czaki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Holnap akkor legyen minimeet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 SZESZ amúgyrészemről oké tegyé' már be valami képet a FOROPELről avatar'ba Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 SZESZ amúgyrészemről oké Mikor, hol, mi legyen a jel ami felismerhetővé tesz minket? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 elég hangos a kocsi :huh: amúgynemtom Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 elég hangos a kocsi :lol: amúgynemtom Lyukas kipufogóval nem is csodálom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 hehe kabbe' már megvan az XE leömlő a kocsira, csak össze kéne hegeszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 csütörtöki bontójáró minimeet? találkozzunk a bontónál. aki a rövidebb szál gyufát húzza annak elbontjuk a kocsiját :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 hehe kabbe' már megvan az XE leömlő a kocsira, csak össze kéne hegeszteni. A kocsit? :lol: Egyébként melyik bontóról van szó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 nemtom pontosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 nemtom pontosan Oké, akkor találkozzunk ott! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 maradok a jól bevált vectránál, de soselehet tudni mi csusszan épp be. ha astra lesz majd szólok :huh: THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Van itt valaki? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Van itt valaki? :huh: Én vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Karcsi itt is tájékozódhatsz.http://www.nagyautobonto.hu/ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Van itt valaki? :huh: nincsen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Egyébként melyik bontóról van szó? :huh: Csaplár Zoltán bontója, győri ipari park, pipitér utca. de szivat a ######i, aszongya 6kor már sötét lesz, lehet, hogy ott kell hagyni a mintát, mert nem fogja tudni összehasonlítani a sötétben. Hening, van egy lámpád, kisegítendő az urat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Csaplár Zoltán bontója, győri ipari park, pipitér utca. de szivat a ######i, aszongya 6kor már sötét lesz, lehet, hogy ott kell hagyni a mintát, mert nem fogja tudni összehasonlítani a sötétben. Hening, van egy lámpád, kisegítendő az urat? :huh: Viszek egy kis elemlámpát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Karcsi itt is tájékozódhatsz.http://www.nagyautobonto.hu/ :huh: Köszi, meg fogom nézni :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Csaplár Zoltán bontója, győri ipari park, pipitér utca. de szivat a ######i, aszongya 6kor már sötét lesz, lehet, hogy ott kell hagyni a mintát, mert nem fogja tudni összehasonlítani a sötétben. Hening, van egy lámpád, kisegítendő az urat? :lol: Nem is tudtam hogy van ott bontó. Mondjuk azt sem, hogy létezik ilyen nevű utca Győrben. :huh: Csak Opellel foglalkozik, vagy ilyen "mindenes"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Nem is tudtam hogy van ott bontó. Mondjuk azt sem, hogy létezik ilyen nevű utca Győrben. :huh: Csak Opellel foglalkozik, vagy ilyen "mindenes"? Van bezony, a tatai útról nyílik, a kőrforg. után a domb előtt jobbra az utolsó utca. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Van bezony, a tatai útról nyílik, a kőrforg. után a domb előtt jobbra az utolsó utca. Pedig arra szoktam is járni, nem tudtam hogy azt az utcát így hívják. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Pedig arra szoktam is járni, nem tudtam hogy azt az utcát így hívják. :lol: Voltunk ma ott Köszével, hát jó saras volt minden :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Voltunk ma ott Köszével, hát jó saras volt minden :huh: . Legalább nem csak nekem kell kocsit mosnom. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 :huh: még mindig az ótókat toljátok ki a szutyokból?avagy rünyülitek a dzsuvát,és nem értek rá kopogtatni a biiletyűket ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 :huh: még mindig az ótókat toljátok ki a szutyokból?avagy rünyülitek a dzsuvát,és nem értek rá kopogtatni a biiletyűket ? :) Én kajálok, tele szájjal pedig nem illik beszélni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts