rtomi Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Sziasztok! Ha Tatabányán bármilyen segítség kell ezen elértek! (+36 20 9 276-903) akár útba igazítás, akár gumis műhely, szerelő vagy vontatás .. A Márc 15-tel van egy aprócska gond! Olyankor dugig van az ottani parkoló és még a felfelé vezető utat is végig állják .. Tehát szerencsésebb lenne a városban parkolni, pl. az Inger Sparnál (ünnepnap üres a parkoló) és onnan GYALOG!!! (nem elírás) szóval gyalog felmenni a Turulhoz. 15-25 perc tempótól függően! :blink: Ha fent vagyunk érdemes megnézni a barlangot és a kilátót is!! akkor én most sexcijó tag vagyok vagy nem?? :rolleyes: ;) Régió tag vagy persze. Sőt lehetsz Régió Vezető is. :D Jól hangzik ez az Interspáros parkolós felkirándulós dolog is. legfeljebb,ha jól kinézelődtük magunkat akkor átcsorgunk Tatára megnézni a tavat meg a várat. Az éhesekmeg útközben ehetnek a Mekdonáccba pl.
Chyga Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Régió tag vagy persze. Sőt lehetsz Régió Vezető is. ;) Jól hangzik ez az Interspáros parkolós felkirándulós dolog is. legfeljebb,ha jól kinézelődtük magunkat akkor átcsorgunk Tatára megnézni a tavat meg a várat. Az éhesekmeg útközben ehetnek a Mekdonáccba pl. :blink: A Turulnál egy napot simán el lehet tölteni, de a Tata is jól hangzik, pl. Angol Park, Vár, s.t.b. Emszídonác helyett inkább Machagóni étterem Tatán! Ugyan annyi pínzbül itt jól is lak a banda, fő út mellett van és 15-20 ótó simán tud parkolni! Occsó, finomat és sokat adnak! ;) Esetleg valamikor majd Gesztesi vár látogatás?? Az is nagyon tuti hely! :D Te Tomka! Mi a dóga egy régi jó vezetőnek? :rolleyes:
rtomi Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 :blink: A Turulnál egy napot simán el lehet tölteni, de a Tata is jól hangzik, pl. Angol Park, Vár, s.t.b. Emszídonác helyett inkább Machagóni étterem Tatán! Ugyan annyi pínzbül itt jól is lak a banda, fő út mellett van és 15-20 ótó simán tud parkolni! Occsó, finomat és sokat adnak! ;) Esetleg valamikor majd Gesztesi vár látogatás?? Az is nagyon tuti hely! :D Te Tomka! Mi a dóga egy régi jó vezetőnek? :rolleyes: Jól hangzik az éttermes dolog is. Majd MSN-en ledumáljuk és egyeztetjük a programot. Mindjárt nyitok egy topicot itt a szomszédban ahová lehet listát írni. A régióvezetőnek különösebb dolga nincsen csak össze kell fognia a csapatot és élen járni a szervezkedésben. Mint pl. most is tetted a programjavasatoddal. Köszi,hogy elvállalod. ;) Én támogatlak mindenben ;) csak nekem tudod ott a veterán szexió.
Chyga Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Te Tomka! Még a végén kicsi lesz az Ingerspar parkolója is!!! ;) "gyalog??" Igen autós klub vagyunk és már most edzünk arra az időre amikor majd nem tellik benyára!! :rolleyes: :blink:
rtomi Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Te Tomka! Még a végén kicsi lesz az Ingerspar parkolója is!!! :D "gyalog??" Igen autós klub vagyunk és már most edzünk arra az időre amikor majd nem tellik benyára!! :rolleyes: ;) Majd legfeljebb előlre küldünk valakit,hogy nézzen kötül és ha lesz fent hely akkor kocsival megyünk. NNa. :blink:
aga Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Azárt egy kis séta ott a levegőn senkinek sem árt meg. Szerintem. /most lehet, hogy sokan fenik rám a kardot?/
rtomi Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Azárt egy kis séta ott a levegőn senkinek sem árt meg. Szerintem. /most lehet, hogy sokan fenik rám a kardot?/ Ne törődj vele. :blink: Ez nem kötelező,hanem ajánlott. Meg ugye ez nem a katonaság. Bár ezek a mai fiatalok azt sem tudják mi is az. :rolleyes:
Chyga Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Ne törődj vele. :blink: Ez nem kötelező,hanem ajánlott. Meg ugye ez nem a katonaság. Bár ezek a mai fiatalok azt sem tudják mi is az. :rolleyes: Bezzeg a mi időnkben!!! ;) :D
Boogie Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Bezzeg a mi időnkben!!! :rolleyes: :blink: Én sosem voltam katona és nem is leszek! Akkor ilyenkor mivan??? Attól még felsétálok a hegyre! ;) :D
Gelko Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Én sosem voltam katona és nem is leszek! Akkor ilyenkor mivan??? Attól még felsétálok a hegyre! :blink: ;) te sem voltál Bogi ? én sem :rolleyes: javasolnám a futóversenyt az emlékműig.... :D
Boogie Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 te sem voltál Bogi ? én sem :blink: javasolnám a futóversenyt az emlékműig.... ;) Inkább lefelé, ha lehet. Fölfelé még rálépnék a nagy rohanásban a nyelvemre (vagy a Tiédre!) :rolleyes: :D
Gelko Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Inkább lefelé, ha lehet. Fölfelé még rálépnék a nagy rohanásban a nyelvemre (vagy a Tiédre!) :rolleyes: ;) lefelé nem tudsz majd megállni :blink: :D
Boogie Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 lefelé nem tudsz majd megállni :blink: ;) Dehogynem:gatyafékkel!! :D Meg előbb-utóbb lesz valahol fa is! :rolleyes:
Gelko Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Meg előbb-utóbb lesz valahol fa is! :blink: miért fürdeni is fogsz ? :rolleyes:
Boogie Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 miért fürdeni is fogsz ? http://www.mema.ucl.ac.be/~loix/fa.jpg :rolleyes: Fürdeni majd otthon! Hacsak nem lesz hó, és akkor hócsatát vívunk!!! :blink:
Gelko Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Fürdeni majd otthon! Hacsak nem lesz hó, és akkor hócsatát vívunk!!! :rolleyes: jó meg leszel fürdetve a hóban :blink:
Boogie Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 jó meg leszel fürdetve a hóban ;) Miért én???? :blink: Már megint a "legkisebbet" bántod! Pedig gondolkoztam, hogy sütök finomságosságokat és mindenki kap, de akkor a Te részed is szétosztom!!! :D ;) :rolleyes:
Gelko Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 (edited) Miért én???? :blink: Már megint a "legkisebbet" bántod! Pedig gondolkoztam, hogy sütök finomságosságokat és mindenki kap, de akkor a Te részed is szétosztom!!! :D ;) :rolleyes: akkor visszavonok mindent és kérek sütit ;) Módosítva Február27, 2006 : Gelko
Boogie Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Naugye! ;) Tényleg a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út! :rolleyes: Nem kell ám félreérteni! :blink:
Chyga Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Naugye! :D Tényleg a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út! :blink: Nem kell ám félreérteni! ;) Érdekes a sebészek is mindig ezt mondogatják! :rolleyes:
FPepe Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Nagyon remélem, hogy addigra már nem lesz hó, elegem van már ebből a télből :rolleyes: A finomságosságok jöhetnek :blink: annak én sem állok ellen ;)
Lui Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Aporopó! Mi van Senator - Admirális azon felvetésével, hogy ott éppen azon napon szoktak a hozzám hasonlóan gyérhajúak is megemlékezni olyan dolgokról, amiket meg sem éltek, de ma ez trendi... :rolleyes:
corsarulez Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Ha esetleg én is elvetődnék, kaphatok majd Tbánya határától telefonos segítséget....?
rtomi Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Ha esetleg én is elvetődnék, kaphatok majd Tbánya határától telefonos segítséget....? Hogyispersze. Kérned sem kell. :rolleyes:
Recommended Posts