem jön le. Szólj az új tulajnak,lépjen be :) Jaja az lesz. aztán ha nem akkor reklámozza a klubbot, vagy vesz másik keretet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nah jóéjt emberek. Mentem alukálni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nah jóéjt emberek. Mentem alukálni... :) Jó munkát holnap! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Jó munkát holnap! :) :) Jó vicc volt! Ha Ha Ha. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Tegnap láttam ezt a fehér Astrát Dorogon a CBA parkolóban(a mukinál) meló után. Mondtam is Boginak,hogy :"nézd már klubbos matrinya" Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Én is láttam az autódat ott, kb mögöttem álltál az út másik oldalán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 De igen,ugyanugy A-ba. Ma meg holnap szabin vagyok,csak tesóm barátnőjéért ugrottunk be 5-re. Ő az a lány aki az AB-OK-n dolgozik és régen esztergomban lakott ? :) Te hol dolgozol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ő az a lány aki az AB-OK-n dolgozik és régen esztergomban lakott ? :) Te hol dolgozol? :) Netfüggő. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Netfüggő. :) :) Ezt most mire alapozod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts