hening Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Isten éltesse demars cartársat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Isten éltesse Zsomat cartársat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Március 15 környékén egy Astra Coupe Klub minitalálkozó és gokartozás erejéig fellátogatok Győrbe. S ha már így alakult, akkor megfűztem barátnőmet, hogy pihenjünk ott egy-két napot. Tudnátok ajánlani valami szállást? Saját tapasztalat előny. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Március 15 környékén egy Astra Coupe Klub minitalálkozó és gokartozás erejéig fellátogatok Győrbe. S ha már így alakult, akkor megfűztem barátnőmet, hogy pihenjünk ott egy-két napot. Tudnátok ajánlani valami szállást? Saját tapasztalat előny. Előre is köszönöm. Mivel saját lakásomban lakom, így egyéb tapasztalatom nincs, de körülnézhetek. Esetleg árfekvésben írhatnál vmit, hogy meddig tudtok elmenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Isten éltesse Czaki cartársat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Március 15 környékén egy Astra Coupe Klub minitalálkozó és gokartozás erejéig fellátogatok Győrbe. S ha már így alakult, akkor megfűztem barátnőmet, hogy pihenjünk ott egy-két napot. Tudnátok ajánlani valami szállást? Saját tapasztalat előny. Előre is köszönöm. Na szóval. Famulus hotel. Kollégium rész: 2 csillag, 3100/fő/éj, reggeli nélkül. Szálloda rész: 4 csillag, 18000/2 fő/éj, reggelivel. Azért ajánlom ezt, mert ott van ismerős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Na szóval. Famulus hotel. Kollégium rész: 2 csillag, 3100/fő/éj, reggeli nélkül. Szálloda rész: 4 csillag, 18000/2 fő/éj, reggelivel. Azért ajánlom ezt, mert ott van ismerős. Köszönöm az infót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Akkor Stefi nap van. :lol: :D Rendben, ha én vihetlek haza. :lol: Vagy szívesebben mennél Faterral? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Rendben, ha én vihetlek haza. :lol: Vagy szívesebben mennél Faterral? :( Saját járművel közlekedem. A Fater mellé még egyszer nem ülök. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Köszönöm az infót! :lol: Nm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 A Fater mellé még egyszer nem ülök. :lol: Csak nem meglátott egy Ferrarit? :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Csak nem meglátott egy Ferrarit? :lol: :( :D :D Hát ha Ferrarival szoktak kézifékezni akkor abban is kihívást lát. Egyszer mentem a talira a céges platós-Boxerral, azzal is pörgölődni akart. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Hát ha Ferrarival szoktak kézifékezni akkor abban is kihívást lát. Egyszer mentem a talira a céges platós-Boxerral, azzal is pörgölődni akart. :lol: Akart az már gyerek-pedálos kocsit is vontatni :D nem adták neki oda :lol: de másnak sem :D sőt, pocket-bikekal is rodeózott már :D :D Ez a Ferraris dolog B.lellén volt, meglátta a verdát erre ordít mint akinek a f...kát szorítják: "kapd el g@ci, kapd el!!!" :( Hát elkaptuk.. :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 SZiasztok! Győrben vagy környékén nem tudtok bontót! Keresek Astra 4x100-as hátsó tárcsafékhez porvédőlemezt reális áron! http://www.bontott-auto.hu/ ---> őket kérdeztem már! Segítségeteket előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 SZiasztok! Győrben vagy környékén nem tudtok bontót! Keresek Astra 4x100-as hátsó tárcsafékhez porvédőlemezt reális áron! http://www.bontott-auto.hu/ ---> őket kérdeztem már! Segítségeteket előre is köszi! De tudunk. Ha este eljössz a Pezoba, meg is osztjuk veled ezt az infót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 De tudunk. Ha este eljössz a Pezoba, meg is osztjuk veled ezt az infót. :D Hát sajnos este nem tudok, mert reggel korán kelek. De meglesz a műszaki márciusban a gépre és kifogok menni! Kell rá a lóvé még benyával is sporolok most :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Isten éltesse a nőket. :) Zoltán nap alkalmából. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Isten éltesse a nőket. ;) Zoltán nap alkalmából. :lol: :P Köszönjük, a nőkröl ezért biztos kapsz puszit. :P Ha akarod tőlem is. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Köszönjük, a nőkröl ezért biztos kapsz puszit. :P Ha akarod tőlem is. ;) :) Neeeeem. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Este Pezo??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Este Pezo??? :lol: Anettnak még lesz oktatás szombaton, úgyhogy most nem tudok részt venni, de azért vmikor összefuthatnánk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Anettnak még lesz oktatás szombaton, úgyhogy most nem tudok részt venni, de azért vmikor összefuthatnánk. Akkor ugorj fel vasárnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Este Pezo??? :lol: Most kihagyom, asszony délutános volt a héten, kitörne a balhé, ha a szabadnapján meg lelépnék este. Amúgy sincs már Stefi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Most kihagyom, asszony délutános volt a héten, kitörne a balhé, ha a szabadnapján meg lelépnék este. Amúgy sincs már Stefi. :) Akkor én sem megyek. Kicsit unalmas lenne ott ülni egyedül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Akkor én sem megyek. Kicsit unalmas lenne ott ülni egyedül. :lol: Jóvanna, nem lesz mindíg így. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts