Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mén ? B)

Meló van,most pl délután. Ilyenkor nem szeretek BP-re menni,mert nagyon kiszámíthatatlan a forgalom.

Egyébként hova kellene mennem? B) (persze ha passzol a szám,amit még mindíg nem néztem meg. :D )

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
De ha esetleg erre járnál (bár ez még messzebb van :D ), nekem van egy kölcsönbe B) .

Hát nem valószínű,de azért köszönöm. B)

Elküldve
Mivel ugyanolyan a motor,gondolom nekem is.

ilyen kúpos a vége

Megnéztem

59601

C vagy G 3522

Ez szerintem a beszállítónak valami alkatrész/dátum kódja lehet,attól,hogy nem ua. még lehet jó.

Itt utángyártott 11-22 ig van vagy 4 féle,rendelésre,most kérdeztem.

Ráadásul nem is biztos,hogy a cserével jobb lesz.

Megvárom mit mond mk76.

Elküldve
Megnéztem

...Ráadásul nem is biztos,hogy a cserével jobb lesz.

Megvárom mit mond mk76.

Nekem sem lett jobb, ezért is örülök, hogy nem vettem drágábbat B) . Mondjuk le nem állt azóta kuplungolás közben, csak majdnem (a lámpák már kivillantak, valahogy mégis "belendült" aztán :D ), de néha nagyon leejti a fordulatot. Máshol van a baj B) .

Elküldve
Pedig asszem az dct-4,azt meg lehetne kóddal...

Találtam hozzá neki progit, de lehet hogy új szoftveres és nem engedi vagy valami más egyéb gondja van... B)

Elküldve
Találtam hozzá neki progit, de lehet hogy új szoftveres és nem engedi vagy valami más egyéb gondja van... B)

Közben javítottam,ez BB5 azt nem lehet egyelőre calc-al.

Elküldve
Még a gyári a szofvere vagyis nem lett frissítve.

A telefon kb 1,5 éves.

A sim kártyának nem kell benne lennie ugye?

hátőőőő... szerintem mindegy hogy benne van-e vagy nem... én a 3650emet úgy függetlenítettem hogy bennevolt. B)

Elküldve
Most beírtam megint az első kódot és azt írta,hogy:

a korlátozás nem vonható vissza. B)

Akkor nem lehet függetleníteni... Ha helyes a kód akkor azt kéne kiírnia hogy telefon korlátozás kikapcsolva és újraindulna... B)

Elküldve
Most beírtam megint az első kódot és azt írta,hogy:

a korlátozás nem vonható vissza. B)

Az azért van mert 5x lehet próbálkozni, utána nem nyitható kóddal,ellőtted az ötöt. B)

Elküldve
Az azért van mert 5x lehet próbálkozni, utána nem nyitható kóddal,ellőtted az ötöt. B)

Nem 3x? 5x?... végülis mindegy... A végeredményen akkor sem változtat. B)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.