Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Pénteken mentek Pezo-ba?^_^ Lehet elnézek egyet ha úgy van, és ha nem gond:)

Passz, nemtudom mikor érek haza, nézzél arra 8-körül ha áll előtte egy-kettő Opel akkor bent vagyunk.

• Hozzászólások 1,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Srácok ti hallotatok valamit arról hogy állítólag Kecskeméten lessz Opel tali Szeptemberben??? ^_^

Nekem haverom mondta de nem találtam róla semmit...

Igen. Itt olvashatsz bővebben is róla.

Elküldve
Akkor ha ma mentek Pezo ba szóljatok, és én is elnézek egyet:) Bár így fingom nincs hol van(utcát tudom, de nem nagyon találnák oda:S)

Google Maps.. ^_^

• 1 month later...
Elküldve
Szevasztok!

Van itt valaki Vas megyéből? Kicsit konkrétabban Sárvárról? :)

Vagyunk többen is Sárvár környékéről. :D

Van itt valami ami érdekel? :D

Elküldve

Konkrétan erre licitáltam, de a postaköltség elég húzósnak tűnik. Valószínűleg túl fognak licitálni, csak előzetesen tájékozódok, hogy valaki át tudná-e venni megőrzésre, amíg szerzek rá valami fuvart. :)

Pécsről megfordulnék 9000-ből, néha járunk Fonyódra is, onnan már 4000-ből is...

Elküldve
Szevasztok!

Van itt valaki Vas megyéből? Kicsit konkrétabban Sárvárról? :)

Pl. én is,

látom nagyon el akarod hozni a spéci lomistól a felnit. Hajrá!

Elküldve
Pl. én is,

látom nagyon el akarod hozni a spéci lomistól a felnit. Hajrá!

Ismered?

Annyira nem akarom elhozni, ha lemezfelni árban összejönne (aminek nem nagy az esélye), akkor OK, de többet nem adnék érte... A 3.000,-/db postadíj meg elég necces...

Ha arra jársz, esetleg megnézhetnéd a felnit... :) A képeken elég gánynak tűnik, de nem is ünneplősnek szánnám..

Elküldve
Ismered?

Annyira nem akarom elhozni, ha lemezfelni árban összejönne (aminek nem nagy az esélye), akkor OK, de többet nem adnék érte... A 3.000,-/db postadíj meg elég necces...

Ha arra jársz, esetleg megnézhetnéd a felnit... :) A képeken elég gánynak tűnik, de nem is ünneplősnek szánnám..

Tárgytalan. :D

Elküldve

Helló! Bocs ha rossz helyre írok de ez a részleg aktívabb mint a Vectra,Signum :)

Az lenne a kérdésem,hogy 2004-es 1.8 benzin Signumra fel tudom e tenni a 15-ös lemezfelnit?

Most szeretnék rá téli gumikat és gyárilag 16-osok vannak rajt.Így meg ugye jóval olcsóbb lenne....

Tudnátok segíteni? Köszi előre is!

Üdv.:Krisztián

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.