szkszaby Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Sztem a polírozás nem segít, ha bemattult. Nem matt, hanem van rajta egy csúnya karc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Nem matt, hanem van rajta egy csúnya karc! Ha csak a lakkot érte a sérülés még segíthet, de ha a színt is akkor nem. Vagy veszel Top-Shop-os csodafilcet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Sziasztok! Győrben vagy a környéken tudtok ajánlani polírozó emberkét?! Az első lámpákat szeretném políroztatni! Köszi! Ha csak a lakkot érte a sérülés még segíthet, de ha a színt is akkor nem. Vagy veszel Top-Shop-os csodafilcet. :D :rolleyes: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 :rolleyes: :D :D :D He-he-he, benéztem.... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nem matt, hanem van rajta egy csúnya karc! Valaki tudna ajánlani lámpa-polírozó mester embert Győrben vagy a környéken?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Megjöttek a matricák. Akinek kellett, az eljöhet érte a héten bármelyik nap, délután 3-tól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Megjöttek a matricák. Akinek kellett, az eljöhet érte a héten bármelyik nap, délután 3-tól. Az enyémen már rajta is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Megjöttek a matricák. Akinek kellett, az eljöhet érte a héten bármelyik nap, délután 3-tól. Király, lehet holnap odalépek. Ma is voltam Győrben, csak nem olvastam előtte a fórumot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Valószínű megyek én is,csak macskáért kell mennem,nem tom mikor végzek :P Még csak ^_^ most jöttem meg melóból Macska mint csaj, vagy macska, mint macska? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Macska mint csaj, vagy macska, mint macska? :D Először csajért mint menyasszony,aztán együtt macskáért mint miáú ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Hello! Valakinek nincs 10W40-es olaja kb 1 liter? Kifizetném,csak nem kell 5 liter meg ilyenek. Pénteken átvenném ha van! Elég fontos lenne! Köcce :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Hello! Valakinek nincs 10W40-es olaja kb 1 liter? Kifizetném,csak nem kell 5 liter meg ilyenek. Pénteken átvenném ha van! Elég fontos lenne! Köcce :rolleyes: csáó megnézem lehet még nekem maradt (Valvoline) de nem tudom még 100 ra mondani lehet hogy nincs 1 liter:S meg a márka nem tom megfelelő e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Hello! Valakinek nincs 10W40-es olaja kb 1 liter? Kifizetném,csak nem kell 5 liter meg ilyenek. Pénteken átvenném ha van! Elég fontos lenne! Köcce :rolleyes: Szeva. Nekem csak 5w30 van. ha az jó akkor azt el tudom vinni este a kórház parkolóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Szeva. Nekem csak 5w30 van. ha az jó akkor azt el tudom vinni este a kórház parkolóba. Az nem jó ,sajna, de köszönöm azért! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Tudom, hogy ez nem ide való, de nincsen valakinek véletlen egy eladó sport hátsó dobja A vectrára?:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Ismerősömet nem vették fel egyetemre (19 éves leányzó), ezért munkát keres (nem olyat :rolleyes:). Esetleg tudna valaki neki valami melót, amihez nem kell szakképzettség, elég a kioktatás is? Győri amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ismerősömet nem vették fel egyetemre (19 éves leányzó), ezért munkát keres (nem olyat :wacko:). Esetleg tudna valaki neki valami melót, amihez nem kell szakképzettség, elég a kioktatás is? Győri amúgy. Tecso pénztáros? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Gyertek, én ott leszek. psz, itt található a Pezo. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Elvittem a sráchoz a vezérlés cserére, köszi a számot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Elvittem a sráchoz a vezérlés cserére, köszi a számot. Áthoztam, mert nem találkozós téma. Amúgy nincs mit, nagyon szívesen. :D Mennyi lesz? Ha nem titok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Áthoztam, mert nem találkozós téma. Amúgy nincs mit, nagyon szívesen. :D Mennyi lesz? Ha nem titok. 10000 Ft korrekt. Viszont aki ezelőtt cserélt rajta vezérlést annak a ... Megfeszítve dobták fel az egyik megvezető csapágyat, ebből adódóan most a levételnél maradt az alu hengerfejbe kb 3 menet, ami tartja. Na mindenesetre összedobta a srác nem is menetrögzítővel, hanem ragasztóval. Valószínű le kell venni a hegerfejet, és egyel nagyobb menetet fúrni bele. Jó móka lesz, de egyenlőre marad ez a felállás, ha meg ledobja akkor I.J. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Gyerekek. Tegnap éjjel, fél12kor Győrbe a Szent István úton ki volt az a félőrült F Astrás aki végigzúgott kb. 170el?:D Csak a hátulját láttam, meg hogy fekete dupla végű kipu volt rajta, és böszme nagy hangja:D Többet nem láttam mert villámgyorsan elhúzott:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Gyerekek. Tegnap éjjel, fél12kor Győrbe a Szent István úton ki volt az a félőrült F Astrás aki végigzúgott kb. 170el?:wacko: Csak a hátulját láttam, meg hogy fekete dupla végű kipu volt rajta, és böszme nagy hangja:D Többet nem láttam mert villámgyorsan elhúzott:) Én biztosan nem. Már csak azért sem, mert aludtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Én biztosan nem. Már csak azért sem, mert aludtam. :D És dupla vége sincs böszme hangal, vagy lemaradtam valamiről? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Gyerekek. Tegnap éjjel, fél12kor Győrbe a Szent István úton ki volt az a félőrült F Astrás aki végigzúgott kb. 170el?:wacko: Csak a hátulját láttam, meg hogy fekete dupla végű kipu volt rajta, és böszme nagy hangja:D Többet nem láttam mert villámgyorsan elhúzott:) hamár itt tartunk én egy kéket láttam Blitzes matrciákkal a hátsó szélvédőn szerda éjszaka ő ki lehetett?? ferdehátú astra volt! :wacko: :D írtam egyébe is de az egy kicsit tágabb kör szerintem! :wacko: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts