hening Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Helló! Bocs ha rossz helyre írok de ez a részleg aktívabb mint a Vectra,Signum :) Az lenne a kérdésem,hogy 2004-es 1.8 benzin Signumra fel tudom e tenni a 15-ös lemezfelnit? Most szeretnék rá téli gumikat és gyárilag 16-osok vannak rajt.Így meg ugye jóval olcsóbb lenne.... Tudnátok segíteni? Köszi előre is! Üdv.:Krisztián Csak azért aktívabb, mert ide írjátok az ilyen jellegű kérdéseket. Pedig ennek pont a technika topicban lenne a helye. Amúgy a kérdésedre nem tudom a választ. Valószínűleg igen, de előbb fel kéne próbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Hello Car tarsak, nem jar valaki holnapi nap folyaman Sopron iranyaban Győrből? (Nyúlból) Szükségem lenne egy kis segítségre. Köszi Dénes Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Ma Győrbe a Tesconál a lámpánál beállt mellém egy gyerek Puntoval, ami 1.4t-jet, gyárilag 120paci+chip+nagyobb turbó. Előbb elindult, beértem, és fej-fej mellett haladtunk, körforgalom előtt vettem vissza a gázt 130nál.. :lol: X20XEV, én így szeretlek :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 BUÉK minden kedves régiós opelesnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 BUÉK!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Győrbe vagy a környékén hol lehet kapni olcsón olajat a kocsiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Győrbe vagy a környékén hol lehet kapni olcsón olajat a kocsiba? Az attól függ milyet akarsz venni, én GM-et a neten rendeltem, olcsóbb volt postával mint az üzletben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Zotya, mond meg Krisztinek, hogy kösz a protekciót. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Zotya, mond meg Krisztinek, hogy kösz a protekciót. :) :D Azt mondja szívesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Isten éltessen Tomi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Győrbe vagy a környékén hol lehet kapni olcsón olajat a kocsiba? --- fehérvári út.. Retrókar Autós bolt... A nagy Lacibácsiék autó kereskedésénél. Vagy.- Bartók Bála.u. 1.- OPPÁ autós bolt.. Opelos kedvezmény van. Érsek Pétert keresd.. Üdv Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 CarTársak!! Mi a cirokseprű a Régióban?? Üres ez a topic nagyon!! :D B) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 CarTársak!! Mi a cirokseprű a Régióban?? Üres ez a topic nagyon!! :D :D :D :lol: Nincs sok mondanivalónk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 CarTársak!! Mi a cirokseprű a Régióban?? Üres ez a topic nagyon!! :D :D :D :lol: Ha elmondanám mi van meg kéne hogy öljelek. B) Szólits csak Bondnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Ha elmondanám mi van meg kéne hogy öljelek. <_< Szólits csak Bondnak. :D :D :D :) :D :D az igeeenn!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Megyében nem ismertek valami normális árakkal dolgozó korrekt, és jól felszerelt klímaszervizt? Új kompresszort kellek venni, és akkor már szárítószűrőt is cseréltetek, meg rendszert akarom át mosatni, átnézetni, és fertőtleníteni(tisztítani). Kösz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Megyében nem ismertek valami normális árakkal dolgozó korrekt, és jól felszerelt klímaszervizt? Új kompresszort kellek venni, és akkor már szárítószűrőt is cseréltetek, meg rendszert akarom át mosatni, átnézetni, és fertőtleníteni(tisztítani). Kösz <_< Mivel az autómban ilyen berendezés nem leledzik, ezért nem tudok klímaszervizzel szolgálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Mivel az autómban ilyen berendezés nem leledzik, ezért nem tudok klímaszervizzel szolgálni. A Volt skoda szerviz helyén van egy Klíma szerviz. Ügyesek.... És nem húznak le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Mi a helyzet Nyugati régiósok?? :D :lol: Üres lett a topic! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Mi a helyzet Nyugati régiósok?? :D :lol: Üres lett a topic! :) Melózok, most jöttem haza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 A Volt skoda szerviz helyén van egy Klíma szerviz. Ügyesek.... És nem húznak le... Hol található ez pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Hol található ez pontosan? Bocs , hogy csak most válaszolok. Szigetre ahogy be érsz a jobbos nagy fordulónál kell egyenesen be menni és azonnal jobb kapu--- Bocs a telószám és a név nincs meg. Ők csinálták nekem is. anóóóóóóó.. Vagy Ha ismered a Béli Ernőt Azt hiszem ő is foglalkozik klímával.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Bocs , hogy csak most válaszolok. Szigetre ahogy be érsz a jobbos nagy fordulónál kell egyenesen be menni és azonnal jobb kapu--- Bocs a telószám és a név nincs meg. Ők csinálták nekem is. anóóóóóóó.. Vagy Ha ismered a Béli Ernőt Azt hiszem ő is foglalkozik klímával.... De milyen sziget? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Szülinapot Gergolabs-nak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Szülinapot Gergolabs-nak! :) Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts