hening Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Mikor volt? És mikor lett ledumálva? ;) Utána dumáltuk meg, miután elmentél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Isten éltessen Zotya. ;) kenyéren és vizen ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Utána dumáltuk meg, miután elmentél. Igazából nem volt sürgős dolgom, csak nem volt kedvem megint egy esetleges vitát halgatni. ;) Isten éltessen Zotya. ;) kenyéren és vizen :P ;) Köszönöm! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Igazából nem volt sürgős dolgom, csak nem volt kedvem megint egy esetleges vitát halgatni. ;) ..... Na az nem volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Isten éltesse Czaki cartársat. Tyű, erről jócskán lemaradtam, de így utólag is köszönöm szépen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Tyű, erről jócskán lemaradtam, de így utólag is köszönöm szépen! ;) Mi van veled elveszett gyerek? Jöhetnél talikra is igazán, Kavics komáddal együtt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Mi van veled elveszett gyerek? Jöhetnél talikra is igazán, Kavics komáddal együtt. ;) Kavics komám beletemette magát a munkába, úgyhogy őt neked kell meggyőznöd. ;) Én megtalálható vagyok a városban, kérdezd csak B.I.G. kollégát. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Kavics komám beletemette magát a munkába, úgyhogy őt neked kell meggyőznöd. ;) Én megtalálható vagyok a városban, kérdezd csak B.I.G. kollégát. :D Próbálnám győzködni, ha találkoznék vele. -_- A városba meg nem nagyon járok. Egész nap a qrva póstást lesem, hogy hozza-e már a nyugdíjamat. ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Asszem hamarosan eljön annak az ideje, hogy élek Gergolabs meghívásával és egyszer csatlakozom hozzátok a Pezoban. :P Ha még mindig nem zavarok. -_- Ezt inkább ide kellett volna. ;) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 ;) ;) Gyere nyugodtan, szívesen látunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Gyere nyugodtan, szívesen látunk. ;) Ha csak nem találkozunk vadkerten, bár eddig 10% rá az esély. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Próbálnám győzködni, ha találkoznék vele. :D A városba meg nem nagyon járok. Egész nap a qrva póstást lesem, hogy hozza-e már a nyugdíjamat. ;) ;) ;) Ding-ding! Csólolom Karcsi bácsi meghoztam a nyugdíját meg van egy csomagja is....aszongya... megjött az új hengerfej az Astrájához. :P -_- :D Itt teccik aláírni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Ding-ding! Csólolom Karcsi bácsi meghoztam a nyugdíját meg van egy csomagja is....aszongya... megjött az új hengerfej az Astrájához. ;) ;) ;) Itt teccik aláírni! Ő időben cseréltette a vezérlést, így nem kellett neki másik hengerfej és nem is kell neki szerintem mostanában. :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Ő időben cseréltette a vezérlést, így nem kellett neki másik hengerfej és nem is kell neki szerintem mostanában. ;) ;) Az SE-re gondoltam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Az SE-re gondoltam. ;) Nembaj. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Jól jönne bizony, ha csak "úgy" hozna egy SE cuccot a póstás, de ha nincs is azért el leszek nélküle egy darabig. Zotya mikor leszel otthon? Kiugranék a féktárcsákért. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Jól jönne bizony, ha csak "úgy" hozna egy SE cuccot a póstás, de ha nincs is azért el leszek nélküle egy darabig. Zotya mikor leszel otthon? Kiugranék a féktárcsákért. ;) Elméletileg minden nap olyan 6-körül érek haza, de összekészítem az asszony is oda tudja adni. ;) Most cseréltél féket, képes lennél átalakítani hűtöttre? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Elméletileg minden nap olyan 6-körül érek haza, de összekészítem az asszony is oda tudja adni. ;) Most cseréltél féket, képes lennél átalakítani hűtöttre? ;) Nem csak képes, pofás is. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Nem csak képes, pofás is. ;) :P Pofás????? ;) Azok nem hátul vannak? Elöl a betétek nem? ;) Amúgy beraktam azokat is a dobozba, he kell viszed, ha nem nem. Holnap az asszony egész nap itthon lesz, de olyan 10-után biztosan, bármikor kijöhetsz értük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Pofás????? ;) Azok nem hátul vannak? Elöl a betétek nem? ;) Amúgy beraktam azokat is a dobozba, he kell viszed, ha nem nem. Holnap az asszony egész nap itthon lesz, de olyan 10-után biztosan, bármikor kijöhetsz értük. Oks, de inkább hétvégén megyek ki vmelyik nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Oks, de inkább hétvégén megyek ki vmelyik nap. Rendben, de csak a vasárnap a biztos, szombaton még ki kell termelnem a nyugdíjasok pénzét. ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Rendben, de csak a vasárnap a biztos, szombaton még ki kell termelnem a nyugdíjasok pénzét. ;) ;) ;) Rendben van. Termeld csak, nehogy nyögdíj nélkül maradjak. :P -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Rendben van. Termeld csak, nehogy nyögdíj nélkül maradjak. ;) ;) :P Na ha rám vársz, akkor mostanában nem lesz SE-cuccod! -_- Ebként ha marad ez a meló, akkor jövőre műszaki után lehet nekilátok én is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Isten éltessen Doki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Isten éltessen Doki. Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts