Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Sztem kérdezd meg a Corzás topicban. De ahogy látom, 87es Corsa az Corsa A, a 2002-es meg C. Esélytelen hogy jó legyen bele. ;)

köszi! Bár jobban örültem volna az igen válasznak :lol: most kereshet mást akitől tudnék szerzni :lol:

Elküldve
Elküldtem a képeket.

Attilának egyébként mániája a mocizár bezsírozása.

Nekem is mindíg bezsírozta a zárat. :lol:

Nekem meg ezért szakadt el a bowden, mert nem volt zsírozva. ;)

Elküldve
Kicsit bekattant a digi kábelnetem:

:lol: :) :lol: :(

Szegény Te... Most kellett volna előfizetned valami FTPre, azt gyorsan lehúzni párszáz GB ingyenes dolgot. ;) :lol:

Elküldve
Szegény Te... Most kellett volna előfizetned valami FTPre, azt gyorsan lehúzni párszáz GB ingyenes dolgot. ;) :lol:

Gondolom valami teszt van,vagy ilyesmi.Ezekszerint vannak még tartalékok. :lol:

Elküldve
Gondolom valami teszt van,vagy ilyesmi.Ezekszerint vannak még tartalékok. :lol:

Vannak, csak nézz körül a bix honlapján. UPC pl 2x20 gigabittel rendelkezik, ezeken 50-50%-os terhelés van csúcsidőben. :lol:

Amúgy én is mérek ilyesmiket. 15Mbps le, 14Mbps fel. Pedig 20/10-es. ;)

Elküldve
Mennyiért csinálták a fényezést? És mennyire merültél bele?

szeva végre mag vagytok én vagyok akivel találkoztatok a pláza tetején ,de sajnos nem tudom felrakni a képeket mert nem tudom hogy kell

Elküldve

Zocsa!

Éjjel leelőztél a volán előtt. ;)

Aztán láttam,hogy megijedtél az iskolánál picit amikor az a gyökér kicsit nagyívben vette a kanyart. ;)

Elküldve
Zocsa!

Éjjel leelőztél a volán előtt. :P

Aztán láttam,hogy megijedtél az iskolánál picit amikor az a gyökér kicsit nagyívben vette a kanyart. ;)

Jaja,csak nem ismertelek meg,hanem Szilvi mondta,hogy Te voltál. ;)

A hülyebuzi jött vagy nyócvannal,fékelés volt. ;)

Elküldve
szeva végre mag vagytok én vagyok akivel találkoztatok a pláza tetején ,de sajnos nem tudom felrakni a képeket mert nem tudom hogy kell

Szeva! Te vagy az a jó fej srác...akinek olyan sok rendőrös élménye volt!! Emlékszem ;)

Mit szólnál ahozz, ha elküldenéd nekem e-mail-be a képeket?...majd én felrakom!

Elküldve

Hy!

Vki tud ajánlani vmi normális szerelőt,aki ért is hozzá,és nem gányól?Kom-Esztergom megyében persze!Ha van vki írja meg!Kössz

Elküldve
Hy!

Vki tud ajánlani vmi normális szerelőt,aki ért is hozzá,és nem gányól?Kom-Esztergom megyében persze!Ha van vki írja meg!Kössz

Én tudok, de az oroszlánytól messze van. ;)

Elküldve

zocsa, holnap megyek este Komáromba, 1.8 as GSi Astrát bantanak, még elvileg bennevan minden. Ha kell valami apróság akkor mondjad és megkérdezem aztán felhívlak hogy mennyi az annyi. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.