Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nem tudtok véletlenül a közelben olyan szervizt, ahol csinálnak futópados, műszeres futómű-diagnosztikát? :lol: Valami kopog, van is tippem: stabrúd gömbfejek.

Egyet tudok a kertvárosban, a benzinkút melletti B**ch service. A múltkor egy vagyont hagytam ott egy termosztát csere miatt ;) .

Egyéb javaslat? ;)

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Nem tudtok véletlenül a közelben olyan szervizt, ahol csinálnak futópados, műszeres futómű-diagnosztikát? :lol: Valami kopog, van is tippem: stabrúd gömbfejek.

Egyet tudok a kertvárosban, a benzinkút melletti B**ch service. A múltkor egy vagyont hagytam ott egy termosztát csere miatt ;) .

Egyéb javaslat? ;)

Én sajna nem tudok, gondolom az Opelben is aranyáron dolgoznak, ha van ilyen gépük egyáltalán.

Elküldve

Őket akartam javasolni én is.

Nekem van ott ismerősöm.

Az Opelben is csinálnak de szerintem menj el nézesd meg mi a baja és mondok neked embert aki olcsón kicseréli. ;)

Elküldve
Őket akartam javasolni én is.

Nekem van ott ismerősöm.

Az Opelben is csinálnak de szerintem menj el nézesd meg mi a baja és mondok neked embert aki olcsón kicseréli. ;)

Nekem is van ott egy ismerősöm, de csak látásból ismerjük egymást, egy közös ismerősünknél találkoztunk. A többiek meg már látásból ismernek, mert már 100-szor voltam ott. Már hazajárok oda szinte...

Szombaton megpróbálom megnézetni, aztán majd beszélünk.

Elküldve
hy all!

most szólt helga h nézzek fel me vmi összeröffenésről megy a tárgyalás!

Jövő 7végén.(Szombat délután)

Tervezünk egy helyi FAstra találkozót.

Összetalálkozunk véletlenszerűen az egyik nagyobb dorogi parkolóban és megnézzük Zsoltee autóját.

Aztán azt nézzük meg,hogy a többiek autójából-autójáról mi lenne jó az enyémere. ;) :lol:

Igény esetén átgurulunk a Dénesbácsihoz lángosozni. ;)

Eddig:

1- Helga

2.-Zsoltee

3.-Zocsa

4.-Megadave

5.-rtomi

6.-Wolf

7.-Invictus

Elküldve
Jövő 7végén.(Szombat délután)

Tervezünk egy helyi FAstra találkozót.

Összetalálkozunk véletlenszerűen az egyik nagyobb dorogi parkolóban és megnézzük Zsoltee autóját.

Aztán azt nézzük meg,hogy a többiek autójából-autójáról mi lenne jó az enyémere. ;) :lol:

Igény esetén átgurulunk a Dénesbácsihoz lángosozni. ;)

Eddig:

1- Helga

2.-Zsoltee

3.-Zocsa

4.-Megadave

5.-rtomi

6.-Wolf

7.-Invictus

áhááááá :lol:

akkor lehet véletlen megyek majd én is ha nem jön közbe semmi! :D

mit kell nézni Zsoltee autóján? :lol: sima fehér F Astra :lol: :D semmi extra :lol: :lol: ;)

viszont a tárcsás hátsó hídját azt én most lefoglalózom! szal stippi stoppi enyééém! :D :lol: :lol:

Elküldve
viszont a tárcsás hátsó hídját azt én most lefoglalózom! szal stippi stoppi enyééém! :lol: ;) :lol:

Mi annyira nagy szám egy tárcsás hátsó hídon? ;)

Az enyémbe gyárilag az van. :lol:

Elküldve
Traktoros de gazdag. ;)

Gázolajat tankol. ;) :lol:

Evo Neo-t ráadásul, viccelsz? :lol:

Szerk.: megvettem ma a lemezfelniket. Hétfőn mehetek gumishoz. :lol:

Elküldve
Evo Neo-t ráadásul, viccelsz? ;)

Szerk.: megvettem ma a lemezfelniket. Hétfőn mehetek gumishoz. :lol:

Nekem van kettő, de nem tudom eladni. ;) Már kétszer majdnem megvették... :lol:

Valakinek?

Elküldve
Reditől?

Nem, vörösváron találtam. Redinek még nem szabadultak fel, lassan meg már nappal sincs 7fok felett a hőmérséklet, úgyhogy sürgős lett. T1-R nem tapad jól hidegben, főleg fehér aszfalton. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.