hening Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 nekem is, csak reggeli nem vót reggel :S Akkor jó lessz az ebéd is :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Akkor jó lessz az ebéd is :lol: . Reggelire ebéd lesz a vacsora. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Sziasztok!Túléltük a hétvégi bulikat.Tegnap este melóbolhaza jard lekörözött. :huh: Gondoltam minden tuti,verda villanyára néztek,szonda(szinte sosem iszok).Jött a "pofon" 4 napja lejárt a jogsim.Na b@ssz@m meg.3 kiló hejszinib.ennek tudatában qrva jól aludtam. :) Ma doki, egységesen jan 1-től 6300 pénz mindenkinek,okmirod 4000 pénz. :lol: :) Vazzzz! Jó. hogy szoltál! Február elején lejár a zöldkártyám. Mindig zizi van vele, mert februári mérés miatt a multec mindig dob egy kicsi + benyát az optimális mellé. A szombathelyiek voltak vagy a körzetes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Kösze hívjál ha megvan az időpont a bontóshoz. nem tudom, hogy lesz-e rá időm, a tököm elhagyom épp nem valószínű, hogy a héten mennénk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Vazzzz! Jó. hogy szoltál! Február elején lejár a zöldkártyám. Mindig zizi van vele, mert februári mérés miatt a multec mindig dob egy kicsi + benyát az optimális mellé. A szombathelyiek voltak vagy a körzetes? Odavalósiak amellliik "nagyfaluban" te is laktál. :lol: Fiatalok voltak az "urak". :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Fiatalok voltak az "urak". :huh: Az nagyon nem jó. Általában a fiatalok a legjobban népművészeti cserépedények. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 ifjak vadásszák a csillagokat(tisztelet a kivételnek).Rengetegen lettek az átcsoportosítások miatt,sokan bizonyitani akarják,hogy ők a legjobbak.De miben.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Az nagyon nem jó. Általában a fiatalok a legjobban népművészeti cserépedények. azért kivételek is akadnak. komáromban a vasúti átjáró előtt irdatlan sor szokott állni, sokan kerülik ki záróvonalon át. nem szép valóban, de ha nem csinálnák, végeláthatatlan lenne a sor. rögtön a kanyar után beálltak sápolni a biztosurak, egyik cimbimet meg is vágták, de elnézést kért a srác, mondta, hogy nagy köcsögség tudja, de nekik is vannak főnökeik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 azért kivételek is akadnak. komáromban a vasúti átjáró előtt irdatlan sor szokott állni, sokan kerülik ki záróvonalon át. nem szép valóban, de ha nem csinálnák, végeláthatatlan lenne a sor. rögtön a kanyar után beálltak sápolni a biztosurak, egyik cimbimet meg is vágták, de elnézést kért a srác, mondta, hogy nagy köcsögség tudja, de nekik is vannak főnökeik. Teljesen igazad van tényleg vannak kivételek, de én nem bántom a többit sem rokoni érintetség okán. Persze nem azt jelenti, hogy a rokon fazekaskodna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 nem tudom, hogy lesz-e rá időm, a tököm elhagyom épp nem valószínű, hogy a héten mennénk... Szóljj, és mehetünk :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Teljesen igazad van tényleg vannak kivételek, de én nem bántom a többit sem rokoni érintetség okán. Persze nem azt jelenti, hogy a rokon fazekaskodna. Nekem meg szegről végről kollégáim :huh: , azért néha tele van velük a ...köm :lol: . Télleg nem akarod bővíteni a régió klubtagságival rendelkező Opel tulajait? Valamint esetleg feliratkozni a tagság topicban? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nekem meg szegről végről kollégáim :huh: , azért néha tele van velük a ...köm :lol: . Télleg nem akarod bővíteni a régió klubtagságival rendelkező Opel tulajait? Valamint esetleg feliratkozni a tagság topicban? :) Köszi Hennig! Jól esett az invitálás, amint tisztázódnak a környezeti dolgaim / anyagi.idő / komolyabban foglalkozom majd a gondolattal. Hamarosan indul az autósport szezon és ég nem tudom mennyi + munkám lesz a 3 műszak mellé. Tavaly volt időszak mikor minden hétvégén verseny-munka volt. Valószínű már Április elején kezdődik a szezon a Pannóniaringen ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Köszi Hennig! Jól esett az invitálás, amint tisztázódnak a környezeti dolgaim / anyagi.idő / komolyabban foglalkozom majd a gondolattal. Hamarosan indul az autósport szezon és ég nem tudom mennyi + munkám lesz a 3 műszak mellé. Tavaly volt időszak mikor minden hétvégén verseny-munka volt. Valószínű már Április elején kezdődik a szezon a Pannóniaringen ! Milyen versenyparipát szerelsz ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Milyen versenyparipát szerelsz ? :huh: Nem szerelek, MNASZ sportbíró vagyok! Pályaversenyeken illetve rallye versenyeken szoktam dolgozni. Bárkit szívesen látunk a Vas Megyei Autósport Szövetség szlalom versenyein. Amint lesz versenynaptár tervezet közkincsé teszem! Régebben navigálgattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nem szerelek, MNASZ sportbíró vagyok! Pályaversenyeken illetve rallye versenyeken szoktam dolgozni. Bárkit szívesen látunk a Vas Megyei Autósport Szövetség szlalom versenyein. Amint lesz versenynaptár tervezet közkincsé teszem! Régebben navigálgattam. Azt megköszönjük. A tagság lehetősége pedig bármikor elérhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Hol vagytok földieim? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Hol vagytok földieim? Pécsen! Már Karácsony óta nem voltam otthon, de 1-én megyek haza, úgyhogy ha lesz vmi összeröffenés, akkor mennék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Pécsen! Már Karácsony óta nem voltam otthon, de 1-én megyek haza, úgyhogy ha lesz vmi összeröffenés, akkor mennék! Meglátjuk, hogy alakul. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 gyűlik az apró? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 gyűlik az apró? Am ennyi nálam van azért nem érdemes, kiderült, hogy az asszony elintézte a sorsát. Most kb 500 ft-nyi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Am ennyi nálam van azért nem érdemes, kiderült, hogy az asszony elintézte a sorsát. Most kb 500 ft-nyi van. Cseppekböl áll a tenger.Gyüjtöttem vagy 3 kilónyit,ha össze rakjuk a tieddel,meg esetleg a többiek is valamennyit tudnak,az már tal. elég jó.Meglátás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Cseppekböl áll a tenger.Gyüjtöttem vagy 3 kilónyit,ha össze rakjuk a tieddel,meg esetleg a többiek is valamennyit tudnak,az már tal. elég jó.Meglátás? Nem tom, a többiek nem nyilatkoztak még ebben az ügyben. Meg a főnök is lecseszett, hogy érek rá ilyenekkel foglalkozni, meg hogy fogjuk eljuttatni, mert a postához rolnizni kell stb. :huh: Szal tanácstalan vok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Amúgy ma du megyünk vhova, még nem tom merre, csak az asszony "kirándulni" akar. Sztem rámbízza, csak menjünk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 párom ,nagylányom kifeküdtek, kissebbik lányomat kisérem farsangolni. Gergolabsal v. Dinivel el lehetne küldeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 párom ,nagylányom kifeküdtek, kissebbik lányomat kisérem farsangolni. Gergolabsal v. Dinivel el lehetne küldeni. Jó ötlet, ha elválalják, mikor erre járnak. Jó bulizást a kiscsajnak :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts