Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Várhattalak ma a parkolóban Tamás... Nem jötté... Szal zocsával eltüntnek nyilvánítottunk. :lol: :rolleyes: ;)

jaja ;)

de utánna a vasútállomásnál jött szembe. :lol:

Elküldve
jaja ;)

de utánna a vasútállomásnál jött szembe. ;)

Hát igen... aki megteheti hogy munkakezdés előtt 5-10perccel esik be melóba... Nekem még át kell öltöznöm kétszer meg össze kell készítenem a cuccomat... :rolleyes:

Elküldve

Később indultam mert elaludtam picit.

15 perc alatt érek be Dorogról és ezutn nem is fogok hamarabb indulni szerintem csak,ha kocsival megyek.

Láttam Zsolti feltetted a nagy kerekeket.

Jól néz ki.

Sikerült elcserélned kettőt vagy darálja a peremet?

Elküldve
Később indultam mert elaludtam picit.

15 perc alatt érek be Dorogról és ezutn nem is fogok hamarabb indulni szerintem csak,ha kocsival megyek.

Láttam Zsolti feltetted a nagy kerekeket.

Jól néz ki.

Sikerült elcserélned kettőt vagy darálja a peremet?

Eladtam mind a négyet gumival együtt ami volt nekem és vettem 4db ET30asat. Felraktam kerültem vele egy nyerges-tát-nyergest. Nem ért hozzá sehol semmihez. Amikor reggel hazajöttem akkor is megnéztem, nem látszik hogy darálná valahol is. Szóval elméletileg jó. Hátsóív csere úgyis lesz mert hólyagzik a bal oldalon, akkor majd egy kicsit szélesebbre csináltatom, meg igényesebben leperemeztetem, mert a mostani peremezés elég érdekes... :rolleyes:

Elküldve
Mindenn nap hazaviszed azt a f@szt? :rolleyes:

Jógyerek a Bandi csak szeret potyázni. ;)

Csak amikor nem kocsival jön... :lol: ;)

Tudom hogy jógyerek... bírom én is... Közvetetten volt főnököm. :lol:

Elküldve
Mit kell nézni?

Nem tudsz beparkolni arra a nagy helyre? :rolleyes:

Nem... zocsa dolgozik. Hazafelé paláról megláttam a kocsiját gondoltam beállok mellé egy kép ereéig... csak nehogy holnap felrakjon egy suzukiparkolóban mellettem állósat. ;)

Elküldve
Mi is kinézünk talán.

Majd egyeztessünk akkor.

Tomi nemtom láttad-e megkérdeztem a tombola topicban hogyha nem tudok elmenni BW4-re akkor te is átveheted-e az esetleges nyereményemet... Aztmondták hogy át, de majd megkell adnom pár adatot magamról... Majd előtte amikor már biztos lesz hogy nem tudok ottlenni akkor majd egyeztetnünk kéne erről is. :rolleyes:

Elküldve
Tomi nemtom láttad-e megkérdeztem a tombola topicban hogyha nem tudok elmenni BW4-re akkor te is átveheted-e az esetleges nyereményemet... Aztmondták hogy át, de majd megkell adnom pár adatot magamról... Majd előtte amikor már biztos lesz hogy nem tudok ottlenni akkor majd egyeztetnünk kéne erről is. ;)

Jó de ugyis jösz mert ha nem akkor 3,14-tsán leszel rugva. :rolleyes:

Elküldve
Zsoltee: már meg sem ismered az ember lányát, aki két kézzel kalimpál?? :rolleyes: ;) Vagy el voltál foglalva a raccsinggal??

Jaa ja.

Vagy megzavart a Ferraris pólóm?

Elküldve
Zsoltee: már meg sem ismered az ember lányát, aki két kézzel kalimpál?? ;) :lol: Vagy el voltál foglalva a raccsinggal??

kikérem magamnak nem is raccsingoltam... azzal foglalkoztam hogy kerülgessem azokat a kiba..ott nagy gödröket. :lol: :rolleyes:

Ha Tomi nem kiabál rám nem is veszlek titetek észre... Bocsánat... Vezetés közben az útra koncentrálok. :lol: ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.