hemi Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Itt tesék megbeszélni mi legyen majd a régió neve, illetve mikor kivel ki mit:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Hamarosan megvan a létszám!! :) Már csak Chygusz hiányzik! Illetve, ha Sörös Sanyi belép végre a Klubba, akkor jöhet ő is! Hajrá Fiúk!! Én egymagam képviselem a gyengébbik nemet?! :blink: Te jó ég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Hamarosan megvan a létszám!! :) Már csak Chygusz hiányzik! Illetve, ha Sörös Sanyi belép végre a Klubba, akkor jöhet ő is! Hajrá Fiúk!! Én egymagam képviselem a gyengébbik nemet?! :) Te jó ég! El kell, hogy szomorítsalak, de Sanyi már hivatalosan a Debrecen és körnéyke Régió tagja :D Bár épp csábulófélben van :lol: így lehet elpártol tőlünk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 El kell, hogy szomorítsalak, de Sanyi már hivatalosan a Debrecen és körnéyke Régió tagja :D Bár épp csábulófélben van :) így lehet elpártol tőlünk :blink: Mindenhol kedves csajszik vannak, hogy a fenébe ne csábulnék? :lol: De igen, elköteleztem magam Debrecen mellett, úgyhogy sajnálom Boogie, de majd járok felétek is! (Pláne, ha T.bányán is lesznek talik, mert akkor haverlátogatást is csaphatok egyuttal :))... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Végigolvastam az élménybeszámolókat és csak irígykedek :blink: Biztos nagyon jó volt meeting. Sok sikert a folytatáshoz és hasonló hangulatú talikat kívánok nektek!! :) Hajrá debreceni régió!!!! :lol: Ugyanezt nektek is! Húzzatok bele, és nyáron már mást sem csinálunk, mint egymás élménybeszámolóit olvassuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Hány ember kell egy régióhoz? :blink: Mondjuk ez egy érdekes felosztás, Komárom-Esztergom megyét simán északinak mondanám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Hány ember kell egy régióhoz? :blink: Mondjuk ez egy érdekes felosztás, Komárom-Esztergom megyét simán északinak mondanám... :) A régiók függőlegesen vannak elosztva. :lol: Egyébként 5 ember kell a megalakuláshoz. :D 5 ember aki MOTE klubtag. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 A régiók függőlegesen vannak elosztva. :) Egyébként 5 ember kell a megalakuláshoz. :D 5 ember aki MOTE klubtag. :) Ezért kérdeztem, még egy ok, hogy belépjek... :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Ezért kérdeztem, még egy ok, hogy belépjek... :blink: :) Várunk szeretettel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Halihó! Kijön/jött a jóidő! Kellene összehozni egy kis talit, és megvitatni, hogy legyünk-vagy ne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Tőlem mehet bármikór.. Keresni kellene egy középutat a talira, mert nagyon nagy a területünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Mondjuk ennek a hétvégének a kivételével... Legyen Tatabánya? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Mondjuk ennek a hétvégének a kivételével... Legyen Tatabánya? :rolleyes: Most voltam ott délelőtt. Lehetne a Turul madárnál a hegytetőn. Március 15.én? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Most voltam ott délelőtt. Lehetne a Turul madárnál a hegytetőn. Március 15.én? Oksa, nekem megfelel! Többiek??? :rolleyes: Tessék jelentkezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Előreláthatólag nekem is jó... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Akár még jó is lehet, leszámítva azt az apró problémát, hogy gőzöm sincs hol is van ez a hegytető a turulmadárral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Akár még jó is lehet, leszámítva azt az apró problémát, hogy gőzöm sincs hol is van ez a hegytető a turulmadárral. Ha az M1-en jössz, akkor csodálatosan látszik. Legfeljebb együtt keressük (Ha nem gond, hogy elgurul oda egy tiszteletbeli debreceni is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Ha az M1-en jössz, akkor csodálatosan látszik. Legfeljebb együtt keressük (Ha nem gond, hogy elgurul oda egy tiszteletbeli debreceni is) Sanyi! felhívom rá a figyelmed, hogy te alapító tag vagy nálunk, nem csak tiszteletbeli! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Sanyi! felhívom rá a figyelmed, hogy te alapító tag vagy nálunk, nem csak tiszteletbeli! :blink: Attól, még hogy rendeltem, az étlapot megnézhetem, nem? Nincs messze, miért ne gurulnék el, ha szívesen látnak? (Ha meg nem, akkor nem... :rolleyes:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Attól, még hogy rendeltem, az étlapot megnézhetem, nem? Nincs messze, miért ne gurulnék el, ha szívesen látnak? (Ha meg nem, akkor nem... :rolleyes:) Én csak azt akartam mondani, hogy nyugodtan lecserélheted azt a tiszteletbeli dolgot alapító, tőzsgyökeresre! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Én csak azt akartam mondani, hogy nyugodtan lecserélheted azt a tiszteletbeli dolgot alapító, tőzsgyökeresre! :blink: Ja, hát inkább maradnék tiszteletbeli. Az kötetlenebbül hangzik. Azért kösz a "kinevezést"! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Akár még jó is lehet, leszámítva azt az apró problémát, hogy gőzöm sincs hol is van ez a hegytető a turulmadárral. Tatabányán a második lejáratnál lejösz az ótópályáról és a körforgalomnál jobbra fordulsz a 100-as úton. aztán nemsokkal később jobbra kell kanyarodni.kb. 1-2km. Az lesz kiírva,hogy :TURUL emlékmű. Szóval nem téveszted el,de a Chyga pontosabb itinert tud adni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Hát jártam már párszor Tatabányán, legutóbb éppen tegnap (illetve most már tegnapelőtt) de valahogy a második kijáratig sosem jutok el, csak mindig az elsőig... de asszem meg fogom találni, ha meg mégsem, legfeljebb kérek telefonos segítséget. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Hát jártam már párszor Tatabányán, legutóbb éppen tegnap (illetve most már tegnapelőtt) de valahogy a második kijáratig sosem jutok el, csak mindig az elsőig... de asszem meg fogom találni, ha meg mégsem, legfeljebb kérek telefonos segítséget. :rolleyes: Akkor elkerültük egymást. Én tegnap voltam ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Sziasztok! Ha Tatabányán bármilyen segítség kell ezen elértek! (+36 20 9 276-903) akár útba igazítás, akár gumis műhely, szerelő vagy vontatás .. A Márc 15-tel van egy aprócska gond! Olyankor dugig van az ottani parkoló és még a felfelé vezető utat is végig állják .. Tehát szerencsésebb lenne a városban parkolni, pl. az Inger Sparnál (ünnepnap üres a parkoló) és onnan GYALOG!!! (nem elírás) szóval gyalog felmenni a Turulhoz. 15-25 perc tempótól függően! :blink: Ha fent vagyunk érdemes megnézni a barlangot és a kilátót is!! akkor én most sexcijó tag vagyok vagy nem?? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts