Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 A picsába! Nem mondod!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 A picsába! Nem mondod!!!! Tuti. Ha vmi ház előtt megláttam volna, addig nyomom a dudát, míg ki nem jön vki (én már csak ilyen bunkó vagyok :huh: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Tuti. Ha vmi ház előtt megláttam volna, addig nyomom a dudát, míg ki nem jön vki (én már csak ilyen bunkó vagyok :lol: ). és megkínáltad volna egy üveg borral... Ha elfogadja akkor az nem a Sanyi. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Tuti. Ha vmi ház előtt megláttam volna, addig nyomom a dudát, míg ki nem jön vki (én már csak ilyen bunkó vagyok :) ). Akkor ráb.sztál volna, mert nem a mi házunk előtt, hanem a barátom háza előtt állnak. :) Ott áll a piros és a rokkersárga, a fehér pedig az övé. és megkínáltad volna egy üveg borral... Ha elfogadja akkor az nem a Sanyi. :huh: :D Még nem találkoztunk, de kiváló emberismerőnek tűnsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 és megkínáltad volna egy üveg borral... Ha elfogadja akkor az nem a Sanyi. :huh: :lol: Az egyik verzió ez volt, a mások, hogy képen már láttam, talán nem változott akkorát, hogy ne ismerje, fel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Az egyik verzió ez volt, a mások, hogy képen már láttam, talán nem változott akkorát, hogy ne ismerjem fel. :lol: Attól függ, mikori a kép. Tavaly pár hónapig járni nem bírtam, táppénzen voltam, anyám pedig etetett. Úgyhogy magamra szedtem +20 kilót, ami az Istennek se akar lemenni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Akkor ráb.sztál volna, mert nem a mi házunk előtt, hanem a barátom háza előtt állnak. :lol: Ott áll a piros és a rokkersárga, a fehér pedig az övé. Tudod, mióta a futást "kitalálták", én senkitől sem félek :huh: :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Tudod, mióta a futást "kitalálták", én senkitől sem félek :huh: :) . Nagy találmánya az emberiségnek, az biztos! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Attól függ, mikori a kép. Tavaly pár hónapig járni nem bírtam, táppénzen voltam, anyám pedig etetett. Úgyhogy magamra szedtem +20 kilót, ami az Istennek se akar lemenni. :huh: No problemo, attól, hogy valaki "gurul" :lol: , az arckaraktere nagyot nem változik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 No problemo, attól, hogy valaki "gurul" :) , az arckaraktere nagyot nem változik. Max ami eddig 20cm szélességben volt elterülve az kicsit kinyúlik... :lol: 16:9-es képet kapsz a végén. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Max ami eddig 20cm szélességben volt elterülve az kicsit kinyúlik... :) 16:9-es képet kapsz a végén. :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Még nem találkoztunk, de kiváló emberismerőnek tűnsz! :huh: Tippeltem bejött. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Oké, köszi hogy engedélyezted... Igazán megmelengette a szívem. :) :) Remélem azért nem sértődtél meg. :lol: Biztos fogunk még ott találkozni. Bár amint beköszönt a jóidő el fog tünni a Kadett és robogózni fogok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Remélem azért nem sértődtél meg. :lol: Biztos fogunk még ott találkozni. Bár amint beköszönt a jóidő el fog tünni a Kadett és robogózni fogok. :huh: Dehogy sértődtem meg... Nevettem nem láttad? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nagy találmánya az emberiségnek, az biztos! :huh: Sanyi, ismersz Fehérváron Simon Péter nevű emberkét? A Mantákat újítanak fel, Öreghegyen lakik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Simon Péter? Nem, őt nem. De Nusihoz most fognak hozni egy A Mantát, amit Németországból hozott valaki, és ott lesz felújítva, ha jók az információim. Amúgy Nusi műhelye is az Öreghegyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Mert van ott valami autóbontó, megkérlek majd, hogy kérdezz rá egy dologra. Itt egy hirdetés, ha a kinagyított képeket nézed, a hátulnézeti képen a háttérben van egy fehér Caravan, azt kéne megnézni, hogy ottvan-e még, és milyen állapotban van a hátsó csapóajtó, meg a lökösök. Kéne a miénkre, ha jó állapotúak, meg kb. mit kérnek értük. Köszi! Efpepe! Voltam ma a Weilandba. Csak egy fehér Caravan volt amin volt még hátsóajtó. Azt monták,hogy eléggé kurrens áru. A bal sarka ki volt hajtolva egy picit de sztem vissza lehet kalapálni. Csak picit volt felületi rozsdás az ajtó élénél. Szélvédővel együtt azt mondta a haverom,hogy minimum egy huszas. Nem fotóztam le mert nem volt náálam fotóaparát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 és megkínáltad volna egy üveg borral... Ha elfogadja akkor az nem a Sanyi. :huh: :) De ha pont Sanyi lett volna, és neki kínálja a bort, az még akár sértő is lehetne. :lol: Bár Sanyit szerintem nehéz megsérteni. Ha mindenki olyan lenne mint Sanyi, akkor világbéke lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ha mindenki olyan lenne mint Sanyi, akkor világbéke lenne. Az meg tök uncsi lenne, nem szólna semmiről a híradó... A H*rTV meg a BBC csődbe menne. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Bár Sanyit szerintem nehéz megsérteni. Annyira nem is. A baltával pl egész szépen megsértettek annó. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Annyira nem is. A baltával pl egész szépen megsértettek annó. :huh: "dili" nem sebzést írtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Efpepe! Voltam ma a Weilandba. Csak egy fehér Caravan volt amin volt még hátsóajtó. Azt monták,hogy eléggé kurrens áru. A bal sarka ki volt hajtolva egy picit de sztem vissza lehet kalapálni. Csak picit volt felületi rozsdás az ajtó élénél. Szélvédővel együtt azt mondta a haverom,hogy minimum egy huszas. Nem fotóztam le mert nem volt náálam fotóaparát. Nagyon köszi Tomi! Valamit keresni kell rá, mert a mostani hátsóajtó egyre jobban rozsdásodik. De ahogy elnéztem, ezeknél széria jellegű dolog, hogy a fogantyú mellett kétoldalt rozsdásodnak. Megkérdezem még Fehérváron, hátha találok, de nem nagyon bízom benne. Valami Classicról való lenne jó, az legalább fiatalabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nagyon köszi Tomi! Valamit keresni kell rá, mert a mostani hátsóajtó egyre jobban rozsdásodik. De ahogy elnéztem, ezeknél széria jellegű dolog, hogy a fogantyú mellett kétoldalt rozsdásodnak. Megkérdezem még Fehérváron, hátha találok, de nem nagyon bízom benne. Valami Classicról való lenne jó, az legalább fiatalabb. Bocs, én meg nem tudtam elmenni mert közbejött ez meg az... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Zsolti te nem dolgoztál ma? :huh: Csak néztem,hogy a budapesti topicba munkaidőben csetelsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Zsolti te nem dolgoztál ma? :huh: Csak néztem,hogy a budapesti topicba munkaidőben csetelsz. :lol: Munkaidőben? "A" műszakos vagyok veled együtt... Akkor készülődtem melóba reggel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts