Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mjúzik bícs :D ott annak idején még a stégek alatt vadásztuk a rákokat.. ^_^

Hát igen, eléggé átalakult az öböl. De szerintem nagyon jó lett amit ott csináltak. Van egy homokos félkör ív csinálva, a part tetején pedig egy házikó, aminek az eleje és az oldala nyitott és pultként üzemel. Napozó ágyak, strandröplabda pálya, most építettek oda egy Dirt Jump pályát a bicikliseknek.

Egyetlen dolog ami negatívum, hogy nagyon hangos szokott lenni a zene és a parton a gondolataidat nem hallod, nemhogy beszélgetni tudjál mással. :D

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Hát igen, eléggé átalakult az öböl. De szerintem nagyon jó lett amit ott csináltak.

Ejj, ha még abba is belegondolok, hogy miket műveltünk ott :D na de az már nagyon régen volt :D nekem az jobban tetszett, hogy a kattant unokatesómék víkendvityillójában diliztünk napokig :D plazapitsákat manapság meg mindehol lehet találni.. ^_^

Elküldve
Zocsa!

Voltatok az öbölben sátorozni?

Még régebben.Most nem,mert nem lehet. ^_^

Csak horgászni járunk ki egész napra,de nem alszunk kinnt.

Gondolom a Pilismarótiról beszélünk,nem a Paláról. :D

Elküldve
Még régebben.Most nem,mert nem lehet. ^_^

Csak horgászni járunk ki egész napra,de nem alszunk kinnt.

Gondolom a Pilismarótiról beszélünk,nem a Paláról. :D

jaja.

Szilvi mondta,hogy mentek leállás alatt sátrazni.

Elküldve
Nemtudom hogyan-mivel rögzítsem a kerethez. :D

Hő biztos sok lesz ott. ^_^

Melyik kerethez? Ahhoz a feketéhez amihez az előzőek voltak? Simán csavarral, úgy ahogy az előző volt. :D

Elküldve
Melyik kerethez? Ahhoz a feketéhez amihez az előzőek voltak? Simán csavarral, úgy ahogy az előző volt. :D

Jaja csak kellenek távtartók. ^_^

• 2 weeks later...
Elküldve
Pukkantottál már bele BéeMWébe. :D

Jó akkor majd a kedvedért mindenkit leküldök a 0ásról meg az M5ösről hogy ne menjen előttem senki. ^_^

Egyébként a BMW pukkantott belém, én suzuki mögött néztem el a féktávot. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.