rtomi Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 profi leírás :) köszi, lementettem. Pesten is tök jól kiismeri magát. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Pesten is tök jól kiismeri magát. :) :) :) ápropóó,neked hol csinálták a mocitetőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Pesten is tök jól kiismeri magát. :) :) Most majdnem mondtam valami csúnyát... Szerencséd hogy ez egy nyilvános fórum. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 :) ápropóó,neked hol csinálták a mocitetőt? Haverom csinálta Kertvárosba de Astrára bonyolultabb ám. És utána eléggé macerás a kinyitása. Majd megkérdezem,hogy vállal-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Haverom csinálta Kertvárosba de Astrára bonyolultabb ám. És utána eléggé macerás a kinyitása. Majd megkérdezem,hogy vállal-e. Szélesítést is kérdezd akkor pls. Hátha tényleg elküld anyámba ez a kasztnis. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Haverom csinálta Kertvárosba de Astrára bonyolultabb ám. És utána eléggé macerás a kinyitása. Majd megkérdezem,hogy vállal-e. Köszi. ezért is szeretnék valami szolidabbat,hogy ne legyen gyári,de ne legyen nagyon nehéz kinyitni sem. Most nézegetek képeket neten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Most majdnem mondtam valami csúnyát... Szerencséd hogy ez egy nyilvános fórum. :D :) Mondd nyugodtan, nem látszik fórumon mit beszélsz a gép előtt :) :) És akkor most Gsi-re gyűjtögetsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Mondd nyugodtan, nem látszik fórumon mit beszélsz a gép előtt :) :) És akkor most Gsi-re gyűjtögetsz ? Igen, megvettem ezeket a felniket mert jó áron voltak, meg pont ilyen kellett nekem... Aztán egyenlőre leálltam... Bár talán bepróbálkozok faternál hogy adjon egy kis lóvét kölcsön nekem, mert az abaqua megint akciózza a gumikat és van egy Infinity 215/40R16os gumi a 15490Ft. Szal elég jó áron adják. Nem akarok úgyjárni mint a Pirelli Pzero Nero-val hogy lekések róla. Úgyis van itthon dugiban 100EUR-óm azt beváltom meg kölcsönkérek még egy kicsit hozzá és akkor lehet hogy veszek gumit is. Egyébként igen, GSi-re gyűjtés van. Ha minden jólmegy ( kopp-kopp )akkor majd 100-150at kell rádobnom az én autóm árára, + a járulékos költségek ( átiratás, új forgalmi, új törzskönyv ). Ha nem jön össze a csere akkormeg erre az autóra fordítom az összeget. Mivel úgyis hiányzik neki egy telifényezés, ezért egyben megcsináltatom a morcosítást + a szélesítést is rajta + a telifényezés persze. Ha GSi lesz akkor azon kicsit később. Addig pedig járok virsligumikkal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Infinity INF-050 Erről beszéltem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 ne mán most hogy böngészek, megtaláltam az autogumibolt.hu-n ugyanezt a gumit 12é. :) Ez pedig milyen szép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Nah meg is rendeltem 12ért a gumit. Ezt nem lehetett kihagyni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 ez milyen gumi pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 ez milyen gumi pontosan? #409 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 azért kérdeztem rá, mert előtte egy Falken gumi képét raktad be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 azért kérdeztem rá, mert előtte egy Falken gumi képét raktad be. :) Igen, de azt csak azért mert szép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Srácok rossz hírem van. Nem vállal a haverom semmi kasztnizást mert sokat dolgozik a munkahelyén és nincs rá idelye. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Srácok rossz hírem van. Nem vállal a haverom semmi kasztnizást mert sokat dolgozik a munkahelyén és nincs rá idelye. :) Hát akkor így jártunk... Azért köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 köszi. Nah jártál ma errefelé? Nem néztél be a kasztnishoz? Nekem ha aktuális lesz a morcosításos téma körbekérdezek cs-n is. Hátha tud valaki valami jó műhelyt aztán max informállak és kapunk tömeges morcosítás kedvezményt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Nem voltam ma arra, hmm ,tömeges (2 :) ) morcosítás jól hangzik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ismerek egy kasztnist Esztergomban esetleg megkérdezhetitek. Esztergomban a Márta Panzio felett lakik. Majd megkeresem és elküldöm a számát pűben. :) Nem biztos,hogy bevállalja de hátha. Azért azon gondolkodj el,hogy kéne addig egy csere mocitető vvagy ahogy én csináltam vettem egy másikat.(GSI-ét) Mert eleve nem b@szod össze az eredetit amit ugye bármikor visszatehetsz.(egy esetleges eladásnál ne ezen muljon) és a kasztnis meg a fényező tud rajta nyugodtan dolgozni nem kell ott állnia a kocsinak te is használhatod. Fényezőt tudok. Nekem 30-ért fujt egy sárvédőt és a géptetőt kivül-belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Nem voltam ma arra, hmm ,tömeges (2 :) ) morcosítás jól hangzik :) Vidéki viszonylatban a két morcosítás már tömeg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Én tudom nélkülözni a verdát. Max addig duzzogva járok busszal dolgozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Én tudom nélkülözni a verdát. Max addig duzzogva járok busszal dolgozni. :) beb@sznabusszaljárni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 beb@sznabusszaljárni Én kibírom. Amikor szerelőnél volt az autóm akkor is 2hétig busszal jártam. :) Tiszta elmeroggy volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts