Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Nomeg már nem kell rollnizni. Tegnap hallottam a kecskeméti hírekben (5. perc tájéka), hogy a gyorsabb ügyintézés miatt már nem kell rolnizni. Csak beviszed zacskóban, ráb@sszák a mérlegre, és ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Nomeg már nem kell rollnizni. Tegnap hallottam a kecskeméti hírekben (5. perc tájéka), hogy a gyorsabb ügyintézés miatt már nem kell rolnizni. Csak beviszed zacskóban, ráb@sszák a mérlegre, és ennyi. Az jó, de gondolom azért külön kell válogatni, hogy tudják az összeget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Készül rá,mindjárt indulunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 A különválogatás azért már annyira nem gáz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 A különválogatás azért már annyira nem gáz. :huh: Az nem :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Nomeg már nem kell rollnizni. Tegnap hallottam a kecskeméti hírekben (5. perc tájéka), hogy a gyorsabb ügyintézés miatt már nem kell rolnizni. Csak beviszed zacskóban, ráb@sszák a mérlegre, és ennyi. Ez jó hír, legalább nem kell senkit megkérnem hogy rolnizza be helyettem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Ez jó hír, legalább nem kell senkit megkérnem hogy rolnizza be helyettem. :huh: Csak hozzad legközelebb :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 udv vagy ket kilo nekem is van meddig lehet elvinni es kinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 talán győrbe lenne célszerü elvinnünk.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Csak hozzad legközelebb :huh: . Hát már megvan a helye... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Csak hozzad legközelebb :huh: . 11 élyfél körül ott lehetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 talán győrbe lenne célszerü elvinnünk.? udv vagy ket kilo nekem is van meddig lehet elvinni es kinek? Ha gondoljátok megkérdezhetjük Dinit, ha erre jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Zsolesz, Laci meghozta a cuccot. Írtam Dininek Pü-t, ha záros határidőn belül nem jelentkezik, akkor megpróbálok vmelyik BP-i cartárssal konzultálni, hogy 16.-án tudunk-e talizni a nagyfaluban vhol. :) A tali klassz volt, a többiek is beszáltak némi apróval. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Lacinak emlitettem, sokalok lassan a betegségektől a családban.Örülök neki hogy végre összejött egy normális jó tali. :) Szerettem volna ott lenni,no de sajos így jött össze :) képek elég jók lettek igy teloval is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Lacinak emlitettem, sokalok lassan a betegségektől a családban.Örülök neki hogy végre összejött egy normális jó tali. :) Szerettem volna ott lenni,no de sajos így jött össze :) képek elég jók lettek igy teloval is. Jobbulást kivánok. A legközelebbi talira meg hozhatnád magaddal Frisco cartársat is, úgy tudom káldi a srác. Márha el akar jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 :) Az a Cali isuzu motorral van szerelve? Mert nagyon hasonlít az én kocsim motorjára. :) Legalábbis első ránézésre. Most nem megyek ki megnézni, hogy tényleg egyforma-e, inkább megkérdezem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 :) Az a Cali isuzu motorral van szerelve? Mert nagyon hasonlít az én kocsim motorjára. :) Legalábbis első ránézésre. Most nem megyek ki megnézni, hogy tényleg egyforma-e, inkább megkérdezem :) :D Azzal, de mára kicserélték a srácok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Azzal, de mára kicserélték a srácok. És mi volt az oka a csereberének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 És mi volt az oka a csereberének? Azt nem tom. A tegnapi talira ezzel jött a srác, de már akkor mondták, hogy csere lesz egy 2.0-ra. Gondolom azzal jobban megy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Azt nem tom. A tegnapi talira ezzel jött a srác, de már akkor mondták, hogy csere lesz egy 2.0-ra. Gondolom azzal jobban megy. :) Eredetileg is 2,0 volt benne (gondolom), de miért rakták bele a kályhát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Eredetileg is 2,0 volt benne (gondolom), de miért rakták bele a kályhát? :) Kölséghatékony megoldás. :) Csak azt nem tom, hogy volt lepapirozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Kölséghatékony megoldás. :) Csak azt nem tom, hogy volt lepapirozva. Szerintem sehogy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Szerintem sehogy :) Meglehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Kösze, te mész Fehétvárra? aha, találkoznom kellett a kaszniassal, már lecseszett amiért nem szereztem be időben a lámpákat, indexeket, hűtőmaszkot, neki meg kell a melóhoz, úgyhogy múlt pénteken délelőtt a kórházban, utána meg pesten voltam beszerzőkörúton. mondjuk hűtőnek híján vagyok még (Diny elfelejtette elvinni a bnőjéhez, ahol átvettem a cuccokat :lol: ), de nem sürgős - sajnos. próbáltam vezetni a hétvégén, még nem megy. :D pedig egyelőre van jogsim, mintha a kékek direkt kivárnák, míg meggyógyulok, a kocsi is kész lesz, és csak aztán vonják be. :) csináltam két (igen fos) képet a gépről: az elsőn még csak félig volt szétszedve, a másodikon (igazából nem is látszik, kutyafuttában csináltam és nem nyitottam fel a tetőt...) már ki van cserélve a legtöbb elem a motortérben, és kapott mocitetőt meg sárvédőket. halad azért, már ott van a csókánál a koni szett, meg az angel első lámpák. kicsit a lökhárítót is átalakíttatom, kopoltyú meg nem lesz, sose tetszett igazán. a lökös ilyesmi lesz: ... 16.-án megyek Fehérvárra ... hűha, én is pont akkor mennék, asszem bekönyörgöm magam. :) bocsánat mindenkitől, hogy elkértem a számokat, erre ide se szagolok... :) jó látni, hogy végre összejött a tali! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Kölséghatékony megoldás. :) Csak azt nem tom, hogy volt lepapirozva. sehogy, de ez a tulaj dolga. hogy miért rakták bele azt meg az előző tulajától kéne kérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts