rtomi Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 Ez akkor olyan hasonló turnékörút lesz mint amilyet Balázs Pali és a Kordaházaspár szokott csinálni? :) Viszont itt csak TE fogsz énekelni. :D
nagy istván Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 Nem zártkötű. Ha elolvassátok a régió találkozós topicját ott leírtunk mindent. Az a tervünk,hogy bejárjuk a régió nevesebb településeit. Tehát mindíg máshol lenne a tali. Ugye tavajelőtt a Tatabánya-Tata vonal megvolt. Mehetünk pl. Veszprémbe is majd,Fehérvárra,Komáromba meg van még pár szép hely. Esztergom pölö. balatonfüred?egy 40 szobás szálloda gondnoka vgyok.március végéig szabad a vásár.nagy parkja van lehet sütni,stb.ehez mit szóltok?
zocsa Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 kész az autó,teljes mértékben meg agyok elégedve velük.
hening Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 kész az autó,teljes mértékben meg agyok elégedve velük. http://zocsa.uw.hu/DSC00074.JPG http://zocsa.uw.hu/DSC00075.JPG Cép lett, ügyes volt aki csinálta. :) Vágva volt?
rtomi Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Mennyi volt így? Lehet,hogy fényeztetnem kell a csomiajtót mert amit ma hoztam Szombathelyről egy picit elüt a kocsitól. :) Lehet,hogy a polír sem segít.
mackosajt Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 ez nagyon elüt. a rés a szélvédőnél ugye még nem a végleges beállítást tükrözi?
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Mennyi volt így? Lehet,hogy fényeztetnem kell a csomiajtót mert amit ma hoztam Szombathelyről egy picit elüt a kocsitól. :D Lehet,hogy a polír sem segít. Vótá szombathelyen bazz? Használtautón találtam egy szimpi GSI-t ami Szombathelyi... :) Hú azé látom adsz az aerodinamika tuningra... Tesztkör volt már? Kanyarsebesség gondolom megnőtt egy 50km/h-val biztos. :D
rtomi Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Vótá szombathelyen bazz? Használtautón találtam egy szimpi GSI-t ami Szombathelyi... :) Jaja. Egy örökkévalóságnak tünt. 7,5 tonnás teherautóval mentünk. Negyed 6-kor indultunk és 2 körül értem haza. Reggelre kaka leszek melóba az biztos.
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Cép lett, ügyes volt aki csinálta. :) Vágva volt? Ha úgy csinálták mint az enyémet akkor igen. Tudod a Unixos tankajtó javító lemezzel. :D
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Jaja. Egy örökkévalóságnak tünt. 7,5 tonnás teherautóval mentünk. Negyed 6-kor indultunk és 2 körül értem haza. Reggelre kaka leszek melóba az biztos. Hmm azthittem kocsival mentetek akkor még talán mentem is volna és jól megnézem azt a GSI-t. :D Amennyi melód lesz ma, az előzőekből következtetve, kialszod magad reggelre. :)
hening Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Ha úgy csinálták mint az enyémet akkor igen. Tudod a Unixos tankajtó javító lemezzel. :) Azért kérdeztem. :D
rtomi Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Amennyi melód lesz ma, az előzőekből következtetve, kialszod magad reggelre. :D Remélem én is. :)
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Remélem én is. :) Én elvileg ma szabin vagyok, de mivel a kedves főnököm nem kérdezte meg hogy elengednek-e vagy nem ezért be kell mennem. Ha meg már bemegyek maradok is. Max holnap nem megyek és maradt egy nap szabim. :D Festőt annyira leépítették hogy most ha 1ember hiányzik akkor megállhat minden... Főleg ha olyan ember akinek a munkáját más nem tudja elvégezni. :D
rtomi Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Én elvileg ma szabin vagyok, de mivel a kedves főnököm nem kérdezte meg hogy elengednek-e vagy nem ezért be kell mennem. Ha meg már bemegyek maradok is. Max holnap nem megyek és maradt egy nap szabim. :D Festőt annyira leépítették hogy most ha 1ember hiányzik akkor megállhat minden... Főleg ha olyan ember akinek a munkáját más nem tudja elvégezni. :D Hoznom kell pasztát. Már bekészítettem a flakont. Remélem javít valamit. :) Neked van polírgéped? :D
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Hoznom kell pasztát. Már bekészítettem a flakont. Remélem javít valamit. :) Neked van polírgéped? :D Nincs... Fúróval próbálkoztam meg rongykoronggal az én autómon jól meg is szívtam... Belemart a festésbe az első sárvédőn. Ott abba is hagytam nem erőltettem tovább. Festőből majd szerintem szereztetek azt a bolyhos polírkorongot. Már csak akkora öntapadós padot kell találnom amit fúróba tudok fogni. :D
rtomi Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Nincs... Fúróval próbálkoztam meg rongykoronggal az én autómon jól meg is szívtam... Belemart a festésbe az első sárvédőn. Ott abba is hagytam nem erőltettem tovább. Festőből majd szerintem szereztetek azt a bolyhos polírkorongot. Már csak akkora öntapadós padot kell találnom amit fúróba tudok fogni. :) Nekem van az a tépőzáras fajta. Elektromos csavarhúzóba kell befogni és a pamut polírkorong megy rá. Azt hittem festős létedre rendelkezel valami komolyabb cuccal.
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Nekem van az a tépőzáras fajta. Elektromos csavarhúzóba kell befogni és a pamut polírkorong megy rá. Azt hittem festős létedre rendelkezel valami komolyabb cuccal. Hehe, informatikus a szakmám, komoly számítógéppel rendelkezem. Ha nem lenne az a csipogós kapu kifelé már lenne polírgépem is. :D Mekkora annak a padnak az átmérője? Ami nekem van az elég nagy 125mm-es. Azokhoz a kis korongokhoz meg nem is tudom pontosan mekkora kell... Talán 60as. :)
rtomi Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Hehe, informatikus a szakmám, komoly számítógéppel rendelkezem. Ha nem lenne az a csipogós kapu kifelé már lenne polírgépem is. :D Mekkora annak a padnak az átmérője? Ami nekem van az elég nagy 125mm-es. Azokhoz a kis korongokhoz meg nem is tudom pontosan mekkora kell... Talán 60as. :) Még a régi nagy korongokhoz való. Kábé tenyérnyi méretű.
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Még a régi nagy korongokhoz való. Kábé tenyérnyi méretű. Na, olyanom nekem is van. Olyan kicsit akarok majd venni valahol ami a kis polírkorongokra való amit mi használunk a festőben, meg a csajok ott a fényfolyosó végén. :)
rtomi Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Na, olyanom nekem is van. Olyan kicsit akarok majd venni valahol ami a kis polírkorongokra való amit mi használunk a festőben, meg a csajok ott a fényfolyosó végén. :) Majd bentről szerzünk. :D
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Majd bentről szerzünk. :D Énmá nemtok... Engem most perpill szivatnak... Csak nemtom miért... :) Egyébként át akartak rakni a szereldébe... Már megvolt írva a papírom meg minden. :D
zocsa Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Zsír lett. Én mondtam. :) Mondtam a srácnak,hogy te ajánlottad. :D
zocsa Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Cép lett, ügyes volt aki csinálta. :) Vágva volt? Igen,mint a Zsoltié.
Recommended Posts