Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ahogy ismerem Tomi-t, lesz egy pár kép... :sowwy:

Hát igen, a függőség... Nekem a görögországi nyaralásról sikerültek ilyen képek:

32805756_www.kepfeltoltes.hu_.jpg32809875_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

32809987_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

32810000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg32810010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
Irigykedünk (én legalábbis). Vauxhallt is fotózzatok!!! :sowwy:

Már hazajöttünk tegnap.

Igazából pár OPC-t fotóztam ami Vauxhalléknál VXR asszem meg egy D Corsát és egy kisteherautót.

Elküldve

Hello!

Nem tud valaki jó bontót Fehérváron? Kellene fehér motorháztető+ kalaptartóhoz gumi, ami felemeli ha nyitom a hátsó ajtót- 94-es Astrára. Köszi!

Elküldve
Hello!

Nem tud valaki jó bontót Fehérváron? Kellene fehér motorháztető+ kalaptartóhoz gumi, ami felemeli ha nyitom a hátsó ajtót- 94-es Astrára. Köszi!

Hi!

2-t tudok, hogy mennyire jók, azt nem tudom megítélni...

- malom u., a számot nem tudom. Ha a Zichy-liget felől mész, jobb kéz felé lesz, majdnem a kanyarnál, ahol tóparti suli felé kell menni. Ki van írva, hogy szervíz és autóbontó.

- a Berényi úton a Tomi féle autóbontó (Itt még sosem jártam), a benzinkúttal majdnem szemben, a másik oldalon.

Elküldve
Hi!

2-t tudok, hogy mennyire jók, azt nem tudom megítélni...

- malom u., a számot nem tudom. Ha a Zichy-liget felől mész, jobb kéz felé lesz, majdnem a kanyarnál, ahol tóparti suli felé kell menni. Ki van írva, hogy szervíz és autóbontó.

- a Berényi úton a Tomi féle autóbontó (Itt még sosem jártam), a benzinkúttal majdnem szemben, a másik oldalon.

Köszi!!!

Elküldve

Plusz kifejezetten Opel bontó a Széchenyi úton, vasúti felüljárón túl a körforgalom tövében, kis toronnyal szemben. Régebben ki volt táblázva, de amióta euroszabványosnak kell lenniük a bontóknak, azóta csak illegálban működik. Magas kerítésű, hogy véletlenül se láss be az udvarra. B)

Elküldve
Plusz kifejezetten Opel bontó a Széchenyi úton, vasúti felüljárón túl a körforgalom tövében, kis toronnyal szemben. Régebben ki volt táblázva, de amióta euroszabványosnak kell lenniük a bontóknak, azóta csak illegálban működik. Magas kerítésű, hogy véletlenül se láss be az udvarra. B)

Na ezt is köszi!!! B)

Elküldve
Rossz lehet ma dolgozni Tomi... :D B)

Meg gondolom holnap is rossz lesz. ;) ;) B)

Tudhatnád,hogy én mennyit dolgozom ott.. :lol: :P :P

Elküldve

Nem tudsz véletlenül telefonos elérhetőséget ehhez a bontóhoz?

Vettünk egy B Omit, kéne hozzá pár cucc.

Elküldve
Eladta már. De azon nem Géjesi háccsólámpák voltak neki. B)

Csak az alapjárati motort szerettem volna kölcsönkérni egy körre.

Tegnap megint leállt kuplung közben és dobott egy hibakódot is,ami 35 = Idle stepper motor Poor or no idle speed control .

Pedig az alapjárat faca nem ingadozik meg ilyesmi..

Elküldve

Tegnap megint leállt kuplung közben és dobott egy hibakódot is,ami 35 = Idle stepper motor Poor or no idle speed control .

hehe, kölcsönkérni... jóvicc... :D

Keresd meg az új tulaját... kérdezd meg hátha kölcsönadja... ;)

Múltkor felhívott ugyanígy egyik haver hogy otthonvagyok-e merthogy elmehetnék a kocsimmal a garázsához... Mondom mé? Háme ottvan valami autó és kiszeretné szedni az én kocsimból a lambdaszondát tesztelésre... B) Mondom, köszi az jó helyen van ott ahol van, működik is reményeim szerint, nem kell szétszedni. B) ;)

Elküldve

Mondjál egy számot, ami rajtavan.

Valahol van 1 nekem is, előkotrom, ha cserélgetni akarod és szám stimmel.

Elküldve
hehe, kölcsönkérni... jóvicc... :D

Keresd meg az új tulaját... kérdezd meg hátha kölcsönadja... ;)

Múltkor felhívott ugyanígy egyik haver hogy otthonvagyok-e merthogy elmehetnék a kocsimmal a garázsához... Mondom mé? Háme ottvan valami autó és kiszeretné szedni az én kocsimból a lambdaszondát tesztelésre... B) Mondom, köszi az jó helyen van ott ahol van, működik is reményeim szerint, nem kell szétszedni. B) ;)

Jó van má na,csak egy ötlet volt. :lol:

Elküldve
Mondjál egy számot, ami rajtavan.

Valahol van 1 nekem is, előkotrom, ha cserélgetni akarod és szám stimmel.

Köszi,de ne fáradj,nem tudok érte menni... B)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.