rtomi Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 Én kérek elnézést. ^_^ Azért vigyázz magadra és a kocsira is. :D
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 Én kérek elnézést. :D Azért vigyázz magadra és a kocsira is. :D Igen is apu ^_^
Zsoltee Elküldve Szeptember19, 2010 Elküldve Szeptember19, 2010 zocsa, elhoztam a pólód. Bent hagyom a kocsiban, ha esetleg jösz majd Suzuki parkoló vagy összefutunk valahol, odaadom. Tomi, Lacisajt nem volt, szal neked nem hoztam semmit.
rtomi Elküldve Szeptember19, 2010 Elküldve Szeptember19, 2010 zocsa, elhoztam a pólód. Bent hagyom a kocsiban, ha esetleg jösz majd Suzuki parkoló vagy összefutunk valahol, odaadom. Tomi, Lacisajt nem volt, szal neked nem hoztam semmit. Nem baj! Azért,ha erre jársz csörögj ide és visszaadom a proyektorokat. <_<
Zsoltee Elküldve Szeptember19, 2010 Elküldve Szeptember19, 2010 Nem baj! Azért,ha erre jársz csörögj ide és visszaadom a proyektorokat. :wacko: Rendben <_<
FPepe Elküldve Szeptember19, 2010 Elküldve Szeptember19, 2010 Nem baj! Azért,ha erre jársz csörögj ide és visszaadom a proyektorokat. <_< Nem vált be?
zocsa Elküldve Szeptember19, 2010 Elküldve Szeptember19, 2010 zocsa, elhoztam a pólód. Bent hagyom a kocsiban, ha esetleg jösz majd Suzuki parkoló vagy összefutunk valahol, odaadom. Tomi, Lacisajt nem volt, szal neked nem hoztam semmit. Köszi.<_< Elvileg kedd du. megyek,majd kedden küldök sms-t,hogy ott vagyok-e. :wacko:
rtomi Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Nem vált be? Túl erős volt az izzó. Fostam,hogy megolvad valami vagy tönkremegy a generátorom. :wacko: Köszi.;) Elvileg kedd du. megyek,majd kedden küldök sms-t,hogy ott vagyok-e. ;) Zocsa! Nincs valami friss Ájgónyolcad Péenára? <_< Full Európa kéne. :(
Zsoltee Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Túl erős volt az izzó. Fostam,hogy megolvad valami vagy tönkremegy a generátorom. :wacko: Énmondtam. <_< :(
zocsa Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Túl erős volt az izzó. Fostam,hogy megolvad valami vagy tönkremegy a generátorom. :( Zocsa! Nincs valami friss Ájgónyolcad Péenára? <_< Full Európa kéne. ;) Mármint az egész program,vagy csak a térképek? :wacko:
rtomi Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Van program fut is csak frissebb térképek kellenének.
zocsa Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Van program fut is csak frissebb térképek kellenének. Küldtem pü.-t.
rtomi Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Jaa haza kellett jönnöm fél nap szabira. <_< Letört az egyik fogamból és délelőtt rendel ma a fogtündér. Mindjárt megebédeltetem a kisTomit aztán alszunk pár órát. A Zsóti meg dolgozik. :wacko:
zocsa Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Köszi Zsoltee a pólót. <_< http://zocsa.tvn.hu/DSC00571.JPG http://zocsa.tvn.hu/DSC00572.JPG
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Tomi, ne hidd hogy halálra dolgoztam magam <_< ;) :( zocsa, szivesen :wacko:
rtomi Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Tomi, ne hidd hogy halálra dolgoztam magam <_< ;) ;) Én mostanában végigdolgozom a műszakot. :wacko: Sokszor duda után szállok ki az autóbol. :(
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Én mostanában végigdolgozom a műszakot. <_< Sokszor duda után szállok ki az autóbol. :wacko: Uramatyám! :( ;)
rtomi Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Sziasztok! Tegnap halántékon csípett egy Méhecske. Jól bedagadt a képem. Zocsa köszi múkodik! :D Zsoltee! Nincs törött hűtőrácsod? :) A lámpa alatti fül kellene amin jó az a kis pöcök. :D Tudod ami abba a kis izébe pattan be amit te kerestél.
zocsa Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Sziasztok! Tegnap halántékon csípett egy Méhecske. Jól bedagadt a képem. Zocsa köszi múkodik! :D Zsoltee! Nincs törött hűtőrácsod? :) A lámpa alatti fül kellene amin jó az a kis pöcök. :D Tudod ami abba a kis izébe pattan be amit te kerestél. Méhészetben várható volt gondolom.:D Jobbulást! Nincsmit.
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Zsoltee! Nincs törött hűtőrácsod? :) A lámpa alatti fül kellene amin jó az a kis pöcök. :D Tudod ami abba a kis izébe pattan be amit te kerestél. Ő, de asszem van még 1. Egyet már elhasználtam, a sajátomra, de talán még a másik oldali megvan. Holnapra meg nézem neked. :D
fonix Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Hy! Tud vki a megyébe,komárom,vmi jó szerelőt aki ért opelhoz,és nem lehúzás az egész?!
Recommended Posts