FPepe Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Te nem dolgozol? :D Tomi nagyban nyomja a melót! :D Ezt mondta otthon? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Te nem dolgozol? :D Tomi nagyban nyomja a melót! :D LoL Pepe... :D Szabivan... :D Szerdától szerdáig... Jó is az... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Zsolti! Reggel előttem karanyodtál be a parkolóba. Vártalak,hogy dumálunk befelé sétálgatás közben aztán jól nem jöttél. Elaludtál a kocsiban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Zsolti! Reggel előttem karanyodtál be a parkolóba. Vártalak,hogy dumálunk befelé sétálgatás közben aztán jól nem jöttél. Elaludtál a kocsiban? Előtteeeeed? Hmmm nem voltam képben úgylátszik... :D Bocsánat de akkor ezekszerint máshol jártam... :D Egyébként néztem a verdádat a szokásos helyen ahol szoktál állni de nem láttam... Azthittem hogy később jöttem és te már rég bent vagy... Ezekszerint nagyon benéztem. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Előtteeeeed? Hmmm nem voltam képben úgylátszik... :D Bocsánat de akkor ezekszerint máshol jártam... :lol: Egyébként néztem a verdádat a szokásos helyen ahol szoktál állni de nem láttam... Azthittem hogy később jöttem és te már rég bent vagy... Ezekszerint nagyon benéztem. :D :D Nem a szélén állt,hanem egyel beljebb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nem a szélén állt,hanem egyel beljebb. :D b+ akkor tényleg kómás lehettem... bocsesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Boldog bolondok napját mindenkinek. :D Tegnap kiderült hogy egy műszak alatt nem 800 lököst fújunk mint ahogy én saccoltam hanem 1400db körül... :D Akkor valahogy nem csodálkozom rajta hogy fáj a csuklóm... és nem az önkielégítéstől. :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Boldog bolondok napját mindenkinek. :D Tegnap kiderült hogy egy műszak alatt nem 800 lököst fújunk mint ahogy én saccoltam hanem 1400db körül... :D Akkor valahogy nem csodálkozom rajta hogy fáj a csuklóm... és nem az önkielégítéstől. :D :lol: :D Csak vigyázz, nehogy emeljék a normát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Csak vigyázz, nehogy emeljék a normát! :D elméletileg nem tudják mert raktárra dolgozunk... Bár ha üres a készlet akkor tekerik a pályát mint állat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Én egész éjjel egy sörsátorbn vagyok. (sörcsap nincsen) 10 emelőn serélik a motorokat és azokat kell átvennem. :D Sok amatőr-sok hiba. :D Éjjel is 2-3 fok volt a hőmérséklet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Én egész éjjel egy sörsátorbn vagyok. (sörcsap nincsen) 10 emelőn serélik a motorokat és azokat kell átvennem. :D Sok amatőr-sok hiba. :D Éjjel is 2-3 fok volt a hőmérséklet. Hmm... Ez a múltkori eset óta tart? :D Gondolom akkor 5kabát, 3sál, 8sapka és 9 suzukis nadrág... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 :D :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1207346396.jpg gratula. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 gratula. :D Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Drakula! Képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Drakula! Képek? Köszi. :D szarvájlingos oldalamon van pár... Majd délután csinálok még párat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Láppa?eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Láppa?eladó? Majd kiderül... Haver feni rá a fogát... Ha aktualitás lesz akkor szólok. Addig megtekinthető a verdámon majd hétfőn a parkolóban. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ugye az a szemöldök nem marad rajta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ugye az a szemöldök nem marad rajta? :D Kényszerből egy ideig rajta lesz. De nem fog rajtamaradni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 ...Ha aktualitás lesz akkor szólok... ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Legnagyobb para benne a kézifék... ugyanis nem fog... Megkell csináltatom fizu után... Nameg a központi... Nemtom a gyári nem villogtatja az indexeket? Mert ez nem... Volt már olyan párszor hogy kiszálltam és megszokásból elindultam és nyomogattam a gombot... a régi központinál ilyenkor az volt hogy zárt és utánna három villogás ha mégegyszer megnyomom a gombot. Ezen ugye egy gomb a központi, nyit és zár... Kétszer megnyomtam és nyitva hagytam ott. :D :D Nehéz lesz megszokni... Mostmár mindíg a közelben maradok és megnézem hogy lement-e minden zár rendesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Nincs valakinek véletlenül tükör mögötti 3szöghöz patentja? Leszedtem most hogy kiszedjem a hangszórókat amik le voltak égve és sziloplaszttal voltak odaragasztva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Nincs valakinek véletlenül tükör mögötti 3szöghöz patentja? Leszedtem most hogy kiszedjem a hangszórókat amik le voltak égve és sziloplaszttal voltak odaragasztva... :D Az niccse, csak nagy , ami az ajtókárpithoz kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Az niccse, csak nagy , ami az ajtókárpithoz kell. Kár... Ebédidő után felhívom Tomi-t... Remélem neki lesz... :D Azért köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts