rtomi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Munkaidőben? "A" műszakos vagyok veled együtt... Akkor készülődtem melóba reggel. :) Banyek én csak azt néztem,hogy :négyóraharminc. :huh: Ma kiadtam egy Express lapot a festőüzemnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Banyek én csak azt néztem,hogy :négyóraharminc. :huh: Ma kiadtam egy Express lapot a festőüzemnek. :) Az jó. Annak mindíg örültek a festőben... Ki vette át nem tudod? Ha egy csaj akkor Ő a volt munkatársam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Az jó. Annak mindíg örültek a festőben... Ki vette át nem tudod? Ha egy csaj akkor Ő a volt munkatársam... :huh: A fekete rövidhaju naccscsöcsű. (A Rácz Robi felesége) Az Edének meg mondtam,hogy belerúgtam a földönfekvő emberbe. :-) Ezt ő szokta mondani. A kis Hidasi csak röhögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 A fekete rövidhaju naccscsöcsű. (A Rácz Robi felesége) Az Edének meg mondtam,hogy belerúgtam a földönfekvő emberbe. :-) Ezt ő szokta mondani. A kis Hidasi csak röhögött. Hja, az Ildikó vót akkor. :lol: Igen, Ede szokott ilyesmiket mondani... :huh: Egyébként most itthon vagyok mert beteg lettem... Telepítették a festőben ezeket az ivókutakat és qrva hideg víz jön belőle... Persze én meg szerdán rohadt szomjas voltam mindíg... Azt vedeltem azt a hideg vizet... Csütörtök reggel meg amikor felkeltem úgy éreztem magam mint akin átment 500 fiatal amazon lány. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Csütörtök reggel meg amikor felkeltem úgy éreztem magam mint akin átment 500 fiatal amazon lány. :lol: Eddig a pontig sajnáltalak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Eddig a pontig sajnáltalak. :huh: Köszi, igazán rendes tőled... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacarally Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 szewasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Szia! Mizu? Vidéki vagy? Mi a körzetszámod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Szia! Mizu? Vidéki vagy? Mi a körzetszámod? :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Szia! Mizu? Vidéki vagy? Mi a körzetszámod? Jásd a Bakonyban van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Zsolti! Te nem voltál katona ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Zsolti! Te nem voltál katona ugye? Nem. Én már megúsztam ezt a dolgot. Pont abban az évben törölték el ezt a sorozásos mizériát amikor lettem volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nem. Én már megúsztam ezt a dolgot. Pont abban az évben törölték el ezt a sorozásos mizériát amikor lettem volna. :) Azért kérdeztem mert láttam a gyár előtt,hogy az Astrával mindíg orral parkolsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Azért kérdeztem mert láttam a gyár előtt,hogy az Astrával mindíg orral parkolsz. Jah, úgy a legegyszerűbb. Meg azon a sarkon ahol szoktam állni tolatva elég érdekes lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Jah, úgy a legegyszerűbb. Meg azon a sarkon ahol szoktam állni tolatva elég érdekes lenne. :) Nekünk a seregben azt tanították,hogy mindig farral kell parkolni mert háboru esetén gyorsabban lehet majd menekülni. Egyébként én farral szeretek parkolni mert úgy könnyebb is. Kivéve a bevásárlóközpontot mert orral parkolva könnyebb elérni a csomagtartót. Csütörtökön megyünk Lurdy-hoz. Mert délután ugyis Pesten lesz dolgunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 ...háboru esetén gyorsabban lehet majd menekülni. Nem menekülni, TÁMADNI. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 kivéve, ha atomvillanást látsz, mert azt jól meg kell nézni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 kivéve, ha atomvillanást látsz, mert azt jól meg kell nézni... :) Ja, de utána már mindegy, hogy áll a kocsi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ja, de utána már mindegy, hogy áll a kocsi... :) Ha már a nyakadba olvadt a tető akkor tényleg mindegy... :) tomi:Én is gondoltam hogy kéne menni Lurdyhoz, de egyedül sajnos nem találok fel. Pesten még életemben nem voltam kocsival, max úgy hogy vittek és szerintem simán eltévednék. Az igazat megvallva azt sem tudom merre találom a Lurdy-t szal X. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nagyon könnyű! Végig ki van táblázva, hogy merre van a Lágymányosi híd. Átmész rajta, és ott van a tövénél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nagyon könnyű! Végig ki van táblázva, hogy merre van a Lágymányosi híd. Átmész rajta, és ott van a tövénél. Lehet hogy csinálok egy térképet neten és megpróbálom a lehetetlent. Max eltévedek és kirándulok egyet pesten és környékén. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Lehet hogy csinálok egy térképet neten és megpróbálom a lehetetlent. Max eltévedek és kirándulok egyet pesten és környékén. :) Hazafelé meg jöhetünk együtt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Hazafelé meg jöhetünk együtt. :D Megnéztem az útvonaltervezőn, nem olyan egyszerű az mint ahogy én azt elképzeltem... :) Lehet kölcsönkérem haver GPS-ét... Azzal talán nem tévedek el. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Na ne már! :) Elmondom én egyszerűen: addig méssz, amíg meg nem állsz. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Na ne már! :) Elmondom én egyszerűen: addig méssz, amíg meg nem állsz. :lol: :D Hát... Az jelent pillanatban köbö 300km lenne mer csak félig van a tankom... :lol: :) Erről jut eszembe egy elbándi beszólás... "Szivesen megkerülném magát hölgyem, de csak félig van a tankom." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts