invictus Elküldve Július5, 2009 Elküldve Július5, 2009 Hát ezt már énis kérdeztem pár hónapja, nem válaszolt senki. <_< Pedig itt nyugodtan pezseghetne az élet. :)
Zsoltee Elküldve Július5, 2009 Elküldve Július5, 2009 Akkor hozok pezsgőt. <_< Én epres gyerekpezsgőt kérek. :)
rtomi Elküldve Július5, 2009 Elküldve Július5, 2009 Én epres gyerekpezsgőt kérek. <_< Alkoholosat nem is ihatnál. A multkor felismertél a Spárnál amikor éjjel dudáltam a robogóval?
Zsoltee Elküldve Július5, 2009 Elküldve Július5, 2009 Alkoholosat nem is ihatnál. A multkor felismertél a Spárnál amikor éjjel dudáltam a robogóval? ja fel, hirtelen röhögtünk hogy ki ez az állat. Kicsit herélt hangja van annak a dudának nem? <_<
rtomi Elküldve Július6, 2009 Elküldve Július6, 2009 ja fel, hirtelen röhögtünk hogy ki ez az állat. Kicsit herélt hangja van annak a dudának nem? :) Ez robogó bazz. Nem teherhajó. <_<
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Elküldve Július6, 2009 Ez robogó bazz. Nem teherhajó. :) Pedig zsír lenne egy légkürt rá, mint ami a mozdonyokon van. <_< :)
daykiller Elküldve Július6, 2009 Elküldve Július6, 2009 Pedig zsír lenne egy légkürt rá, mint ami a mozdonyokon van. <_< :) Szerezzek? Vasutas vagyok bazz. :lol: :)
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Elküldve Július6, 2009 Szerezzek? Vasutas vagyok bazz. :) <_< hát ha tomi bennevan... nagy fun lenne az tuti. :)
hening Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Jaa. Dudálok és visszalassul. <_< Újfajta retarder. :)
daykiller Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Jaa. Dudálok és visszalassul. :) Leesnél a hangjától. Gondolom tudod milyen hangos. Ma én hallottam tőlem 5 méterre szólni egy Szilin. Kellemes volt. <_< Csak az a baj, hogy kell hozzá kompresszor is... :)
rtomi Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Jaa hallottam meg a képeket is megnéztem. Felelőtlenség. :)
Zsoltee Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Valahoyg nem tudom sajnálni a srácot. Hazafelé is azhittem hogy ég az útszéle, azt közben kivolt rakva mécsesekkel. Tegnap melóba befelé, meg hazafelé is ottállt két autó, siratták a srácot gondolom, ma csak odafelé volt két verda. Nemértem mér kell ezt ennyire erőltetni... :)
Guest Sanci Elküldve Július17, 2009 Elküldve Július17, 2009 Ezt láttátok? Elszállt a bömbi a táti úton. :) Erre mondják, hogy "sohase légy gyorsabb az őrangyalodnál..." :hiya: F#xért kell száguldozni, én valahogy az olyant nem tudom sajnálni aki mások életét nemhogy kockára teszi hanem tönkre is.. :P :(
conquistador Elküldve Július17, 2009 Elküldve Július17, 2009 Sok hülegyerek! Apja Füttty annak is aki ott áll és sirat, minek adtak ilyen takony alá ilyen autót, ha meg státusz akkor mi a facért nem tellet a családnak arra, hogy vezetni is megtanítsák a gyökér gyereküket! Biztos tul morbid a hozzászólásom, ha nem tetszik a modiknak töröljék nyugodtan! De akkor sem értem a szülőket! Maximálissan a szülő a hibás!!!!!
zocsa Elküldve Július17, 2009 Elküldve Július17, 2009 Kedvenc hsz: :) LEE-814 2009. július 14. 13:23 Szerintem ki kéne vágni az összes fát az út mellől! Lee -nek 2009. július 14. 13:33 Te nagyon okos vagy!!!!!!!Gondolom BMW-d is van.
rtomi Elküldve Július17, 2009 Elküldve Július17, 2009 Ez egy ezüst szinű 1-2 éves 5-ös Bömös amúgy. Épp előbb láttam hazafelé jövet. Egy qvva nagyfejű rögbis srácé. Valszeg a haverja volt. iwiwen van fotó a srácról ahogy viszkis üveggel a kezében feszít a kocsi elején. (aki vezetett) Tordai Richárd volt a neve.
Zsoltee Elküldve Július18, 2009 Elküldve Július18, 2009 zocsa, hogy fog kinézni majd az a matrinya? :)
zocsa Elküldve Július18, 2009 Elküldve Július18, 2009 zocsa, hogy fog kinézni majd az a matrinya? :) 85x25cm fehér betűk, idén nincs rajta logó. Írtam neki pü-t.
Zsoltee Elküldve Július18, 2009 Elküldve Július18, 2009 Írtam neki pü-t. jah, jóvan. nemtom hol találtad ezt de én ilyet nem láttam. Mind1, ha rendelsz akkor egyet nekem is aztán feldobom énis a kocsira. Úgysincs most semmi a hátsószélvédőmön. A másik üvegen volt az opelklubbos felirat. :)
Recommended Posts