gergolabs Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Amennyiben az urak úgy gondolják 15.-ig még át tudom venni az aprót. Sikerült ugyanis megállapodnom Gabival (Opel16V), hogy átveszi tőlem 16.-án, és továbbítja. Ezt megkönnyítendő talit kéne szervezni. 15-én megyek haza. Este kb. 8ra haza is érnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 15-én megyek haza. Este kb. 8ra haza is érnék. Az már egy kicsit későn van nekem, de megpróbálom a "főnökömmel" ledumálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Mint korábban ígértem közkincsé teszem a NYUGAT-DUNÁNTÚLI MEGHÍVÁSOS AUTÓS SZLALOM sorozat kiírását illetve naptárát. http://www.szlalomverseny.hu/ oldalon érhető el . Az első verseny Szombathely 2008-03-16. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Sziasztok nyugati kartársak!Mindenki dolgozik? :D Nagy a csendesség a házunk tájékán :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Sziasztok nyugati kartársak!Mindenki dolgozik? :D Nagy a csendesség a házunk tájékán :D :D Szia Zsolti! Nah igen eltüntek a népek rendesen. :) Felétek mi a helyzet? Felniről semmi hír? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Szia Zsolti! Nah igen eltüntek a népek rendesen. :D Felétek mi a helyzet? Felniről semmi hír? SZia Karesz! Gondolkodik az ember ,ki hagyta ott a felnit ,hátha a régi tulajnál megvan a fedél.Holnap ujra pofázok vele.Azon a tájon minden tuti? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 SZia Karesz! Gondolkodik az ember ,ki hagyta ott a felnit ,hátha a régi tulajnál megvan a fedél.Holnap ujra pofázok vele.Azon a tájon minden tuti? :) THX Nekem ma termosztátcsere a programom, utána meg menet. Még nem tudom hová, csak Edit mondta, hogy menni akar. Legalább meglessz a próbaút. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 THX Nekem ma termosztátcsere a programom, utána meg menet. Még nem tudom hová, csak Edit mondta, hogy menni akar. Legalább meglessz a próbaút. :DHali! ;) próbauton nemforrtál fel?Jókor mentetek kirándulni :D ,kacat idő lett.Fujjj. :P :D Szegény deákok csendesen :) vannak,sok a "tanulnivaló" ?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Hali! :D próbauton nemforrtál fel?Jókor mentetek kirándulni :D ,kacat idő lett.Fujjj. ;) :D Szegény deákok csendesen :) vannak,sok a "tanulnivaló" ?;) Nem forrt, ponthogy f@cájul teszi a dolgát. Pedig jó nagy próbakört tettem vele, Győr-Pápa-Veszprém-Győr volt a menetvonal. :D A Novy cartárs meg feltette az oldalára a szerelés alatt készült képeket. :D Nálunk a hét a bárányhimlő jegyében tellt. A változatosság kedvéért most a Laci fiam esett bele, de úgy, hogy szövődményként a jövő hétig marad, mert hörghurutot is kapott. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 fő az egészség. én meg szülinapomon kezdtem a hőemelkedéses mizériámat, aztán csütörtökön már azt hittem, mindennek vége. Erre tegnap délben ismét 37,6... estére 39,2... fájnak a végtagjaim. Asszem ez frankó influenza. Közben a fiúk meg meggyógyultak nálunk. Eddig ők voltak betegek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 fő az egészség. én meg szülinapomon kezdtem a hőemelkedéses mizériámat, aztán csütörtökön már azt hittem, mindennek vége. Erre tegnap délben ismét 37,6... estére 39,2... fájnak a végtagjaim. Asszem ez frankó influenza. Közben a fiúk meg meggyógyultak nálunk. Eddig ők voltak betegek. Két napja 39,9 volt a Laci hőmérséklete, éjjel 2-kor. :) Persze egyből lázcsillapító, meg vizes zsebkendő a csuklójára/bokájára. Szerencsére lement elég hamar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 2-3 órája voltam 36,6. De csak azért, mert ébredéskor egyből lázcsillapító kellett a 38,2-re. Most megint elindultam felfelé. Holnap reggel ha lázzal kelek, alighanem kihagyom a holnapi munkát, és hétfőn délelőtt orvos. (délutános műszak kezdődne holnap.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 2-3 órája voltam 36,6. De csak azért, mert ébredéskor egyből lázcsillapító kellett a 38,2-re. Most megint elindultam felfelé. Holnap reggel ha lázzal kelek, alighanem kihagyom a holnapi munkát, és hétfőn délelőtt orvos. (délutános műszak kezdődne holnap.) Hát jobbulást kivánok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Jobbulást mindannyiotoknak!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Jobbulást mindannyiotoknak!! :) THX. Nnnah, ma elhoztam a Mattig-okat Rtomi-tól. qrv@ szépek. egyik :D másik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Süttő előtt volt egy kis várakozás. Az ok: http://kepfeltoltes.hu/view/080301/DSC0078...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080301/DSC0079...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080301/DSC0079...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Eszetlen világ volt tegnap qrva sok fele.10méteren szarrá áztam. :) Tőlünk kb 6km-re lakik bátyám náluk meg csippem-csöppöm voltcsak Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Szépek a felnik. :) Talán sokáig a tied marad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Szépek a felnik. :) Talán sokáig a tied marad. :D Nem is akarom eladni, ha meg is válok a kocsitól.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Én nem is arra gondoltam, hogy a verdád adod,hanem hogy felbakolják a kocsid. :D kerékőr? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Én nem is arra gondoltam, hogy a verdád adod,hanem hogy felbakolják a kocsid. :D kerékőr? :D Majd jól összekoszolom. :) A sok hülye g.-nek úgyis az a szép ami "fínyes". :P Ebként gondolkodtam én is rajta, hogy teszek rá kerékőrt. De aki el akarja/el tudja lopni, úgyis le tudja szedni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 THX. Nnnah, ma elhoztam a Mattig-okat Rtomi-tól. qrv@ szépek. egyik :) másik :D De céépek!! Hol lőtted? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 De céépek!! Hol lőtted? :D :D Itthon, az erkélyen. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ott legalább biztonságba van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ott legalább biztonságba van. :) Jah.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts