zotya975 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Pénteken mentek Pezo-ba?^_^ Lehet elnézek egyet ha úgy van, és ha nem gond:) Passz, nemtudom mikor érek haza, nézzél arra 8-körül ha áll előtte egy-kettő Opel akkor bent vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Milan™GTS Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Srácok ti hallotatok valamit arról hogy állítólag Kecskeméten lessz Opel tali Szeptemberben??? ^_^ Nekem haverom mondta de nem találtam róla semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Srácok ti hallotatok valamit arról hogy állítólag Kecskeméten lessz Opel tali Szeptemberben??? ^_^ Nekem haverom mondta de nem találtam róla semmit... Igen. Itt olvashatsz bővebben is róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Milan™GTS Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Igen. Itt olvashatsz bővebben is róla. OK köszi, pedig itt már kerestem nemtom miért nem vettem észre ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Isten éltesse Thuby cartársat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Isten éltesse Thuby cartársat. Éltesse, nem nézünk fel hozzá? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Akkor ha ma mentek Pezo ba szóljatok, és én is elnézek egyet:) Bár így fingom nincs hol van(utcát tudom, de nem nagyon találnák oda:S) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Akkor ha ma mentek Pezo ba szóljatok, és én is elnézek egyet:) Bár így fingom nincs hol van(utcát tudom, de nem nagyon találnák oda:S) Google Maps.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Google Maps.. :D Úgy van, de én biztos nem megyek, egész nap a házat hungiztam, fáradt vagyok. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Úgy van, de én biztos nem megyek, egész nap a házat hungiztam, fáradt vagyok. :D Én sem, mert már sörözgettem picit. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Hát akkor én sem megyek ^_^ Amúgy nem tudtuk egy helyet itt a megyében ahol programoznak Tech1 műszerrel? BC-t akarok programoztatni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Isten éltessen Gergő. Köszi, bocs, hogy csak most reagáltam, de kezd sok dolgom lenni az álláskeresés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Szevasztok! Van itt valaki Vas megyéből? Kicsit konkrétabban Sárvárról? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Szevasztok! Van itt valaki Vas megyéből? Kicsit konkrétabban Sárvárról? :) Vagyunk többen is Sárvár környékéről. :D Van itt valami ami érdekel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Konkrétan erre licitáltam, de a postaköltség elég húzósnak tűnik. Valószínűleg túl fognak licitálni, csak előzetesen tájékozódok, hogy valaki át tudná-e venni megőrzésre, amíg szerzek rá valami fuvart. :) Pécsről megfordulnék 9000-ből, néha járunk Fonyódra is, onnan már 4000-ből is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Ha megnyered nyugodtan szóljál.. nulla6husz 4245835 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Ha megnyered nyugodtan szóljál.. nulla6husz 4245835 THX :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Szevasztok! Van itt valaki Vas megyéből? Kicsit konkrétabban Sárvárról? :) Pl. én is, látom nagyon el akarod hozni a spéci lomistól a felnit. Hajrá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Pl. én is, látom nagyon el akarod hozni a spéci lomistól a felnit. Hajrá! Ismered? Annyira nem akarom elhozni, ha lemezfelni árban összejönne (aminek nem nagy az esélye), akkor OK, de többet nem adnék érte... A 3.000,-/db postadíj meg elég necces... Ha arra jársz, esetleg megnézhetnéd a felnit... :) A képeken elég gánynak tűnik, de nem is ünneplősnek szánnám.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Ismered? Annyira nem akarom elhozni, ha lemezfelni árban összejönne (aminek nem nagy az esélye), akkor OK, de többet nem adnék érte... A 3.000,-/db postadíj meg elég necces... Ha arra jársz, esetleg megnézhetnéd a felnit... :) A képeken elég gánynak tűnik, de nem is ünneplősnek szánnám.. Tárgytalan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Szevasztok! Van itt valaki Vas megyéből? Kicsit konkrétabban Sárvárról? :) És Szombathelyről vagy esetleg környéke....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 És Szombathelyről vagy esetleg környéke....? Minden nap ott vagyok, nagyfaluban dolgozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Minden nap ott vagyok, nagyfaluban dolgozok. És rajtad kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Hello Zsolesz! Látom azért néha előkerülsz te is! Mindjárt élénkebb a fórum. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chris1211 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Helló! Bocs ha rossz helyre írok de ez a részleg aktívabb mint a Vectra,Signum :) Az lenne a kérdésem,hogy 2004-es 1.8 benzin Signumra fel tudom e tenni a 15-ös lemezfelnit? Most szeretnék rá téli gumikat és gyárilag 16-osok vannak rajt.Így meg ugye jóval olcsóbb lenne.... Tudnátok segíteni? Köszi előre is! Üdv.:Krisztián Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts