Kösze Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Üdvözlünk a klubban. :huh: 5 után én is ráérek. :) Egyébként mit kell elhozni? E! :lol: csüt. 6 táján oké? a bontósnak megfelel. klímaalkatrészeket: kompresszor, cső, ventillátorkeret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Na látom szépen alakul itt is az élet...gyerünk srácok...Kecsó is így kezdte... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 E! :huh: csüt. 6 táján oké? a bontósnak megfelel. klímaalkatrészeket: kompresszor, cső, ventillátorkeret. Hát akkor már csak ki kell választani az ideális jelentkezőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Na látom szépen alakul itt is az élet...gyerünk srácok...Kecsó is így kezdte... :) :huh: És meg lehet nézni mi lett belölle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Hali.Sorsot huztok,v.kő-papir-olló? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Állítólag az ország nyugati felén nagyobb a népsűrűség! Több ember=több Opeles=több tag. Aztán lassan leköröztök minket. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 E! :huh: csüt. 6 táján oké? a bontósnak megfelel. klímaalkatrészeket: kompresszor, cső, ventillátorkeret. Megdumáltuk, hol szedjelek fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ez igy nem bizti ,hogy tuti.Több opelos haver van,csk vn aki lusta gépelött ismerkedni-barátkozni márka társkkal,vn aki meg csak. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Megdumáltuk, hol szedjelek fel? Piros lámpát ki visz magával. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Peti, Postán feladva a címedre matrica :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 E! :huh: csüt. 6 táján oké? a bontósnak megfelel. klímaalkatrészeket: kompresszor, cső, ventillátorkeret. nekem gyó' Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Peti, Postán feladva a címedre matrica :huh: dankeschön' Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Hali.Sorsot huztok,v.kő-papir-olló? :huh: Felesleges: egyikünk viszi a klímakompresszort, másikunk a csövet, míg a harmadik kocsiban a ventilátorkeret fog utazni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Felesleges: egyikünk viszi a klímakompresszort, másikunk a csövet, míg a harmadik kocsiban a ventilátorkeret fog utazni. :huh: Minimeet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Minimeet? :lol: Akár lehet is róla szó. Majd rádumálom Kavicsot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Akár lehet is róla szó. Majd rádumálom Kavicsot. :huh: Ok. Pü-ben küldöm a számom, ha van vmi szóljatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Akár lehet is róla szó. Majd rádumálom Kavicsot. :huh: tanujjá' :lol: amúgy okké Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 deákok vagytok? :huh: Életen kívül mit tanultok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Zsolti! most olvastam az omi topicban, hogy voltál bontóban. A következő kérdéseim lennének: Hol, van-e benne astra, milyen árfekvésű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 deákok vagytok? :huh: Életen kívül mit tanultok? :lol: Én nagyokat hallgatok az egyetemen (:)), nemzetközi tanulmányok szakon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Főleg keleti,elvétve nyugati verdák vannak.Ha jólemlékszem öttevényben,siofokon ,aszem keszthelyen van opel bontó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Én nagyokat hallgatok az egyetemen (:lol:), nemzetközi tanulmányok szakon. :) APÁM teasztán nagy ember leszel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 APÁM teasztán nagy ember leszel. :huh: Ja, krumplisütő a McDonald'sban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Főleg keleti,elvétve nyugati verdák vannak.Ha jólemlékszem öttevényben,siofokon ,aszem keszthelyen van opel bontó. Az öttevényiben már jártam, hát az eléggé :huh: , de én a környéketekre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Karcsi.Mégitt is nézelődhetsz.opel.bontodepo.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts