daykiller Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Hát ez nagyszerű! Az ajtóból már talán menni fog nekem is..vagy korábban megyek a talira és "beszereljük közösen" :lol: :D Zotya szétszedi te meg összerakod..ja, én meg adogatom a szerszámokat, csak hogy én is kivegyem a részem :D :) :lol: A "kapcsoló nincs hozzá" a tükörre vonatkozik, ugye? Ha kétezer, akkor kérnék azt is...és ha már az van akkor esetleg tükör is lenne hozzá olcsó pénzért? - mert akkor nem veszem meg itt...18Eur/drb - igaz, azt mondja újak. ;) ;) jaj, de ha tükröt cserélném akkor kell másik háromszög is belülre, nem? Vagy csak egy dugó elég a kar helyére? Hening Karcsi árlistája: Köszönés: 300Ft Köszönés kézfogással: 350Ft Köszönés baráti kézfogással: 400Ft Vevő panaszainak meghallgatása: 500Ft Visszahozott áru átvétele: 600Ft Ígéret a megoldásra: 1000Ft Érdeklődés: 500Ft Útbaigazítás: 700Ft Jótanács: 900Ft Együttérző bólogatás: 1000Ft Okos nézés: 1500Ft Teljes tanácstalanság: 2000Ft Óradíj: 1000Ft Óradíj, ha nézni akarja: 1500Ft Óradíj, ha tanácsot is ad: 2500Ft Óradíj, ha Ön is besegít: 4000Ft :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Hát ez nagyszerű! Az ajtóból már talán menni fog nekem is..vagy korábban megyek a talira és "beszereljük közösen" :lol: :D Zotya szétszedi te meg összerakod..ja, én meg adogatom a szerszámokat, csak hogy én is kivegyem a részem :D :) :lol: A "kapcsoló nincs hozzá" a tükörre vonatkozik, ugye? Ha kétezer, akkor kérnék azt is...és ha már az van akkor esetleg tükör is lenne hozzá olcsó pénzért? - mert akkor nem veszem meg itt...18Eur/drb - igaz, azt mondja újak. ;) :D jaj, de ha tükröt cserélném akkor kell másik háromszög is belülre, nem? Vagy csak egy dugó elég a kar helyére? Igen a kapcsoló arra vonatkozik. Rendben akkor holnap hozok egyet. Sajnos tükör csak a régi van, úgy tudom. Háromszögeket is hozhatok éppen. Az talán ezerbe kerül. Belső kábelt tudok neked csinálni, de az nem egészen olyan lesz mint a gyári. Bár Zotyánál is működik. Hening Karcsi árlistája: Köszönés: 300Ft Köszönés kézfogással: 350Ft Köszönés baráti kézfogással: 400Ft Vevő panaszainak meghallgatása: 500Ft Visszahozott áru átvétele: 600Ft Ígéret a megoldásra: 1000Ft Érdeklődés: 500Ft Útbaigazítás: 700Ft Jótanács: 900Ft Együttérző bólogatás: 1000Ft Okos nézés: 1500Ft Teljes tanácstalanság: 2000Ft Óradíj: 1000Ft Óradíj, ha nézni akarja: 1500Ft Óradíj, ha tanácsot is ad: 2500Ft Óradíj, ha Ön is besegít: 4000Ft ... Kabbe. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Igen a kapcsoló arra vonatkozik. Rendben akkor holnap hozok egyet. Sajnos tükör csak a régi van, úgy tudom. Háromszögeket is hozhatok éppen. Az talán ezerbe kerül. Belső kábelt tudok neked csinálni, de az nem egészen olyan lesz mint a gyári. Bár Zotyánál is működik. És azt a kábelt aztán "csak" be kell rakni? Úgy értem kontaktok is kerülnek a vezetékekre? :lol: Az már igen jó lenne. Vezetéke(ke)t vigyek? - azt tudok szerezni több szinben illetve átmérőben is - sőt akár kontaktolva is, csak tudnom kéne milyen kontaktokkal, hogy van-e olyan, hm? Az a háromszög kiváltható valamiyen elfogadható módon, hogy ne legyen ott lyuk? - mert, ha 1000/drb, akkor azt mellőzném. A tükröt meg keresek vagy megveszem az általam emlitetteket. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 És azt a kábelt aztán "csak" be kell rakni? Úgy értem kontaktok is kerülnek a vezetékekre? :lol: Az már igen jó lenne. Vezetéke(ke)t vigyek? - azt tudok szerezni több szinben illetve átmérőben is - sőt akár kontaktolva is, csak tudnom kéne milyen kontaktokkal, hogy van-e olyan, hm? Az a háromszög kiváltható valamiyen elfogadható módon, hogy ne legyen ott lyuk? - mert, ha 1000/drb, akkor azt mellőzném. A tükröt meg keresek vagy megveszem az általam emlitetteket. Köszi! Kissé elhamarkodottan írtam, hogy megcsinálom. Előbb meg kell nézzem, hogy van-e olyan kábel, amin van ilyen pin. Vezetéket nem kell hozni, van egy csomó. A háromszög párja annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Kissé elhamarkodottan írtam, hogy megcsinálom. Előbb meg kell nézzem, hogy van-e olyan kábel, amin van ilyen pin. Vezetéket nem kell hozni, van egy csomó. A háromszög párja annyi. Jó lenne tudni milyen kontakt kellene! Habár már megyek melóba, de lehet hogy holnap is tudnék hozatni. Tudod mit!? Legyen akkor a háromszög is, üsse kavics! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Jó lenne tudni milyen kontakt kellene! Habár már megyek melóba, de lehet hogy holnap is tudnék hozatni. Tudod mit!? Legyen akkor a háromszög is, üsse kavics! Oks. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Oks. Ha tudsz, linkelj be képet a kontaktról meg esetleg valami adatokat róla, hogy be tudjam azonositani! Ha van olyan, hozok melóból egy marékkal. Ja, és holnap mikorra menjek és hova? - Nem ismerem Győrt :lol: Elmentem a számodat és majd fogok csörögni ha eltévedek. :lol: Az én számom a profilomban található. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ha tudsz, linkelj be képet a kontaktról meg esetleg valami adatokat róla, hogy be tudjam azonositani! Ha van olyan, hozok melóból egy marékkal. Ja, és holnap mikorra menjek és hova? - Nem ismerem Győrt :lol: Elmentem a számodat és majd fogok csörögni ha eltévedek. :lol: Az én számom a profilomban található. :D Olyan kéne, amilyen az ajtóátvezetőben van, a kasztni felől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Olyan kéne, amilyen az ajtóátvezetőben van, a kasztni felől. Aha, ez egyértelmű, de könnyen meg tudom én azt nézni? Na, leugrom, meglesem mert aztán megyek aludni és ki tudja mikor ébredek fel. ------------------- szerk.: ...megnéztem...azt gondoltam, hogy épp forditva vannak ott a kontakot, vagyis a tűs van az átvezetőben és az ellenkontaktja meg az ajtóban.(amiket gyártunk azokban úgy van) Még nem láttam ilyet a gyárban, de majd körülnézek hátha mégis van mert az a tűs még volna is(mi a fő kábelköteget gyártjuk)...habár azt nem is láttam mert nem nyilik annyira ki az ajtó, de gondolom milyen lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 üsse kavics! mit kell szét vernie kavicsnak??????? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 mit kell szét vernie kavicsnak??????? :lol: :D Na, szedd a lábad!!! :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Hát ez nagyszerű! Az ajtóból már talán menni fog nekem is..vagy korábban megyek a talira és "beszereljük közösen" :lol: ;) Zotya szétszedi te meg összerakod..ja, én meg adogatom a szerszámokat, csak hogy én is kivegyem a részem :D :D ;) Jó hosszú szipókát is vigyél ,hogy tudják cumizni a közös literes családi sört meló közben :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Jó hosszú szipókát is vigyél ,hogy tudják cumizni a közös literes családi sört meló közben :lol: :D :lol: Esetleg hening sörözik, zotya biztos nem, ha jól gondolom... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Esetleg hening sörözik, zotya biztos nem, ha jól gondolom... :lol: :D Majd Karesz megissza Zotyáét is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Esetleg hening sörözik, zotya biztos nem, ha jól gondolom... :lol: :D Megvettem a tükör kapcsoló, grátisz relével. Kész a belső kábelköteged. Ilyen pinek kellettek volna, de szereztem azokat is. Kell esetleg a tükörhöz is kábel? Ha gondolod megcsinálhatom. Majd Karesz megissza Zotyáét is :lol: Abban biztos lehetsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Megvettem a tükör kapcsoló, grátisz relével. Kész a belső kábelköteged. Ilyen pinek kellettek volna, de szereztem azokat is. Kell esetleg a tükörhöz is kábel? Ha gondolod megcsinálhatom. ;) Ez szuper! :D Nagy vagy! Ja, nem volna rossz ha oda lenne készitve a tükör is mert előbb-utóbb lesz az is. ;) Legalábbis szeretnék. Azért is kértem a gombot is mert a srác egyébként sokszorosáért adja az újat. Abban biztos lehetsz. :D :lol: ..sokba lesz ez nekem..jaj-jaj.. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 :D Ez szuper! :D Nagy vagy! Ja, nem volna rossz ha oda lenne készitve a tükör is mert előbb-utóbb lesz az is. ;) Legalábbis szeretnék. Azért is kértem a gombot is mert a srác egyébként sokszorosáért adja az újat. :lol: ..sokba lesz ez nekem..jaj-jaj.. :D :lol: Nah, akkor nekilátok annak is. :D Nem kell bec@rni, nem olyan nagy már a kapacitásom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Nah, akkor nekilátok annak is. :D Nem kell bec@rni, nem olyan nagy már a kapacitásom. :lol: Holnap lesz talitok? Mikor mehetnék/menjek? - lehet, hogy holnap nem kerülök a gép elé vagy csak nagyon rövid időre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Nah, akkor nekilátok annak is. :lol: Nem kell bec@rni, nem olyan nagy már a kapacitásom. :lol: Nem? Be van horpadva az üzemanyagtankod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Holnap lesz talitok? Mikor mehetnék/menjek? - lehet, hogy holnap nem kerülök a gép elé vagy csak nagyon rövid időre. Jöhetnél korábban, hogy legalább a kábeleket be tudjuk fűzni. Amúgy kész a tükör kábelezése is: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Nem? Be van horpadva az üzemanyagtankod? :lol: Na az éppen nincs, de már nem kell sok, hogy elég legyen. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Jöhetnél korábban, hogy legalább a kábeleket be tudjuk fűzni. Amúgy kész a tükör kábelezése is: Szuper! :lol: Kb. 14 órától ráérek - aludnom is kell meg lesz egy kisebb fuvarom is - vagyis délután három körül már Győrben tudok lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Szuper! :lol: Kb. 14 órától ráérek - aludnom is kell meg lesz egy kisebb fuvarom is - vagyis délután három körül már Győrben tudok lenni. Jó, én kb 4-től érek rá (gyerekekért, asszonyért kell menni, stb). Utána hívj fel (számom az aláírásomban). Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Jó, én kb 4-től érek rá (gyerekekért, asszonyért kell menni, stb). Utána hívj fel (számom az aláírásomban). Rendben! Az én számom meg a profilomban..ha esetleg valami közbejönne vagy bármi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Rendben! Az én számom meg a profilomban..ha esetleg valami közbejönne vagy bármi... :lol: Csakhogy az ilyen személyes adatot még én sem láthatom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts