rtomi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ömm régebben jártam át a szereldébe, ugyanis FestőQC-s voltam. Lehet hogy már láttalak... Az FC3, FC4 az milyen munkát végez? Alvázátvizsgálás vagy ilyesmi? :huh: Az FC-4 az alváz az FC-3 a Drum teszt,fékteszt,emisszio és motordiagnosztikai ellenörzés. Ha esetleg megint jársz át a BFC-n akkor hívj fel a 6486 a telefonszámom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az FC-4 az alváz az FC-3 a Drum teszt,fékteszt,emisszio és motordiagnosztikai ellenörzés. Ha esetleg megint jársz át a BFC-n akkor hívj fel a 6486 a telefonszámom. :huh: Hát már nem nagyon fogok... Mivel mostmár fújófülkéhez vagyok kötve. De ha esetleg helyettesítenem kell valamikor akkor megkereslek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Halló, van errefelé valaki? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Jót cseteltün srácok. :lol: :huh: Megyek aludni. Jóéjt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ha valaki meg tudná mondani hogy a környéken hol forgalmaznak Borbet felniket azt megköszönném. Azt tudom hogy Piliscsabán igen, többet nem tudok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ha valaki meg tudná mondani hogy a környéken hol forgalmaznak Borbet felniket azt megköszönném. Azt tudom hogy Piliscsabán igen, többet nem tudok... :huh: Kinézted valamelyiket magadnak ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Kinézted valamelyiket magadnak ? :huh: Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Akkor úgynézki marad a Piliscsabai bót. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Zsoltee, Pilisjászfalu felé nem jársz mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Zsoltee, Pilisjászfalu felé nem jársz mostanában? Ha készen lesz a verdám, kelleni fog majd. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ha készen lesz a verdám, kelleni fog majd. :huh: Mert van ott valami autóbontó, megkérlek majd, hogy kérdezz rá egy dologra. Itt egy hirdetés, ha a kinagyított képeket nézed, a hátulnézeti képen a háttérben van egy fehér Caravan, azt kéne megnézni, hogy ottvan-e még, és milyen állapotban van a hátsó csapóajtó, meg a lökösök. Kéne a miénkre, ha jó állapotúak, meg kb. mit kérnek értük. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Mert van ott valami autóbontó, megkérlek majd, hogy kérdezz rá egy dologra. Itt egy hirdetés, ha a kinagyított képeket nézed, a hátulnézeti képen a háttérben van egy fehér Caravan, azt kéne megnézni, hogy ottvan-e még, és milyen állapotban van a hátsó csapóajtó, meg a lökösök. Kéne a miénkre, ha jó állapotúak, meg kb. mit kérnek értük. Köszi! A hátsónézetből látható verdára gondolsz? Okés, megnézem... Jövőhéten hétfőn járok arra sztem... Bár nemtom hogy én úgy látom-e ahogy Te... Majd viszek fényképezőt és jól lefényképezem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 A hátsónézetből látható verdára gondolsz? Okés, megnézem... Jövőhéten hétfőn járok arra sztem... Bár nemtom hogy én úgy látom-e ahogy Te... Majd viszek fényképezőt és jól lefényképezem... :huh: Köszi! Igazából az érdekel, hogy nem rozsdásodik-e, ill. nem horpadt-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Köszi! Igazából az érdekel, hogy nem rozsdásodik-e, ill. nem horpadt-e. Egyet már most tudok. A lökösök nem rozsdásodnak, tuti. :huh: :lol: Tehát akkor hátsó ajtó, első hátsó lökös? Gondolom a lökösnél a törés kizáró ok... Fényezés ha meg van sérülve az gáz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Egyet már most tudok. A lökösök nem rozsdásodnak, tuti. :huh: :lol: Tehát akkor hátsó ajtó, első hátsó lökös? Gondolom a lökösnél a törés kizáró ok... Fényezés ha meg van sérülve az gáz? Kismértékű sérülés nem nagy gáz, az javítható, csak törve, vagy lyukadva ne legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Kismértékű sérülés nem nagy gáz, az javítható, csak törve, vagy lyukadva ne legyen. Oks, akkor majd hétfőn ha megyek, hozom a képeket. Kéne nézni egy gyári váltógombot az enyémhez, mert ez a fém sparco az idegeimre megy... Ilyen hidegben megkristályosodik a vér a kezemben ha váltani kell. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Oks, akkor majd hétfőn ha megyek, hozom a képeket. Kéne nézni egy gyári váltógombot az enyémhez, mert ez a fém sparco az idegeimre megy... Ilyen hidegben megkristályosodik a vér a kezemben ha váltani kell. :huh: Nemtom szoktál-e a Weilandba járni sürün de,ha nincs ott ismerősöd nem nagyon fogsz kijutni a telepre. Én nemrég vettem a Dinitöl (Rattesid Dénes) egy gyári Astra bőrözött váltókart. Biztos van neki még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Nemtom szoktál-e a Weilandba járni sürün de,ha nincs ott ismerősöd nem nagyon fogsz kijutni a telepre. Én nemrég vettem a Dinitöl (Rattesid Dénes) egy gyári Astra bőrözött váltókart. Biztos van neki még. http://opeltomi.uw.hu/kar2.jpg Voltam már vagy 2szer... De mindíg beengedtek és nem szóltak érte hogy körbenéztem... Fordulatszámmérős órát kerestem mindíg, de soha nem találtam... Aztán cs-n tudtam venni. Ennél azért valami újabb fajtára gondoltam... Legalábbis amit a haveromék kocsijában láttam az jobban nézett ki. Asszem az '97-es Astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Holnap viszem az asszonyt Fehérvárra, lesz vagy két szabad órám :huh: . Ki ér rá a környéken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Mindíg rohadt gyorsan eltűnsz meló után a parkolóból... Nehogy véletlenül tudjak köszönni. :) :huh: Amikor beérek ( 18:35 kb ) akkor már rég ott áll a kocsid... Amikor meg jövök ki, ( azt így kb nemtom mikor... de a festőben nekem át kell öltöznöm meg ilyesmi ) akkor már hűlt helye a morcos Kadettnek. :lol: Dolgozni negyedkor indulok Dorogról. Kábé akkor szoktunk mi is odaérni. (majd nézd meg még meleg lesz a motor) Hazafelé meg már menetkészek vagyunk Bogival a "dudakor" Persze sietünk mert kerülöm a tömeget meg a sok hülyét aki tolakszik előzget. Majd ecce köszönhetsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Dolgozni negyedkor indulok Dorogról. Kábé akkor szoktunk mi is odaérni. (majd nézd meg még meleg lesz a motor) Hazafelé meg már menetkészek vagyunk Bogival a "dudakor" Persze sietünk mert kerülöm a tömeget meg a sok hülyét aki tolakszik előzget. Majd ecce köszönhetsz. :) Oké, köszi hogy engedélyezted... Igazán megmelengette a szívem. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Holnap viszem az asszonyt Fehérvárra, lesz vagy két szabad órám :huh: . Ki ér rá a környéken? Sanyi!!!! Keresnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Sanyi!!!! Keresnek! :huh: Már késő :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Igen, gondoltam is, hogy válaszolok, de tegnap meló volt egész nap. Úgyhogy nem értem rá, és csendben maradtam. :huh: Viszont kész a Daewoo, ma már az 1.5D Corsa gurul le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Igen, gondoltam is, hogy válaszolok, de tegnap meló volt egész nap. Úgyhogy nem értem rá, és csendben maradtam. :huh: Viszont kész a Daewoo, ma már az 1.5D Corsa gurul le. Attól még írhattál volna, nem köröztem volna másfél órát, hogy meglássam a MANTÁT. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts