Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Minden tiszteletem mellett, azért az ilyen 1 smileys hsz-t nem kéne erőltetni. :lol:

Ne legyél már ennyire szőrösszivű. :lol:

Szia Helga! :P

Elküldve

na tessék..1-szer írok be akkor is leszedik a fejem majdnem :lol: egyébként nem tudtam mit írjak ezért küldtem be smilet!de majd legközelebb írok is vmi értelmeset :P amugy igen Zsolteené vok :lol:

Elküldve
Ne legyél már ennyire szőrösszivű. :lol:

Szia Helga! :lol:

Méne legyen? Úgy rémlik, hogy még fórum szabály is van erre, meg még sok másra is, amit velem betartatnak, de a "többieknek" elnézik... :P :lol:

Elküldve
Nem kell megsértődni. Csak legközelebb kérlek ne tedd. :P

Nem sértödtem meg :lol: rendben többet nem fogom :lol: csak azért mondtam hogy ne legyen kivételezés..

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Elküldve
Hellohaló :lol: !

Jön valaki a környékről Vadkertre? Gondoltam lehetne konvojozni... :devlish: :lol:

Én keresztülgázolok Duv-on, de csak szombaton. Úh ez kilőve. :lol:

• 3 weeks later...
Elküldve
Én vállalom, múlt évben is volt a kocsimon ilyen matrica. Meg sztem zocsa is kitenné, esetleg rtomi is. :rolleyes:

Jaja,nekem is jöhet.Ha megvan,hogy hány db.,akkor lehetne egyben postázni valakinek. ;)

Elküldve
Jaja,nekem is jöhet.Ha megvan,hogy hány db.,akkor lehetne egyben postázni valakinek. ;)

Nekem is jöhet. :D Ha majd lesz ép csomagtartó ajtó a kocsin akkor fel is ragasztom. :rolleyes:

Elküldve

Tehát számoljuk össze mennyi kell:

1. Arti

2. daykiller

3. zocsa

4. rtomi

5. Zsoltee

6. ...

7. ...

8. ...

Ha nem dolgozok jövő héten pénteken, akkor csütörtökön felmegyek értük a lurdyba.

Elküldve
Tehát számoljuk össze mennyi kell:

1. Arti

2. daykiller

3. zocsa

4. rtomi

5. Zsoltee

6. ...

7. ...

8. ...

Ha nem dolgozok jövő héten pénteken, akkor csütörtökön felmegyek értük a lurdyba.

Mármint úgy gondoltam,hogy az egymáshoz közel lakók. ;) Mert pl. Artinak vagy day-nek hogy adod oda? :rolleyes:

Elküldve
Mármint úgy gondoltam,hogy az egymáshoz közel lakók. ;) Mert pl. Artinak vagy day-nek hogy adod oda? :rolleyes:

Már folynak az egyeztetések a háttérben. Annyi kiderült, hogy postáztatni is lehet. Hogy futárral jön, vagy levélszekrénybe, az még nem derült ki.

Elküldve

Megint csak ránk gondolsz. Szívtelen állat. Mér ha Arti rendeli meg, hogy adja neked oda? Nalátod... :D

Elküldve

Hát akkor lassan eljutunk oda hogy mindenki magának megrendeli, illetve ha van közelben klubtárs akkor nekik is. Szerintem akkor ez a listás dolog meg hogy kinek mennyi kell, értelmetlen és felesleges. :rolleyes:

Elküldve
Hát akkor lassan eljutunk oda hogy mindenki magának megrendeli, illetve ha van közelben klubtárs akkor nekik is.Szerintem akkor ez a listás dolog meg hogy kinek mennyi kell, értelmetlen és felesleges. :rolleyes:

Erre gondoltam. ;) Mint pl. tavaly.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.