Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2006 Elküldve Április2, 2006 Sziasztok! Nekem az érdi és a várgesztesi tali sajnos felejtős lett, mert meghalt a mocim. Teljesen kilehelte a lelkét, és amíg a másikat bele nem gyűrjük, addig gyalogkakukk vagyok. De amint röffenek, mindenhol ott próbálok lenni.
FPepe Elküldve Április2, 2006 Elküldve Április2, 2006 Te Sanyi, ha csak ezen múlik, jöhetsz velem. Kölcsönkenyér visszajár :blink: Bemegyek Fehérvárra, és felveszlek. B) Mi a véleményed?
corsarulez Elküldve Április3, 2006 Elküldve Április3, 2006 Peti, ahogy már irtam a találkozó topicba, mi sem tudunk jönni. Pedig mot én lettem volna soros, hogy kicsit utazzak a te autódban! :blink: B)
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2006 Elküldve Április3, 2006 Te Sanyi, ha csak ezen múlik, jöhetsz velem. Kölcsönkenyér visszajár :blink: Bemegyek Fehérvárra, és felveszlek. :D Mi a véleményed? Kösz a felajánlást, elfogadom! B)
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Elküldve Június2, 2006 Jelentem a kapott szórólapokat Szolnok és Hajdú megyékben szétszórtam :)
szabot Elküldve Június2, 2006 Elküldve Június2, 2006 Jelentem a kapott szórólapokat Szolnok és Hajdú megyékben szétszórtam :) Asszem lemaradtam. Megtudhatom, hogy miről is van szó? :)
Boogie Elküldve Június2, 2006 Elküldve Június2, 2006 Asszem lemaradtam. Megtudhatom, hogy miről is van szó? :) Nyuszi: Köszönöm széépen. :( Szabot: ezek NŐI dolgok. ;) :)
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Elküldve Június2, 2006 Nyuszi: Köszönöm széépen. :P Szabot: ezek NŐI dolgok. :D :) :) :( ;) Szívesen máskor is :P De már híre van errefelé a dolognak amúgy, mint megtudtam :P
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Legytek oly kedvesek jelezni, hogy ki szeretne csatlakozni régióhoz. Jó lenne látni, hogy áll most a helyzet. Köszi :huh:
FPepe Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 Én eddig is ide tartoztam, úgyhogy jelentkezem :huh:
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Egyébiránt ha jól láttam rtomival egy műszakban dolgozunk az MS Rt.-nél... Márha jól értelmeztem az avatarját ( fehér, morcosított Opel Kadett ). :huh:
ivannorbi Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 "Vásároltam" is egy Cosmo kártyát. :lol: Üdv a Club-ban! :huh: Aztán nyomjátok azt a Közép-Dunántúlt! :D
hening Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 "Vásároltam" is egy Cosmo kártyát. :lol: HELLOOOOOO!! :huh:
rtomi Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Egyébiránt ha jól láttam rtomival egy műszakban dolgozunk az MS Rt.-nél... Márha jól értelmeztem az avatarját ( fehér, morcosított Opel Kadett ). :huh: Szia! Jól értelmezed. "A" műszak már 12. éve. Te hol dolgozol?
mackosajt Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Zsoltee87 és a többi régiós tag figyelmébe ajánlanám hkaresz-t Zsoltee akár még személyesen is ismerheti, ahogy a tartózkodási helyet nézem.
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Szia! Jól értelmezed. "A" műszak már 12. éve. Te hol dolgozol? Akkor jól láttam. Festő üzemben, a Top Coat 2-n, ajtókat és ajtófalcokat fújunk. :huh:
rtomi Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Akkor jól láttam. Festő üzemben, a Top Coat 2-n, ajtókat és ajtófalcokat fújunk. :lol: Én a Minőségellenőrzésen dolgozom. A végellenörző soron vagyok az FC 3-as és 4-es csoport vezetője. :huh:
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 "Vásároltam" is egy Cosmo kártyát. :huh: Hol is vásároltad ? :lol:
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Hol is vásároltad ? :lol: Átultaltam elvileg a ZS-t csak még az OTP valamiért nem küldte el nektek gondolom... Még nem jött sms-em hogy tranzakció sikeres... :huh:
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Én a Minőségellenőrzésen dolgozom. A végellenörző soron vagyok az FC 3-as és 4-es csoport vezetője. :huh: Ömm régebben jártam át a szereldébe, ugyanis FestőQC-s voltam. Lehet hogy már láttalak... Az FC3, FC4 az milyen munkát végez? Alvázátvizsgálás vagy ilyesmi? :lol:
Recommended Posts