Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Sziasztok! Nekem az érdi és a várgesztesi tali sajnos felejtős lett, mert meghalt a mocim. Teljesen kilehelte a lelkét, és amíg a másikat bele nem gyűrjük, addig gyalogkakukk vagyok. De amint röffenek, mindenhol ott próbálok lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Te Sanyi, ha csak ezen múlik, jöhetsz velem. Kölcsönkenyér visszajár :blink: Bemegyek Fehérvárra, és felveszlek. B) Mi a véleményed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Peti, ahogy már irtam a találkozó topicba, mi sem tudunk jönni. Pedig mot én lettem volna soros, hogy kicsit utazzak a te autódban! :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Te Sanyi, ha csak ezen múlik, jöhetsz velem. Kölcsönkenyér visszajár :blink: Bemegyek Fehérvárra, és felveszlek. :D Mi a véleményed? Kösz a felajánlást, elfogadom! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Jelentem a kapott szórólapokat Szolnok és Hajdú megyékben szétszórtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Jelentem a kapott szórólapokat Szolnok és Hajdú megyékben szétszórtam :) Asszem lemaradtam. Megtudhatom, hogy miről is van szó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Asszem lemaradtam. Megtudhatom, hogy miről is van szó? :) Nyuszi: Köszönöm széépen. :( Szabot: ezek NŐI dolgok. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nyuszi: Köszönöm széépen. :P Szabot: ezek NŐI dolgok. :D :) :) :( ;) Szívesen máskor is :P De már híre van errefelé a dolognak amúgy, mint megtudtam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Legytek oly kedvesek jelezni, hogy ki szeretne csatlakozni régióhoz. Jó lenne látni, hogy áll most a helyzet. Köszi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Én eddig is ide tartoztam, úgyhogy jelentkezem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Üsse kő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Jelentkezem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 "Vásároltam" is egy Cosmo kártyát. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Egyébiránt ha jól láttam rtomival egy műszakban dolgozunk az MS Rt.-nél... Márha jól értelmeztem az avatarját ( fehér, morcosított Opel Kadett ). :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 "Vásároltam" is egy Cosmo kártyát. :lol: Üdv a Club-ban! :huh: Aztán nyomjátok azt a Közép-Dunántúlt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 "Vásároltam" is egy Cosmo kártyát. :lol: HELLOOOOOO!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Reggelt hening. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Egyébiránt ha jól láttam rtomival egy műszakban dolgozunk az MS Rt.-nél... Márha jól értelmeztem az avatarját ( fehér, morcosított Opel Kadett ). :huh: Szia! Jól értelmezed. "A" műszak már 12. éve. Te hol dolgozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Zsoltee87 és a többi régiós tag figyelmébe ajánlanám hkaresz-t Zsoltee akár még személyesen is ismerheti, ahogy a tartózkodási helyet nézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Tőlünk is csak 16 km. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Szia! Jól értelmezed. "A" műszak már 12. éve. Te hol dolgozol? Akkor jól láttam. Festő üzemben, a Top Coat 2-n, ajtókat és ajtófalcokat fújunk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Akkor jól láttam. Festő üzemben, a Top Coat 2-n, ajtókat és ajtófalcokat fújunk. :lol: Én a Minőségellenőrzésen dolgozom. A végellenörző soron vagyok az FC 3-as és 4-es csoport vezetője. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 "Vásároltam" is egy Cosmo kártyát. :huh: Hol is vásároltad ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Hol is vásároltad ? :lol: Átultaltam elvileg a ZS-t csak még az OTP valamiért nem küldte el nektek gondolom... Még nem jött sms-em hogy tranzakció sikeres... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Én a Minőségellenőrzésen dolgozom. A végellenörző soron vagyok az FC 3-as és 4-es csoport vezetője. :huh: Ömm régebben jártam át a szereldébe, ugyanis FestőQC-s voltam. Lehet hogy már láttalak... Az FC3, FC4 az milyen munkát végez? Alvázátvizsgálás vagy ilyesmi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts