zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Dehogy! Örülök, hogy itt hagyhatom a klinikan. Neha mar herotom van a sok nöi nemi szervtöl. :lol: Ja, a mult 7vegen itt volt a bnöm. Herotom? Ez vmi speckó latin szakkifejezés? Nekem csak simán merevedésem van tőlök. Latinul nemtom hogy mondják. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Herotom? Ez vmi speckó latin szakkifejezés? Nekem csak simán merevedésem van tőlök. Latinul nemtom hogy mondják. :huh: Erectio :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Erectio :huh: Na az hát itt volt a nyelvemen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Na az hát itt volt a nyelvemen! :lol: Erectio volt a nyelveden???? Kriszti tud a ferde hajlamodról? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Erectio volt a nyelveden???? Kriszti tud a ferde hajlamodról? :huh: A feléről sem. ^_^ Mult héten mentem etanolt tankolni és láttam ott az Opel bolt után egy piros GT-t, régebbi kiadást, mondom visszafelé lefényképezem, de addígra elment. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Érdekel vkit Pályanapos matrica? Ha igen iratkozzon fel a listára. Az ára 1 db ezres, úgy tudom. 1. hening 2. 3. Milyen a matrica? Kép esetleg? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Milyen a matrica? Kép esetleg? :huh: Már semmilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Már semmilyen. A pályanaposra gondoltam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 A pályanaposra gondoltam. :lol: Tudom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Hello Urak! Előre láthatólag ki tervezi a pályanap meglátogatását? Nem biztos még, de nagyon mehetnékem van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Hello Urak! Előre láthatólag ki tervezi a pályanap meglátogatását? Nem biztos még, de nagyon mehetnékem van! Innen megyünk páran. Plusz még csatlakoznak páran út közben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Van lehetőség matrica beszerzésére. Nem a kecskeméti szekció féle, hanem olyasmi, mint ami Demo autóján van. Db ár 1200 egyelőre. Ha többet rendelünk, akkor kevesebb. Ha kell vkinek jelezze a listán. 1. hening 2. Invictus(telon ledumáltuk, csak ezért írtalak ide) 3. Markó Zsolt(Oszkár, kadettklub) 4. .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Van lehetőség matrica beszerzésére. Nem a kecskeméti szekció féle, hanem olyasmi, mint ami Demo autóján van. Db ár 1200 egyelőre. Ha többet rendelünk, akkor kevesebb. Ha kell vkinek jelezze a listán. 1. hening 2. Invictus(telon ledumáltuk, csak ezért írtalak ide) 3. Markó Zsolt(Oszkár, kadettklub) 4. dayKilleR .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Innen megyünk páran. Plusz még csatlakoznak páran út közben is. Köszi Karcsi! Ha már biztosabb lesz majd egyeztetünk, addig még sok minden történhet. A Kadett-be is beépül addig pár alkatrész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Köszi Karcsi! Ha már biztosabb lesz majd egyeztetünk, addig még sok minden történhet. A Kadett-be is beépül addig pár alkatrész :lol: Zsoltival mi van? Nem találkoztál vele mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Van lehetőség matrica beszerzésére. Nem a kecskeméti szekció féle, hanem olyasmi, mint ami Demo autóján van. Db ár 1200 egyelőre. Ha többet rendelünk, akkor kevesebb. Ha kell vkinek jelezze a listán. 1. hening 2. Invictus(telon ledumáltuk, csak ezért írtalak ide) 3. Markó Zsolt(Oszkár, kadettklub) 4. dayKilleR .. Senki többet? Jó akkor ennyit csináltatok. ui. Így "csak" 990 ft/db lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Bár ritkán látjuk, de azért isten éltessen Oszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Senki többet? Jó akkor ennyit csináltatok. ui. Így "csak" 990 ft/db lesz. Mikorra lesz kész? Elvileg fel tudok menni holnap, ha lesz találkozó és nem csak ketten leszünk... :lol: Csak ma még kidobok egy rakás pénzt fékhatás és lengéscsillapító mérésre.. :lol: Amúgy beraktam a tükörlapot, könnyebb cserélni mint gondoltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Mikorra lesz kész? Elvileg fel tudok menni holnap, ha lesz találkozó és nem csak ketten leszünk... :lol: Csak ma még kidobok egy rakás pénzt fékhatás és lengéscsillapító mérésre.. :lol: Amúgy beraktam a tükörlapot, könnyebb cserélni mint gondoltam. :lol: Nekem 1500-ért mérték meg a kettőt együtt a Hatvaninál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Nekem 1500-ért mérték meg a kettőt együtt a Hatvaninál. :lol: Ezernyolcszázat fizettem érte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ezernyolcszázat fizettem érte. :lol: És az eredmény mi lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Mikorra lesz kész? Elvileg fel tudok menni holnap, ha lesz találkozó és nem csak ketten leszünk... :lol: Csak ma még kidobok egy rakás pénzt fékhatás és lengéscsillapító mérésre.. :lol: Amúgy beraktam a tükörlapot, könnyebb cserélni mint gondoltam. :lol: Azt mondta a csaj a telóba, hogy hívnak, ha kész. Még nem szólt. Hplnap felhívom reggel, hogy mi a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Azt mondta a csaj a telóba, hogy hívnak, ha kész. Még nem szólt. Hplnap felhívom reggel, hogy mi a helyzet. Oks, ha meglenne holnap, akkor felmegyek érte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Zsoltival mi van? Nem találkoztál vele mostanában? Mostanában nem láttam, de midenképpen beszélni akartam vele a pályanap miatt. Hátha van kedve és ideje is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Mostanában nem láttam, de midenképpen beszélni akartam vele a pályanap miatt. Hátha van kedve és ideje is! :lol: Jó lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts