hening Elküldve Január6, 2010 Elküldve Január6, 2010 Minden tiszteletem mellett, azért az ilyen 1 smileys hsz-t nem kéne erőltetni. :lol:
rtomi Elküldve Január6, 2010 Elküldve Január6, 2010 Minden tiszteletem mellett, azért az ilyen 1 smileys hsz-t nem kéne erőltetni. :lol: Ne legyél már ennyire szőrösszivű. :lol: Szia Helga! :P
hening Elküldve Január6, 2010 Elküldve Január6, 2010 Ne legyél már ennyire szőrösszivű. :P Szia Helga! :lol: Ezért vagyok, tudoooood. :lol: :lol:
Helga Elküldve Január6, 2010 Elküldve Január6, 2010 na tessék..1-szer írok be akkor is leszedik a fejem majdnem :lol: egyébként nem tudtam mit írjak ezért küldtem be smilet!de majd legközelebb írok is vmi értelmeset :P amugy igen Zsolteené vok :lol:
daykiller Elküldve Január6, 2010 Elküldve Január6, 2010 Ne legyél már ennyire szőrösszivű. :lol: Szia Helga! :lol: Méne legyen? Úgy rémlik, hogy még fórum szabály is van erre, meg még sok másra is, amit velem betartatnak, de a "többieknek" elnézik... :P :lol:
Helga Elküldve Január6, 2010 Elküldve Január6, 2010 akkor töröljétek ki vagy mit tudom én azt jovan..nagy cucc :lol: :lol:
invictus Elküldve Január6, 2010 Elküldve Január6, 2010 akkor töröljétek ki vagy mit tudom én azt jovan..nagy cucc :lol: :lol: Szúszá. :P
hening Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 akkor töröljétek ki vagy mit tudom én azt jovan..nagy cucc :lol: :lol: Nem kell megsértődni. Csak legközelebb kérlek ne tedd. :P
Helga Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Nem kell megsértődni. Csak legközelebb kérlek ne tedd. :P Nem sértödtem meg :lol: rendben többet nem fogom :lol: csak azért mondtam hogy ne legyen kivételezés..
daykiller Elküldve Március25, 2010 Elküldve Március25, 2010 Helló! Ha valakit érdekel helyben Kadett E Alkatrész akkor ajánlom a következő oldalt: http://www.kadettopel.fw.hu/ http://www.kadettopel.fw.hu/ Úgy látom lesz reggel munkája Karcsinak. :) :D ;) ;)
Zsoltee Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Tele a kannád Tomi, holnap akkor viszem. :)
zozor Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Hellohaló :lol: ! Jön valaki a környékről Vadkertre? Gondoltam lehetne konvojozni... :devlish: :lol:
hening Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Hellohaló :lol: ! Jön valaki a környékről Vadkertre? Gondoltam lehetne konvojozni... :devlish: :lol: Én keresztülgázolok Duv-on, de csak szombaton. Úh ez kilőve. :lol:
zocsa Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Én vállalom, múlt évben is volt a kocsimon ilyen matrica. Meg sztem zocsa is kitenné, esetleg rtomi is. :rolleyes: Jaja,nekem is jöhet.Ha megvan,hogy hány db.,akkor lehetne egyben postázni valakinek. ;)
daykiller Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Jaja,nekem is jöhet.Ha megvan,hogy hány db.,akkor lehetne egyben postázni valakinek. ;) Nekem is jöhet. :D Ha majd lesz ép csomagtartó ajtó a kocsin akkor fel is ragasztom. :rolleyes:
Zsoltee Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Tehát számoljuk össze mennyi kell: 1. Arti 2. daykiller 3. zocsa 4. rtomi 5. Zsoltee 6. ... 7. ... 8. ... Ha nem dolgozok jövő héten pénteken, akkor csütörtökön felmegyek értük a lurdyba.
zocsa Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Tehát számoljuk össze mennyi kell: 1. Arti 2. daykiller 3. zocsa 4. rtomi 5. Zsoltee 6. ... 7. ... 8. ... Ha nem dolgozok jövő héten pénteken, akkor csütörtökön felmegyek értük a lurdyba. Mármint úgy gondoltam,hogy az egymáshoz közel lakók. ;) Mert pl. Artinak vagy day-nek hogy adod oda? :rolleyes:
Arti Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Mármint úgy gondoltam,hogy az egymáshoz közel lakók. ;) Mert pl. Artinak vagy day-nek hogy adod oda? :rolleyes: Már folynak az egyeztetések a háttérben. Annyi kiderült, hogy postáztatni is lehet. Hogy futárral jön, vagy levélszekrénybe, az még nem derült ki.
Zsoltee Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Mármint úgy gondoltam,hogy az egymáshoz közel lakók. ;) Mert pl. Artinak vagy day-nek hogy adod oda? :rolleyes: Megint csak ránk gondolsz. Szívtelen állat. Mér ha Arti rendeli meg, hogy adja neked oda? Nalátod... :D
daykiller Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Megjegyezném, hogy tavaly is postán kaptam meg. :rolleyes: De akkor Tominak írtam és elküldte. ;)
Zsoltee Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Hát akkor lassan eljutunk oda hogy mindenki magának megrendeli, illetve ha van közelben klubtárs akkor nekik is. Szerintem akkor ez a listás dolog meg hogy kinek mennyi kell, értelmetlen és felesleges. :rolleyes:
zocsa Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Hát akkor lassan eljutunk oda hogy mindenki magának megrendeli, illetve ha van közelben klubtárs akkor nekik is.Szerintem akkor ez a listás dolog meg hogy kinek mennyi kell, értelmetlen és felesleges. :rolleyes: Erre gondoltam. ;) Mint pl. tavaly.
rtomi Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Erre gondoltam. :rolleyes: Mint pl. tavaly. Rendeljetek nekem is plíz. Aztán rendezünk egy össznépi ragasztós meetinget. ;)
zocsa Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Rendeljetek nekem is plíz. Aztán rendezünk egy össznépi ragasztós meetinget. ;) ok. :rolleyes:
Recommended Posts