hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Czaki megkaptad a Pü-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ja, krumplisütő a McDonald'sban. :huh: Nem pusztúsz éhen,mi meg megyünk koszúúni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Karcsi.Mégitt is nézelődhetsz.opel.bontodepo.hu Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Az öttevényiben már jártam, hát az eléggé :huh: , de én a környéketekre gondoltam. Konkrétan érdekel vmi?Szhelyen van daraboló, meló után benézhetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Nem pusztúsz éhen,mi meg megyünk koszúúni. :lol: Ez is egy nézőpont. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Konkrétan érdekel vmi?Szhelyen van daraboló, meló után benézhetek. Semmi konkrétum, csak amolyan szétnézelődős dolog lenne, mittomén felni, el. ablak emelő, hozzá kábel, stb. De azért külön ne menj be a nagyfaluba :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 ezen a tanyán robotolok,és nem fáradság. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 deákok vagytok? :huh: Életen kívül mit tanultok? :lol: én diák is meg jómunkásember :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Az öttevényiben már jártam, hát az eléggé :lol: , de én a környéketekre gondoltam. gyarmati bontó. vagy ha vectra alkatrész kell, az van nálam is :huh: bár lehet hogy kompatibilis máshoz is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 oskola mellett meló,v robot után tanulás? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 ezen a tanyán robotolok,és nem fáradság. :huh: Ha beugrassz megérdeklődi, azt megköszönöm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 oskola mellett meló,v robot után tanulás? :huh: meló mellett tanulás :lol: vagy fordítva ? magam sem tudom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 gyarmati bontó. vagy ha vectra alkatrész kell, az van nálam is :huh: bár lehet hogy kompatibilis máshoz is A gyarmatiban is voltam, sztem drága. Astra F-em van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ha beugrassz megérdeklődi, azt megköszönöm. :lol: OK szivesen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 OK szivesen. :huh: THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Megdumáltuk, hol szedjelek fel? árpád 42.-ben lakom (színház, PSVMK, OTP), valahol ott, teflonon egyeztetünk, küldd el privátban a számodat légyszíves, hívlak. előre is kösz! Piros lámpát ki visz magával. :) :) egy szál rózsa és a Skarlát betű lesz nálam :D deákok vagytok? :huh: Életen kívül mit tanultok? :lol: elméletileg én is fősulis vagyok (beiratkoztam, de a környékén nem jártam a nyári vizsgaidőszak óta), de már naggyon rühellem a szifet. 4 tárgyam van hátra, de nem akaródzik befejezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 A gyarmatiban is voltam, sztem drága. Astra F-em van. van ami kompatibilis :huh: PL: motor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 van ami kompatibilis :huh: PL: motor :) Ez itt a reklám helye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 pontosan :lol: szebb hangja is van mint a dízel rettenetnek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 pontosan :) szebb hangja is van mint a dízel rettenetnek :) Hát a dízelt amúgy sem a szép hangjáért, hanem a gazdaságossága miatt szeretik az emberek. :huh: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 pontosan :lol: szebb hangja is van mint a dízel rettenetnek :huh: Az enyém 1,4-s bengás. Nem is akarok nagyobbat. Télleg elektromos ablakemelő kompatibilis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 az tuti nem, más az ajtó alakja. meg az az enyémbe megy majd :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 az tuti nem, más az ajtó alakja. meg az az enyémbe megy majd :lol: És astra-t nem bontassz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tényleg, mit szólnak az urak ahhoz az 1-2 forintos gyüjtéshez? Lehetne nálunk is tartani vmi hasonlót, aztán elküldenénk mondjuk a pesti címre, vagy vmikor elvinnénk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 És astra-t nem bontassz? :huh: maradok a jól bevált vectránál, de soselehet tudni mi csusszan épp be. ha astra lesz majd szólok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts