zocsa Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Mekkora moci? Nem találom. :lol: Jah megvan,a képeken 1.8 16v. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Zsoltee-Zocsa!! Nem nyertetek semmitsenem :lol: (de én sem) :lol: Majd legközelebb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Zsoltee-Zocsa!! Nem nyertetek semmitsenem :lol: (de én sem) :D Majd legközelebb. :lol: Hát ezvan... Suzukifesztiválon sem nyertem. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Hát ezvan... Suzukifesztiválon sem nyertem. :lol: :lol: Azt még nem néztem meg mert nem volt nálam a szelvényed. Te emlékszel a számára? Bent van Esztergomban a szüleimnél mert ők dobták be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Azt még nem néztem meg mert nem volt nálam a szelvényed. Te emlékszel a számára? Bent van Esztergomban a szüleimnél mert ők dobták be. Én úgytom hogy 2613 volt... Legalábbis úgy emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Zsoltee-Zocsa!! Nem nyertetek semmitsenem :lol: (de én sem) :lol: Majd legközelebb. :lol: Nem baj,majd máskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Jah megvan,a képeken 1.8 16v. <_< Az 1,8 16V-re mondják,hogy nagy motor?Nem semmi egy országban élünk.Lehet kevesebbet eszik,mint egy erőlködő akármilyen 1,4-es.Jó kis autó ez,gratulálok hozzá.Egyszerű és szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Az 1,8 16V-re mondják,hogy nagy motor?Nem semmi egy országban élünk.Lehet kevesebbet eszik,mint egy erőlködő akármilyen 1,4-es.Jó kis autó ez,gratulálok hozzá.Egyszerű és szép. Hát kinek mi a nagy? Nekem a 2,2-es C Rekordom mellé kicsi.Sokan meg inkább szenvednek az 1,5 alattival és azt hiszik sokat spórolnak a kötelező biztosításon. Pedig amivel kevesebbet fizet azt ugyanúgy kifizeti néha tankoláskor mert a kis mocit pörgetni kell,hogy menjen is. Vegyük pölö az Astrát .a kis 1,4 -nek ugyanaz a súlyt kell megmozgatnia 60 LE-vel mint az 1,8-2,0-nak 115-150 LE-vel. De nekik így jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Hát kinek mi a nagy? Nekem a 2,2-es C Rekordom mellé kicsi.Sokan meg inkább szenvednek az 1,5 alattival és azt hiszik sokat spórolnak a kötelező biztosításon. Pedig amivel kevesebbet fizet azt ugyanúgy kifizeti néha tankoláskor mert a kis mocit pörgetni kell,hogy menjen is. Vegyük pölö az Astrát .a kis 1,4 -nek ugyanaz a súlyt kell megmozgatnia 60 LE-vel mint az 1,8-2,0-nak 115-150 LE-vel. De nekik így jó. Azért arra kíváncsi lennék, hogy mikor produkál az 1.8 16V 6 Liter alatti fogyit, mert nekem most a nyári időszakban 5.8-5.9-es átlagokkal jár az 1.4 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Azért arra kíváncsi lennék, hogy mikor produkál az 1.8 16V 6 Liter alatti fogyit, mert nekem most a nyári időszakban 5.8-5.9-es átlagokkal jár az 1.4 <_< Igen de pölö 3 szor meg kell gondolni,higy előzz-e vagy sem. Meg sztem később is érsz oda. Meg ahol a "nagy" moci elmegy nyomatékból ott a kicsivel váltasz vissza vagy kettőt. Engem ezek a dolgok érdekelnek és hál Istennek nem vagyunk egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Igen de pölö 3 szor meg kell gondolni,higy előzz-e vagy sem. Meg sztem később is érsz oda. Meg ahol a "nagy" moci elmegy nyomatékból ott a kicsivel váltasz vissza vagy kettőt. Engem ezek a dolgok érdekelnek és hál Istennek nem vagyunk egyformák. Meg szerintem aki nagy mocival spórolni akar dobhat be 6-os váltót, már ha létezik ilyen. Vagy hülyeség? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Meg szerintem aki nagy mocival spórolni akar dobhat be 6-os váltót, már ha létezik ilyen. Vagy hülyeség? <_< Háát sok múlik a váltó áttételen is. 6-os váltó a turbós Calibrában volt csak asszem F28 a száma,ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Háát sok múlik a váltó áttételen is. 6-os váltó a turbós Calibrában volt csak asszem F28 a száma,ha jól tudom. Ja hát az se mindegy milyen az áttétel. Amikor mentem öcsém 1.6-os Golfjával akkor volt ilyen érzésem. Ment mint a golyó meg minden de 110-nél már pörgött mint az állat, akkor kellett volna váltani, de már nem volt hova mert csak 4-sebességes. Ráadásul úgy lett összedobva több kocsiból, lehet hogy ez a váltó nem is ebbe való. Én hiába tennék az enyimbe 6-os váltót, szerintem a moci gyenge hozzá, nem tudnám kihasználni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Ja hát az se mindegy milyen az áttétel. Amikor mentem öcsém 1.6-os Golfjával akkor volt ilyen érzésem. Ment mint a golyó meg minden de 110-nél már pörgött mint az állat, akkor kellett volna váltani, de már nem volt hova mert csak 4-sebességes. Ráadásul úgy lett összedobva több kocsiból, lehet hogy ez a váltó nem is ebbe való. Én hiába tennék az enyimbe 6-os váltót, szerintem a moci gyenge hozzá, nem tudnám kihasználni. A 6-os váltók néha beugratósak.Nem biztos,hogy a hatodik fokozat hosszabb mint a simában az ötödik.Lehet hogy a köztes fokozatok vannak jobban elosztva azáltal hogy még egyet beraktak közéjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Hát kinek mi a nagy? Nekem a 2,2-es C Rekordom mellé kicsi.Sokan meg inkább szenvednek az 1,5 alattival és azt hiszik sokat spórolnak a kötelező biztosításon. Pedig amivel kevesebbet fizet azt ugyanúgy kifizeti néha tankoláskor mert a kis mocit pörgetni kell,hogy menjen is. Vegyük pölö az Astrát .a kis 1,4 -nek ugyanaz a súlyt kell megmozgatnia 60 LE-vel mint az 1,8-2,0-nak 115-150 LE-vel. De nekik így jó. Hehe.Ez a magyar logika(pl.Octavia 1,4 :D ).Az octavia ráadásul közel olyan nehéz mint a Senim.Ha azt elképzelem 75 lóval.......... Legjobban a klimás ezres motorok tetszenek.Ha bedöglik a fék,rányomom a klimát,tuti motorfék,úgy visszafogja <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 2.0 16V rulez... Nekem a GSi 0,5 literrel eszik többet mint anno az 1.6 8v... Kétszer annyi ló ugye, nem kell annyira pörgetni hogy menjen, kevesebbet eszik. Ja és a GSivel szoktam 180+al is közlekedni és így eszik 8-8,5l-t. Az 1.6al örültem ha azon az útszakaszon elértem a 150-160at... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 2.0 16V rulez... Nekem a GSi 0,5 literrel eszik többet mint anno az 1.6 8v... Kétszer annyi ló ugye, nem kell annyira pörgetni hogy menjen, kevesebbet eszik. Ja és a GSivel szoktam 180+al is közlekedni és így eszik 8-8,5l-t. Az 1.6al örültem ha azon az útszakaszon elértem a 150-160at... <_< Ez igy van.De ezt is csak az hiszi el akinek volt már,vagy ismeri a tipust.Az átlagparaszt a kétezer köbcentit 10-15literes fogyasztással hozza párhuzamba.Én ha megemlitem,hogy 3000 köbcenti,minden barom egyből 20literezik.Közben meg annyit eszik mint egy szar zsiguli.Csak a zsiga nem megy utazóban 160-at. Februárban csináltam egy Veszprém-Kecskemét-Pest(belvárossal)-Tata-Győr-Veszprém kanyart,végig 150-el,42liter benzinből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Ez igy van.De ezt is csak az hiszi el akinek volt már,vagy ismeri a tipust.Az átlagparaszt a kétezer köbcentit 10-15literes fogyasztással hozza párhuzamba.Én ha megemlitem,hogy 3000 köbcenti,minden barom egyből 20literezik.Közben meg annyit eszik mint egy szar zsiguli.Csak a zsiga nem megy utazóban 160-at. Februárban csináltam egy Veszprém-Kecskemét-Pest(belvárossal)-Tata-Győr-Veszprém kanyart,végig 150-el,42liter benzinből. Én a C20LETtől féltem hogy túl sokat eszik... De egyre több embertől hallom azt hogy szinte ugyanannyival beéri mint a C20XE... Legalábbis a gyári nemübertuning 500Le-s változat... Majd ha nagy leszek és lesz rá zsetonom lehet bevállalom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Legjobban a klimás ezres motorok tetszenek.Ha bedöglik a fék,rányomom a klimát,tuti motorfék,úgy visszafogja <_< :huh: Cimborámnak (tatabányai) a Matiza (900 ccm) légkondis. ő csak úgy hívja, hogy elektromos motorfék. Tisztára olyan, mint buszokon a bubu, csak ez nem morog úgy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Cimborámnak (tatabányai) a Matiza (900 ccm) légkondis. ő csak úgy hívja, hogy elektromos motorfék. Tisztára olyan, mint buszokon a bubu, csak ez nem morog úgy. :huh: Pedig sokan hogy örülnek,hogy klimás a kisautójuk.Csak értelme nincs,mert használni nem lehet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 ....Ja és a GSivel szoktam 180+al is közlekedni.... Neheeeeeeem hiszem eeeeeeeeeeeellllllllllllll <_< :huh: Tomi, Albert hozott neked kártyát, nálam van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Neheeeeeeem hiszem eeeeeeeeeeeellllllllllllll <_< :huh: Pedig de... ígyvan... akármilyen hihetetlenül hangzik is... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Tomi, Albert hozott neked kártyát, nálam van :huh: Tudommmm. Jösz Szombaton Gyulához? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Tudommmm. Jösz Szombaton Gyulához? <_< Megyek Balcsira, így nem túl valószínű :huh: Na majd valahogy megoldjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Zsoltiiiii, Véstem neked levelet, majd nézd meg pls. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts