Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem baj.

Ahogy látom elég drágán adja a dolgait. ;)

szvsz nem drága... olyan átlag árban vannak. Legalábbis amit látok GSI bontásokat mindehol ennyi az annyi. ;)

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
zocsa, holnap megyek este Komáromba, 1.8 as GSi Astrát bantanak, még elvileg bennevan minden. Ha kell valami apróság akkor mondjad és megkérdezem aztán felhívlak hogy mennyi az annyi. ;)

Küldtem pü.-t. ;)

Elküldve
Megbeszélik,hogy éppen milyen tuning matrica akciós a Teszkóba. ;)

;)

Mer az én autóm tele van teszkós tuningmatrinyákkal. ;)

Egy ezresből körbe lehet tolni,ne sajnáld rá. :P

Elküldve
Hy!

Vki tud ajánlani vmi normális szerelőt,aki ért is hozzá,és nem gányól?Kom-Esztergom megyében persze!Ha van vki írja meg!Kössz

Én tudok, Pusztavámon és az nincs is messze akkor ezek szerint.

Elküldve
Én tudok, Pusztavámon és az nincs is messze akkor ezek szerint.

Az nincs!Esetleg van címed?Amugy a Spindlert ismeri vki oroszlányon?

Elküldve
Ez egy Merci volt? Azokra pedig nem jellemző, hogy csak úgy kigyulladnának ;)

Nem tudom,ott állt mellette a sofőr és a rendőrök.Nem volt másik autó,vagy ilyesmi.

Elküldve

Szép. A kocsiban dohányzás eredménye. -_- Felni alapján merga volt. Ránézésre C osztály.

Pár hónapja haveromék Fiat Tempra 1.9 benzines kombijuk égett ki. Mondjuk ott az volt a baj, hogy zárt garázsban "szerelte" az apja a kocsit, valami túlhevült és leégett a kóceráj. Az volt a szerencséjük, hogy nem volt teli tankolva így pár liter robbant csak fel.

Faterja amúgy nagy autószerelő, úgy elállított mindent a temprán, hogy azt a 115 lóerős kócerájt behúzott kézifékkel, tolatva leelőzöm gyorsulásban. ;) Egyszer az én autómat is szét akarta kapni, szerinte magas volt az alapjárat. Aztán nagy nehezen sikerült neki elmagyaráznom, hogy ez ilyen, ECU állítja. Szerinte automata szivatós. :P ;)

Elküldve
Az nincs!Esetleg van címed?Amugy a Spindlert ismeri vki oroszlányon?

Szia fonix

Régen nagy nevük volt, de nem tudom mi van velük mostanság. 10 éve minden tunyigos csávó őket kereste ha kellet valami a verdába <_<

Üdv:BB

Elküldve

Hy!

Keresek AC Pumpát 97-es 2.0 16V B Vectrába!Aki tud írjon,jelezzen!Ha van vmi jó,akkor használtat ugye,és működő képest!Kössz!

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.