Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok! Nekem az érdi és a várgesztesi tali sajnos felejtős lett, mert meghalt a mocim. Teljesen kilehelte a lelkét, és amíg a másikat bele nem gyűrjük, addig gyalogkakukk vagyok. De amint röffenek, mindenhol ott próbálok lenni.

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Te Sanyi, ha csak ezen múlik, jöhetsz velem. Kölcsönkenyér visszajár :blink:

Bemegyek Fehérvárra, és felveszlek. B) Mi a véleményed?

• 1 month later...
  • 1 year later...
Elküldve

Egyébiránt ha jól láttam rtomival egy műszakban dolgozunk az MS Rt.-nél... Márha jól értelmeztem az avatarját ( fehér, morcosított Opel Kadett ). :huh:

Elküldve
Egyébiránt ha jól láttam rtomival egy műszakban dolgozunk az MS Rt.-nél... Márha jól értelmeztem az avatarját ( fehér, morcosított Opel Kadett ). :huh:

Szia!

Jól értelmezed.

"A" műszak már 12. éve.

Te hol dolgozol?

Elküldve
Szia!

Jól értelmezed.

"A" műszak már 12. éve.

Te hol dolgozol?

Akkor jól láttam. Festő üzemben, a Top Coat 2-n, ajtókat és ajtófalcokat fújunk. :huh:

Elküldve
Akkor jól láttam. Festő üzemben, a Top Coat 2-n, ajtókat és ajtófalcokat fújunk. :lol:

Én a Minőségellenőrzésen dolgozom.

A végellenörző soron vagyok az FC 3-as és 4-es csoport vezetője. :huh:

Elküldve
Hol is vásároltad ? :lol:

Átultaltam elvileg a ZS-t csak még az OTP valamiért nem küldte el nektek gondolom... Még nem jött sms-em hogy tranzakció sikeres... :huh:

Elküldve
Én a Minőségellenőrzésen dolgozom.

A végellenörző soron vagyok az FC 3-as és 4-es csoport vezetője. :huh:

Ömm régebben jártam át a szereldébe, ugyanis FestőQC-s voltam. Lehet hogy már láttalak... Az FC3, FC4 az milyen munkát végez? Alvázátvizsgálás vagy ilyesmi? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.