kavics Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 én is maga vagyok a két lábon járó kultúra - amíg nem iszok. :huh: én ivás után is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 midnen attól függ, h milyen az "előéleted" a zsernyákok szeretnek ülni a papírokon rendesen. soha nem volt dolgom velük. Ejj, sajnálom. :lol: :D De te is megúsztad sérülések nélkül, igaz? A kocsi meg gondolom nem... ;) én is. :) nem, kulcscsont, borda. de kisseb kavarc után már sínen vagyok, 1 hét, és kezdem a gyógytornát. :) hát nem. én ivás után is ;) peeeeeeeersze. :D de tesztelhetnénk is. :huh: sörözhetnénk egyet valamikor! hening meg majd iszik teát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 ... én is. :) nem, kulcscsont, borda. de kisseb kavarc után már sínen vagyok, 1 hét, és kezdem a gyógytornát. :) ... de tesztelhetnénk is. :huh: sörözhetnénk egyet valamikor! hening meg majd iszik teát. :D Hát akkor jobbulást tudok csak kívánni! A sörözés előtt valami találkozót kellene inkább összehozni, nem? Ha már a múltkor nem jött össze. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Hát akkor jobbulást tudok csak kívánni! A sörözés előtt valami találkozót kellene inkább összehozni, nem? Ha már a múltkor nem jött össze. :lol: köszönöm, rajta vagyok! :) mér', sörözéskor nem találkoznánk?! :huh: :) felőlem simán, de ehhez minimum tudnunk kéne egymás számát. mi lenne, ha mindenki, akit érdekelne egy találkozó, elküldené nekem a tel.számát, én meg minden érintettnek elküldöm a listát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Üdv a nyugati végek opelosainak! cső! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 ....de ehhez minimum tudnunk kéne egymás számát.... Ez nem egy utolsó ötlet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 köszi Kösze :lol: ! az a film volt...esetleg nincs meg ? házibuliknál a legjobb sztori az volt -csak hallottam- hogy mikor az alsó szomszéd feljött szólni h hangos a zene a házigazda rávágta az ajtót "aki álmos, alszik" felszólítással :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 én ivás után is :huh: Udv ezt en is igy gondoltam regen. kb ugy 16 eve nem iszom szeszes italt soha de volt par olyan evem hogy a szőlősgazdák messziröl köszöntek. na de a stori:kb 15-en voltunk fogyott a lé rendesen es amikor vagy harmadnap ujra találkoztunk elmondták hogy a 14 havarbol 10-en ha megvernek akkor sem panaszkodhattam volna allitolag a raklap hozzán képest uriember . na ekkor gondolkodtam el mert ebbol en SEMMIre sem emlékeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ez nem egy utolsó ötlet :lol: Nem persze, de kitalálni sem ártana egy olyan időpontot, amikor mindenki ráér. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 hening meg majd iszik teát. :lol: Mér' kell az "öreget" bántani? :huh: Ha nem kocsival megyünk 1 ser nekem is jólesne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Udv ezt en is igy gondoltam regen. kb ugy 16 eve nem iszom szeszes italt soha de volt par olyan evem hogy a szőlősgazdák messziröl köszöntek. na de a stori:kb 15-en voltunk fogyott a lé rendesen es amikor vagy harmadnap ujra találkoztunk elmondták hogy a 14 havarbol 10-en ha megvernek akkor sem panaszkodhattam volna allitolag a raklap hozzán képest uriember . na ekkor gondolkodtam el mert ebbol en SEMMIre sem emlékeztem Egy ilyen "nem emlékezős" storym nekem is van. "Eccer vót , hó' nem vót." Meló után elmentünk a közeli krimóba (kb 50 m-re a kaputól) és irdatlan módon beseggeltünk/tem. Az első "tiszta" gondolatom az volt, hogy qrv@ hideg van. Persze mert nov. végén nyitott ablak alatt cipőben, nadrágban, felül semmiben aludtam. Vmi "mocskos állat" meg teliokádta a mosdókagylót, takaríthattam fél délelőtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Mér' kell az "öreget" bántani? :huh: Ha nem kocsival megyünk 1 ser nekem is jólesne. :D De akkor csakis Opel-taxival, nem? :) Miután Opel-busz nincs... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 jóreggelt :lol: nosza igyunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 De akkor csakis Opel-taxival, nem? :lol: Miután Opel-busz nincs... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 busz Forgalomban gondoltam. :) :lol: De ha valaki egy ilyennel jön, miattam mehetünk azzal is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 jóreggelt :) nosza igyunk :lol: Igyál! :) Bár alvás közben nehéz lesz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 http://www.deutsches-museum.de/uploads/pic...l_Blitz_600.jpg Cíííííp :) :lol: . Na Czaki, ha ilyennel jöttök értem akkor már 2 sert iszok :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Cíííííp :) :) . Na Czaki, ha ilyennel jöttök értem akkor már 2 sert iszok :huh: . Hát ha ezen múlik, akkor valószínűleg csak alkoholmentest lesz lehetőséged inni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Hát ha ezen múlik, akkor valószínűleg csak alkoholmentest lesz lehetőséged inni. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 :lol: Bocs ha ezzel belegyalogoltam a lelkivilágodba. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Bocs ha ezzel belegyalogoltam a lelkivilágodba. :huh: :lol: Egy kollégám szerint a vég kezdete a non alcoholic beer, meg a guminő :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Egy kollégám szerint a vég kezdete a non alcoholic beer, meg a guminő :lol: . Hát én kólát szoktam inni, ha kocsival vagyok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Hát én kólát szoktam inni, ha kocsival vagyok. :huh: Azt szoktam én is. Csak jöjjön már össze az a tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Télleg telószámot megadtátok Kösze cartársnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Télleg telószámot megadtátok Kösze cartársnak? még nem kaptam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts