zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Használd az ujjaidatpotyögni a nyelved helyett. :lol: Szem körüli sok apró ételdarabka??=Szemrehányás. Jóétvágyat! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Én is csak nemrég értem haza. A kölkökér" kellett menni, utána meg az asszonyér" :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Én is csak nemrég értem haza. A kölkökér" kellett menni, utána meg az asszonyér" :huh: . Detto, bár én más ügyben voltam el itthonról. :lol: Viszont egy marha "szép" koccanást láttam a Szentlélek templomnál, 3-4 autó minimum volt ott a rendőrökön kívül ahogy számoltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Detto, bár én más ügyben voltam el itthonról. :lol: Viszont egy marha "szép" koccanást láttam a Szentlélek templomnál, 3-4 autó minimum volt ott a rendőrökön kívül ahogy számoltam. :) Nem jártam ma arrafelé :huh: . Télleg mi volt tegnap Csanakon? Vmi lövöldözésről hallottam, amíg vártam a gyerekekre és beszélgettem a sorstársaimmal (szülők)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Nem jártam ma arrafelé :huh: . Télleg mi volt tegnap Csanakon? Vmi lövöldözésről hallottam, amíg vártam a gyerekekre és beszélgettem a sorstársaimmal (szülők)? Nem erre gondolsz? Csak mert ez Téten volt, Csanakon nem hallottam semmi ilyesmiről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Bocs, kétszer küldte el valami miatt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Nem erre gondolsz? Csak mert ez Téten volt, Csanakon nem hallottam semmi ilyesmiről. De erről hallottam, csak biztosan elértettem a helyszínt, vagy nekem is rosszul mondták. Este meg kell nézni a híradót, tuti benne lessz. Az álllat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 De erről hallottam, csak biztosan elértettem a helyszínt, vagy nekem is rosszul mondták. Este meg kell nézni a híradót, tuti benne lessz. Az álllat. :huh: Hát én ezért be nem kapcsolom a tévét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Hát én ezért be nem kapcsolom a tévét. :huh: A híradót mindíg megnézem, ez csak a ráadás lessz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 De erről hallottam, csak biztosan elértettem a helyszínt, vagy nekem is rosszul mondták. Este meg kell nézni a híradót, tuti benne lessz. Az álllat. :huh: uhh melyik is volt az a film amikor egy hapsi bekattant vmi cég vs. család ügyben és lemárszárolta a fél várost ? azt hiszem nem engedték haza a fia születésnapjára vagy ilyesmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 uhh melyik is volt az a film amikor egy hapsi bekattant vmi cég vs. család ügyben és lemárszárolta a fél várost ? azt hiszem nem engedték haza a fia születésnapjára vagy ilyesmi :lol: Nemtom :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 uhh melyik is volt az a film amikor egy hapsi bekattant vmi cég vs. család ügyben és lemárszárolta a fél várost ? azt hiszem nem engedték haza a fia születésnapjára vagy ilyesmi :lol: nem az Összeomlásra gondolsz? :) még mindig az ótókat toljátok ki a szutyokból?avagy rünyülitek a dzsuvát,és nem értek rá kopogtatni a biiletyűket ? :D van aki dolgozik is vazze. ;) nem is értem a gsi klub topikot se, követni alig tudom akkora élet van ott. Nem jártam ma arrafelé :huh: . Télleg mi volt tegnap Csanakon? Vmi lövöldözésről hallottam, amíg vártam a gyerekekre és beszélgettem a sorstársaimmal (szülők)? ménfőcsanak...évekig következetesen mentőcsónak-nak olvastam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 ... ménfőcsanak...évekig következetesen mentőcsónak-nak olvastam :lol: Ez jó, még nem hallottam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 megszaladt,ma szabin voltam.nagylányom ezerrel készült a holnapra,15.szüli napján köszöntik a haverjai(nagy buli) :huh: .csak a házat ne rugják szét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 megszaladt,ma szabin voltam.nagylányom ezerrel készült a holnapra,15.szüli napján köszöntik a haverjai(nagy buli) :lol: .csak a házat ne rugják szét :) Pedig esélyes a dolog :huh: :) . Boldog szülinapot az ünnepeltnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Pedig esélyes a dolog :huh: :) . Boldog szülinapot az ünnepeltnek. gerendákat vittem körbe ducolni a kérót :) köszi a nevében :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 gerendákat vittem körbe ducolni a kérót :lol: köszi a nevében :huh: Azt jól tetted :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 megszaladt,ma szabin voltam.nagylányom ezerrel készült a holnapra,15.szüli napján köszöntik a haverjai(nagy buli) :huh: .csak a házat ne rugják szét :) Takarítani ők fognak? :lol: Egyébként boldog születésnapot neki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 köszi. :lol: Család össze dobja erőit,vissza hozzuk a kérót normál formájába. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 megszaladt,ma szabin voltam.nagylányom ezerrel készült a holnapra,15.szüli napján köszöntik a haverjai(nagy buli) :) .csak a házat ne rugják szét :D bizony esélyes. :) az egyik, szüleim házában tartott szilveszter után 1 napig szellőztettünk, kotortuk a konfettit, meg takaríthattam az eldobált tojásokat a folyosóról... :lol: másnaposan kimondottan üdítő foglalatosság. ráadásul, bár arról volt szó, hogy nincs petárda, valaki mégis hozott nem is keveset. újévkor úgy nézett ki az udvar, mint egy tüzérségi lőtér. ;) le is lettem oltva rendesen. :D boldog szülinapot a nagylánynak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 udv mindenki zsolesz boldog sznapot a nagylánynak. nekem szerencsém ven még csak kettő és féél évesek az iker csajok még remélem van vagy tiz évem az ilyen "akciok" elött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 köszi.Ez a pár gondolat biztató :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Üdv a nyugati végek opelosainak! Zsolesz fel a fejjel, legalább szem elött lesznek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 udv mindenki zsolesz boldog sznapot a nagylánynak. nekem szerencsém ven még csak kettő és féél évesek az iker csajok még remélem van vagy tiz évem az ilyen "akciok" elött. THX Laci.Szerencse,hogy a másik kettőnek nyáron van hasonló,csak kicsit visszafogottabb buli. :huh: Ámbár kissebbik lányom is tervezget(13 éves lessz,hát ki tudja :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Üdv a nyugati végek opelosainak! Zsolesz fel a fejjel, legalább szem elött lesznek! :huh: AHA,Jótékonysági bálba megyünk Vöröskereszt javára.Kedves anyósom szeme elött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts