hening Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Sörös Sanyi írta: A picsába! Nem mondod!!!! Tuti. Ha vmi ház előtt megláttam volna, addig nyomom a dudát, míg ki nem jön vki (én már csak ilyen bunkó vagyok :huh: ).
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 hening írta: Tuti. Ha vmi ház előtt megláttam volna, addig nyomom a dudát, míg ki nem jön vki (én már csak ilyen bunkó vagyok :lol: ). és megkínáltad volna egy üveg borral... Ha elfogadja akkor az nem a Sanyi. :huh: :)
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 hening írta: Tuti. Ha vmi ház előtt megláttam volna, addig nyomom a dudát, míg ki nem jön vki (én már csak ilyen bunkó vagyok :) ). Akkor ráb.sztál volna, mert nem a mi házunk előtt, hanem a barátom háza előtt állnak. :) Ott áll a piros és a rokkersárga, a fehér pedig az övé. Zsoltee87 írta: és megkínáltad volna egy üveg borral... Ha elfogadja akkor az nem a Sanyi. :huh: :D Még nem találkoztunk, de kiváló emberismerőnek tűnsz! :lol:
hening Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Zsoltee87 írta: és megkínáltad volna egy üveg borral... Ha elfogadja akkor az nem a Sanyi. :huh: :lol: Az egyik verzió ez volt, a mások, hogy képen már láttam, talán nem változott akkorát, hogy ne ismerje, fel. :)
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 hening írta: Az egyik verzió ez volt, a mások, hogy képen már láttam, talán nem változott akkorát, hogy ne ismerjem fel. :lol: Attól függ, mikori a kép. Tavaly pár hónapig járni nem bírtam, táppénzen voltam, anyám pedig etetett. Úgyhogy magamra szedtem +20 kilót, ami az Istennek se akar lemenni. :huh:
hening Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Sörös Sanyi írta: Akkor ráb.sztál volna, mert nem a mi házunk előtt, hanem a barátom háza előtt állnak. :lol: Ott áll a piros és a rokkersárga, a fehér pedig az övé. Tudod, mióta a futást "kitalálták", én senkitől sem félek :huh: :) .
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 hening írta: Tudod, mióta a futást "kitalálták", én senkitől sem félek :huh: :) . Nagy találmánya az emberiségnek, az biztos! :lol:
hening Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Sörös Sanyi írta: Attól függ, mikori a kép. Tavaly pár hónapig járni nem bírtam, táppénzen voltam, anyám pedig etetett. Úgyhogy magamra szedtem +20 kilót, ami az Istennek se akar lemenni. :huh: No problemo, attól, hogy valaki "gurul" :lol: , az arckaraktere nagyot nem változik.
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 hening írta: No problemo, attól, hogy valaki "gurul" :) , az arckaraktere nagyot nem változik. Max ami eddig 20cm szélességben volt elterülve az kicsit kinyúlik... :lol: 16:9-es képet kapsz a végén. :huh:
hening Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Zsoltee87 írta: Max ami eddig 20cm szélességben volt elterülve az kicsit kinyúlik... :) 16:9-es képet kapsz a végén. :huh: :lol: :)
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Sörös Sanyi írta: Még nem találkoztunk, de kiváló emberismerőnek tűnsz! :huh: Tippeltem bejött. :) :lol:
rtomi Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Zsoltee87 írta: Oké, köszi hogy engedélyezted... Igazán megmelengette a szívem. :) :) Remélem azért nem sértődtél meg. :lol: Biztos fogunk még ott találkozni. Bár amint beköszönt a jóidő el fog tünni a Kadett és robogózni fogok. :huh:
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 rtomi írta: Remélem azért nem sértődtél meg. :lol: Biztos fogunk még ott találkozni. Bár amint beköszönt a jóidő el fog tünni a Kadett és robogózni fogok. :huh: Dehogy sértődtem meg... Nevettem nem láttad? :) :)
FPepe Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Sörös Sanyi írta: Nagy találmánya az emberiségnek, az biztos! :huh: Sanyi, ismersz Fehérváron Simon Péter nevű emberkét? A Mantákat újítanak fel, Öreghegyen lakik.
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Simon Péter? Nem, őt nem. De Nusihoz most fognak hozni egy A Mantát, amit Németországból hozott valaki, és ott lesz felújítva, ha jók az információim. Amúgy Nusi műhelye is az Öreghegyen van.
rtomi Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 FPepe írta: Mert van ott valami autóbontó, megkérlek majd, hogy kérdezz rá egy dologra. Itt egy hirdetés, ha a kinagyított képeket nézed, a hátulnézeti képen a háttérben van egy fehér Caravan, azt kéne megnézni, hogy ottvan-e még, és milyen állapotban van a hátsó csapóajtó, meg a lökösök. Kéne a miénkre, ha jó állapotúak, meg kb. mit kérnek értük. Köszi! Efpepe! Voltam ma a Weilandba. Csak egy fehér Caravan volt amin volt még hátsóajtó. Azt monták,hogy eléggé kurrens áru. A bal sarka ki volt hajtolva egy picit de sztem vissza lehet kalapálni. Csak picit volt felületi rozsdás az ajtó élénél. Szélvédővel együtt azt mondta a haverom,hogy minimum egy huszas. Nem fotóztam le mert nem volt náálam fotóaparát.
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Zsoltee87 írta: és megkínáltad volna egy üveg borral... Ha elfogadja akkor az nem a Sanyi. :huh: :) De ha pont Sanyi lett volna, és neki kínálja a bort, az még akár sértő is lehetne. :lol: Bár Sanyit szerintem nehéz megsérteni. Ha mindenki olyan lenne mint Sanyi, akkor világbéke lenne.
Zsoltee Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 mackosajt írta: Ha mindenki olyan lenne mint Sanyi, akkor világbéke lenne. Az meg tök uncsi lenne, nem szólna semmiről a híradó... A H*rTV meg a BBC csődbe menne. :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 mackosajt írta: Bár Sanyit szerintem nehéz megsérteni. Annyira nem is. A baltával pl egész szépen megsértettek annó. :huh:
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Sörös Sanyi írta: Annyira nem is. A baltával pl egész szépen megsértettek annó. :huh: "dili" nem sebzést írtam. :lol:
FPepe Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 rtomi írta: Efpepe! Voltam ma a Weilandba. Csak egy fehér Caravan volt amin volt még hátsóajtó. Azt monták,hogy eléggé kurrens áru. A bal sarka ki volt hajtolva egy picit de sztem vissza lehet kalapálni. Csak picit volt felületi rozsdás az ajtó élénél. Szélvédővel együtt azt mondta a haverom,hogy minimum egy huszas. Nem fotóztam le mert nem volt náálam fotóaparát. Nagyon köszi Tomi! Valamit keresni kell rá, mert a mostani hátsóajtó egyre jobban rozsdásodik. De ahogy elnéztem, ezeknél széria jellegű dolog, hogy a fogantyú mellett kétoldalt rozsdásodnak. Megkérdezem még Fehérváron, hátha találok, de nem nagyon bízom benne. Valami Classicról való lenne jó, az legalább fiatalabb.
Zsoltee Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 FPepe írta: Nagyon köszi Tomi! Valamit keresni kell rá, mert a mostani hátsóajtó egyre jobban rozsdásodik. De ahogy elnéztem, ezeknél széria jellegű dolog, hogy a fogantyú mellett kétoldalt rozsdásodnak. Megkérdezem még Fehérváron, hátha találok, de nem nagyon bízom benne. Valami Classicról való lenne jó, az legalább fiatalabb. Bocs, én meg nem tudtam elmenni mert közbejött ez meg az... :huh:
rtomi Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Zsolti te nem dolgoztál ma? :huh: Csak néztem,hogy a budapesti topicba munkaidőben csetelsz. :lol:
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 rtomi írta: Zsolti te nem dolgoztál ma? :huh: Csak néztem,hogy a budapesti topicba munkaidőben csetelsz. :lol: Munkaidőben? "A" műszakos vagyok veled együtt... Akkor készülődtem melóba reggel. :)
Recommended Posts