Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ha esetleg valakinek szüksége lenne egy Blitzes matricára, nekem maradt 1db. Ha valaki eljön érte, akkor odaadom szívesen. ^_^

Lehet, hogy nekem kelleni fog, mert a mostanin a betűk elkezdtek leválni . :D

Elküldve
Alaposan letakarította, por- és zsírmentesítettem. Az ablaktörlőt pedig nem használom.

Akkor passz, én is letakarítottam, és az ablaktörlőt is használom. Az előző majd fél évig fent volt.

Elküldve
Nincs valakinek vagy közeli ismerősének Zamárdiban nyaralója? Blitz Weekend hétvégéjére kivennék egyet, ha lehetne. :D

Első része: Van. Második: Nem. ^_^

• 3 weeks later...
Elküldve
Ütött már el valaki úgy vadat hogy a rendőrséget is kihívta hozzá? Mi lett belőle? Mire számíthatok? Talán kártérítés a vadásztársaság részéről?

Azt hogy van-e vadveszélyt jelző tábla nem tudom biztosan, de Én úgy emlékszem és a Rendőr is azt mondta hogy 90%ban biztos benne hogy nincs.

Ennyit a Blitzről... <_<

-_- :rolleyes:

Merre történt?

Elküldve
Jöttem hazafelé melóból, éjfél körül. Laza 90-100as tempóban óra szerint, tompítottal, mivel jöttek szembe, egyszer csak megláttam az őzet a felezővonalon állni, nekem háttal. Próbáltam fékezni és bal oldalról kikerülni, de szerencsémre pont bal oldalra mozdult és így a kocsi elé jött. Elütöttem. Kihívtam a rendőröket, akik 10perces keresgélés után megtalálták az őzet, ott feküdt az árok szélén. Megdöglött. Felvettek egy jegyzőkönyvet és azt mondták nemsokára jönnek a vadászok és elmondják a továbbiakat. Hát a rendőrségen, nincs meg a vadásztársaság telefonszáma és a vadásztársaságnak ugye semmilyen ügyelete és felelőssége nincs ilyen szempontból. Kijöttek a sintértelepről és azok vittél el a dögöt. Én meg hazajöttem. Nemsokára megyek fel a rendőrkapitányságra, megnézni hogy a vadásztársaságtól átvették-e már bambit és hogy kapjak egy elérhetőséget, amin tudom őket zaklatni telefonon.

Tátdepó után 500mre kb. Szerintem a lámpám darabkái még mindig ott vannak. :rolleyes:

• 2 weeks later...
Elküldve
Szerintem Ádám konvojozásra gondolt. :wacko:

(fél,hogy nem talál oda) :D

Benne lennék egy konvojban. Azért Veszprém nem igazán esik útba Zamárdi felé, ha autópályán halad az ember.

Annyira nem lehet nehéz odatalálni. Ott van a révtől fél kilométerre.

N46.88021 E17.91593

Elküldve
Én Spzolihoz, meg a bandához csatlakozom Fehérvárnál majd az M7-esen.

Ha már a banda és én is odaértem, akkor fussunk már össze valahol. Ezüst Astra G Coupé-ból nem lesz sok a találkozón, szóval nagy eséllyel én leszek az, ha láttok egyet. Ám a hely elég nagy, nehéz így keresgélni. Kb mikor értek oda?

Elküldve
Ha már a banda és én is odaértem, akkor fussunk már össze valahol. Ezüst Astra G Coupé-ból nem lesz sok a találkozón, szóval nagy eséllyel én leszek az, ha láttok egyet. Ám a hely elég nagy, nehéz így keresgélni. Kb mikor értek oda?

Fogalmam sincs, majd ma este lesz tisztázva az indulási időpont...majd megkereslek.

Elküldve

Mi ugye reggel hatkor indulunk Esztergomból.

Piliscsabán üzemanyag és matrica vételezés.

Majd Tinnye -Zsámbék, M1-es,M0-ás és M7-es az útvonal.

Térkép szerint kábé 2 óra az út.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.