B.I.G. Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Én biztosan nem. Már csak azért sem, mert aludtam. :D meg aztán a te ótód családi vágen az meg vörsönygíp lehetett... ne nézz igy nem én voltam... majd jól felborul oszt a sajtóból mögtudunk mindönt Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Gyerekek. Tegnap éjjel, fél12kor Győrbe a Szent István úton ki volt az a félőrült F Astrás aki végigzúgott kb. 170el?:D Csak a hátulját láttam, meg hogy fekete dupla végű kipu volt rajta, és böszme nagy hangja:D Többet nem láttam mert villámgyorsan elhúzott:) van egy tippem,de nem akarom leirni,egy fehér Fastra szerintem.... ugy hallottam valami gyári hibás autó,mindeig fent akad a gáz... állítólag ugy lassít hogy leveszi a gyújtást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 van egy tippem,de nem akarom leirni,egy fehér Fastra szerintem.... ugy hallottam valami gyári hibás autó,mindeig fent akad a gáz... állítólag ugy lassít hogy leveszi a gyújtást... Ha rám célozgatsz, az enyém nem megy 170-el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 van egy tippem,de nem akarom leirni,egy fehér Fastra szerintem.... ugy hallottam valami gyári hibás autó,mindeig fent akad a gáz... állítólag ugy lassít hogy leveszi a gyújtást... Hát nagyon nem láttam az autót, inkább hallottam:) Egy ami biztos böszme nagy hangja volt, pörgött is rendesen, gyors is volt, és fehér is volt:) Ja, meg F astra:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Nem tudjátok hol foncsoroznak autó fényszórót itt a megyében? Böszme gyenge a lámpám, szét van égve felül a foncsor:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Hát nagyon nem láttam az autót, inkább hallottam:) Egy ami biztos böszme nagy hangja volt, pörgött is rendesen, gyors is volt, és fehér is volt:) Ja, meg F astra:) Ez azért alaposan leszűkiti a lehetséges kocsik körét. :wacko: Fel sem tűnt mielőtt megvettem, mennyi van belőle, aztán első napon kijöttünk a tecsóból, merre álltál meg? Valahol arrafele....volt vagy 10 fehér caravan. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Nem tudjátok hol foncsoroznak autó fényszórót itt a megyében? Böszme gyenge a lámpám, szét van égve felül a foncsor:( Valahol azt olvastam, hogy nem éri meg, drágább mint az új lámpa, meg ahogy elnézem szét sem lehet szedni szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Valahol azt olvastam, hogy nem éri meg, drágább mint az új lámpa, meg ahogy elnézem szét sem lehet szedni szerintem. Szétszedni szétlehet.. Volt ebben új lámpa, azaz 4-5éves DEPO(szarabbul látni vele mint ezekkel a 93masokkal amiket bontóba vettem hozzá(gyáriakat)) Szal ennyit erről:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Szétszedni szétlehet.. Volt ebben új lámpa, azaz 4-5éves DEPO(szarabbul látni vele mint ezekkel a 93masokkal amiket bontóba vettem hozzá(gyáriakat)) Szal ennyit erről:) Lehet, én csak az enyémet nézegettem amelyiket széttörtem, de úgy láttam nem egyszerű kibelezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Lehet, én csak az enyémet nézegettem amelyiket széttörtem, de úgy láttam nem egyszerű kibelezni. Faterom régi vectrájának az első lámpáját még anno szétszedtem, simán egyszerűen szétjött:) Szal nem kell tőle félni. Utigyárit már nemlehet szétszedni(próbáltam) mert ragasztva van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Faterom régi vectrájának az első lámpáját még anno szétszedtem, simán egyszerűen szétjött:) Szal nem kell tőle félni. Utigyárit már nemlehet szétszedni(próbáltam) mert ragasztva van. Na akkor valszeg az enyém utángyári volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Na akkor valszeg az enyém utángyári volt. :D Én az enyémet sütőbe raktam, a tömítő-ragasztó szépen megpuhult, szerelhető lett. Összerakáskor hőlégfujóval melegítettem fel a fekete gányót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Milan™GTS Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Faterom régi vectrájának az első lámpáját még anno szétszedtem, simán egyszerűen szétjött:) Szal nem kell tőle félni. Utigyárit már nemlehet szétszedni(próbáltam) mert ragasztva van. Én is így tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Zotya, nem kell 2 első ülés? Plüss. Igaz kicsit kopottas itt-ott, de tartalékba jó lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Zotya, nem kell 2 első ülés? Plüss. Igaz kicsit kopottas itt-ott, de tartalékba jó lehet. Hogyért adod? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Hogyért adod? ^_^ Nem kérek érte semmit. Nekem csak útban van. Igaz, az egyik ülőlapja szét van szerelve, meg a háttámlák is le vannak szedve. De hát csak alkatrésznek való cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Nem kérek érte semmit. Nekem csak útban van. Igaz, az egyik ülőlapja szét van szerelve, meg a háttámlák is le vannak szedve. De hát csak alkatrésznek való cucc. A fejtámlák megvannak? Igazából az a része érdekel. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
fanatikus Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 tudom rossz hejre irom!sosbe kéne nekem 6db oldalüveg A vectrához.sedan.ha van esetleg valakinek elfekvöben annak örülnék.györ és környékén.tel:06705404444 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 A fejtámlák megvannak? Igazából az a része érdekel. ^_^ Egy fejtámla van. Ha nem kell, megy a szeméttelepre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Egy fejtámla van. Ha nem kell, megy a szeméttelepre. Pénteken elhozod a Pezóba? Vagy előtte odaugrok érte. Stefi lesz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Pénteken elhozod a Pezóba? Vagy előtte odaugrok érte. Stefi lesz. ^_^ Nem hiszem, hogy megyek. Vmelyik nap eljöhetnél érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Nem hiszem, hogy megyek. Vmelyik nap eljöhetnél érte. Rendben, majd csörgök. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Rendben, majd csörgök. ^_^ Ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Isten éltessen Gergő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Pénteken mentek Pezo-ba?^_^ Lehet elnézek egyet ha úgy van, és ha nem gond:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts