invictus Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 Miért? Vannak? :lol: :D Néhány szokott írogatni asszem. :devlish:
Helga Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 Néhány szokott írogatni asszem. :D pl. te :lol: :devlish:
invictus Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 pl. te :lol: :D Neeeeeem azért csak-csak akad más is. :devlish: :devlish: :icon13:
Helga Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Opelesnek :devlish: :lol: :D
daykiller Elküldve December26, 2011 Elküldve December26, 2011 Ja, oké. De az izzócseréhez nem kell csavarhúzó. De csak jókedvemben viccelődöm. :lol: Én is azthittem, hogy speckó szerszámok kellenek, aknára is álltam és utána csak azt halloták, hogy szentségelnek az autó alól, hogy ehhez minek. :D
megadave Elküldve Január1, 2012 Elküldve Január1, 2012 Én is azthittem, hogy speckó szerszámok kellenek, aknára is álltam és utána csak azt halloták, hogy szentségelnek az autó alól, hogy ehhez minek. :D Először is boldog új évet mindenkinek! :devlish: Csak azért mondtam, hogy kellene az akna, mert nem férek be a kocsi alá. Csak egy kézzel tudok a lökhárító mögé nyúlni, ha lefekszem a kocsi mellé. De mivel a fejem nem fér alá, ezért nem látom, hogy mit kellene csinálni. A vezetéket meg a lámpa házát ki tudtam tapogatni, de ezzel még sokra nem megyek. Fekve, vakon, egy kézzel izzót cserélni, úgy, hogy nem is tudom mit hogyan kell szétszedni elég reménytelennek tűnik... :devlish: Apropó! Kicsit lemerült az akksim, mert az ünnepek alatt nem mentem a kocsival. Van valakinek akkutöltője kölcsön? :lol:
rtomi Elküldve Január1, 2012 Elküldve Január1, 2012 Először is boldog új évet mindenkinek! :devlish: Csak azért mondtam, hogy kellene az akna, mert nem férek be a kocsi alá. Csak egy kézzel tudok a lökhárító mögé nyúlni, ha lefekszem a kocsi mellé. De mivel a fejem nem fér alá, ezért nem látom, hogy mit kellene csinálni. A vezetéket meg a lámpa házát ki tudtam tapogatni, de ezzel még sokra nem megyek. Fekve, vakon, egy kézzel izzót cserélni, úgy, hogy nem is tudom mit hogyan kell szétszedni elég reménytelennek tűnik... :devlish: Apropó! Kicsit lemerült az akksim, mert az ünnepek alatt nem mentem a kocsival. Van valakinek akkutöltője kölcsön? :lol: Elvileg van de nem tudsz kijönni érte. :D Felhívhattál volna mert délután anyósnál voltunk(ott a töltő) és onnan Esztergomba mentünk a szüleimhez. Nekem is b@szakodik a kocsi. Melegen dob néha sárga lámpát és nincs alapjárat. Múltkor kiolvastunk egy P0100-as hibakódot.
Helga Elküldve Január1, 2012 Elküldve Január1, 2012 Elvileg van de nem tudsz kijönni érte. :lol: Felhívhattál volna mert délután anyósnál voltunk(ott a töltő) és onnan Esztergomba mentünk a szüleimhez. Nekem is b@szakodik a kocsi. Melegen dob néha sárga lámpát és nincs alapjárat. Múltkor kiolvastunk egy P0100-as hibakódot. ez az astrák hobbija a sárga lámpa dobálás,csak kár h a tulajoknak nem jön be :D
zocsa Elküldve Január1, 2012 Elküldve Január1, 2012 Elvileg van de nem tudsz kijönni érte. :lol: Felhívhattál volna mert délután anyósnál voltunk(ott a töltő) és onnan Esztergomba mentünk a szüleimhez. Nekem is b@szakodik a kocsi. Melegen dob néha sárga lámpát és nincs alapjárat. Múltkor kiolvastunk egy P0100-as hibakódot. Az nem légtömegmérő? Ismerősömnek van egy (x18xe) ,mert lett neki cserélve,de nem az volt a baja, hanem végül alapjáratit rendeltünk. Ha kinyiffant szólj, és megkérdem,hogy eladja-e.
rtomi Elküldve Január1, 2012 Elküldve Január1, 2012 Az nem légtömegmérő? Ismerősömnek van egy (x18xe) ,mert lett neki cserélve,de nem az volt a baja, hanem végül alapjáratit rendeltünk. Ha kinyiffant szólj, és megkérdem,hogy eladja-e. Talán próbára jó lenne. :lol: (Meg egy árat kérdezhetnél.) :D
megadave Elküldve Január1, 2012 Elküldve Január1, 2012 Elvileg van de nem tudsz kijönni érte. :lol: Felhívhattál volna mert délután anyósnál voltunk(ott a töltő) és onnan Esztergomba mentünk a szüleimhez. Nekem is b@szakodik a kocsi. Melegen dob néha sárga lámpát és nincs alapjárat. Múltkor kiolvastunk egy P0100-as hibakódot. Csak most estefelé szembesültem a problémával, ilyenkor már nem akartalak felhívni. Holnap megpróbáljuk majd valamelyik szomszéddal bikázni, hátha sikerül. Végülis 11,8 V maradt benne. :D
rtomi Elküldve Január2, 2012 Elküldve Január2, 2012 Na elvileg kész van a kocsi. Kicseréltük az alapjárati léptető motort.(véletlenül volt egy tarcsiban.) A P0100-as hibakódot azért dobta bele mert leállt menet közben. Elvileg most jó. :lol: Kipucoltuk a pillangó szelepházat és a gyújtókábeleket. Meglátogattam az Opel Autotrendben uhuhu-t és vettem 565 forintért egy motorháztető kitámasztó patentet. :D
Zsoltee Elküldve Január2, 2012 Elküldve Január2, 2012 Meglátogattam az Opel Autotrendben uhuhu-t és vettem 565 forintért egy motorháztető kitámasztó patentet. :lol: :D
rtomi Elküldve Január2, 2012 Elküldve Január2, 2012 :D Otthagyta a Danubiát és átjött ide dolgozni. :lol:
Helga Elküldve Január2, 2012 Elküldve Január2, 2012 de jó neki.. énis szívesen dolgoznák ilyen helyen,a semmi helyett főleg jó lenne.. :lol:
rtomi Elküldve Január2, 2012 Elküldve Január2, 2012 de jó neki.. énis szívesen dolgoznák ilyen helyen,a semmi helyett főleg jó lenne.. :lol: Vesznek fel szerelőt most kettőt is.
Zsoltee Elküldve Január2, 2012 Elküldve Január2, 2012 Otthagyta a Danubiát és átjött ide dolgozni. :lol: Akkor van beépített ember a helyi opel szalonban? Kéne sikkasztani ezt azt. :D :devlish:
daykiller Elküldve Január2, 2012 Elküldve Január2, 2012 Vesznek fel szerelőt most kettőt is. :lol: :D :devlish:
zocsa Elküldve Január2, 2012 Elküldve Január2, 2012 Na elvileg kész van a kocsi. Kicseréltük az alapjárati léptető motort.(véletlenül volt egy tarcsiban.) A P0100-as hibakódot azért dobta bele mert leállt menet közben. Elvileg most jó. :lol: Kipucoltuk a pillangó szelepházat és a gyújtókábeleket. Meglátogattam az Opel Autotrendben uhuhu-t és vettem 565 forintért egy motorháztető kitámasztó patentet. :D Akkor minden ok. :devlish:
zocsa Elküldve Január2, 2012 Elküldve Január2, 2012 Akkor van beépített ember a helyi opel szalonban? Kéne sikkasztani ezt azt. :lol: :D :devlish:
zocsa Elküldve Január2, 2012 Elküldve Január2, 2012 Na jól néz ki? :lol: http://opeltomi.uw.hu/folytoszh.jpg Már nem így néz ki. :D Szép volt.
Helga Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Na jól néz ki? :lol: Már nem így néz ki. :devlish: Ez mi ez? :D
Helga Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Pillangó szelep. :lol: Köszi,most már ezt is tudom :devlish: :D
Recommended Posts