kavics Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 én is maga vagyok a két lábon járó kultúra - amíg nem iszok. :huh: én ivás után is :lol:
Kösze Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 midnen attól függ, h milyen az "előéleted" a zsernyákok szeretnek ülni a papírokon rendesen. soha nem volt dolgom velük. Ejj, sajnálom. :lol: :D De te is megúsztad sérülések nélkül, igaz? A kocsi meg gondolom nem... ;) én is. :) nem, kulcscsont, borda. de kisseb kavarc után már sínen vagyok, 1 hét, és kezdem a gyógytornát. :) hát nem. én ivás után is ;) peeeeeeeersze. :D de tesztelhetnénk is. :huh: sörözhetnénk egyet valamikor! hening meg majd iszik teát. :D
czaki Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 ... én is. :) nem, kulcscsont, borda. de kisseb kavarc után már sínen vagyok, 1 hét, és kezdem a gyógytornát. :) ... de tesztelhetnénk is. :huh: sörözhetnénk egyet valamikor! hening meg majd iszik teát. :D Hát akkor jobbulást tudok csak kívánni! A sörözés előtt valami találkozót kellene inkább összehozni, nem? Ha már a múltkor nem jött össze. :lol:
Kösze Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Hát akkor jobbulást tudok csak kívánni! A sörözés előtt valami találkozót kellene inkább összehozni, nem? Ha már a múltkor nem jött össze. :lol: köszönöm, rajta vagyok! :) mér', sörözéskor nem találkoznánk?! :huh: :) felőlem simán, de ehhez minimum tudnunk kéne egymás számát. mi lenne, ha mindenki, akit érdekelne egy találkozó, elküldené nekem a tel.számát, én meg minden érintettnek elküldöm a listát?
mélykék76 Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 ....de ehhez minimum tudnunk kéne egymás számát.... Ez nem egy utolsó ötlet :huh:
Gelko Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 köszi Kösze :lol: ! az a film volt...esetleg nincs meg ? házibuliknál a legjobb sztori az volt -csak hallottam- hogy mikor az alsó szomszéd feljött szólni h hangos a zene a házigazda rávágta az ajtót "aki álmos, alszik" felszólítással :huh:
Cobra Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 én ivás után is :huh: Udv ezt en is igy gondoltam regen. kb ugy 16 eve nem iszom szeszes italt soha de volt par olyan evem hogy a szőlősgazdák messziröl köszöntek. na de a stori:kb 15-en voltunk fogyott a lé rendesen es amikor vagy harmadnap ujra találkoztunk elmondták hogy a 14 havarbol 10-en ha megvernek akkor sem panaszkodhattam volna allitolag a raklap hozzán képest uriember . na ekkor gondolkodtam el mert ebbol en SEMMIre sem emlékeztem
czaki Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Ez nem egy utolsó ötlet :lol: Nem persze, de kitalálni sem ártana egy olyan időpontot, amikor mindenki ráér. :huh:
hening Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 hening meg majd iszik teát. :lol: Mér' kell az "öreget" bántani? :huh: Ha nem kocsival megyünk 1 ser nekem is jólesne. :)
hening Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Udv ezt en is igy gondoltam regen. kb ugy 16 eve nem iszom szeszes italt soha de volt par olyan evem hogy a szőlősgazdák messziröl köszöntek. na de a stori:kb 15-en voltunk fogyott a lé rendesen es amikor vagy harmadnap ujra találkoztunk elmondták hogy a 14 havarbol 10-en ha megvernek akkor sem panaszkodhattam volna allitolag a raklap hozzán képest uriember . na ekkor gondolkodtam el mert ebbol en SEMMIre sem emlékeztem Egy ilyen "nem emlékezős" storym nekem is van. "Eccer vót , hó' nem vót." Meló után elmentünk a közeli krimóba (kb 50 m-re a kaputól) és irdatlan módon beseggeltünk/tem. Az első "tiszta" gondolatom az volt, hogy qrv@ hideg van. Persze mert nov. végén nyitott ablak alatt cipőben, nadrágban, felül semmiben aludtam. Vmi "mocskos állat" meg teliokádta a mosdókagylót, takaríthattam fél délelőtt.
czaki Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Mér' kell az "öreget" bántani? :huh: Ha nem kocsival megyünk 1 ser nekem is jólesne. :D De akkor csakis Opel-taxival, nem? :) Miután Opel-busz nincs... :lol: :)
mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 De akkor csakis Opel-taxival, nem? :lol: Miután Opel-busz nincs... :huh: :)
czaki Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 busz Forgalomban gondoltam. :) :lol: De ha valaki egy ilyennel jön, miattam mehetünk azzal is... :huh:
czaki Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 jóreggelt :) nosza igyunk :lol: Igyál! :) Bár alvás közben nehéz lesz. :huh:
hening Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 http://www.deutsches-museum.de/uploads/pic...l_Blitz_600.jpg Cíííííp :) :lol: . Na Czaki, ha ilyennel jöttök értem akkor már 2 sert iszok :huh: .
czaki Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Cíííííp :) :) . Na Czaki, ha ilyennel jöttök értem akkor már 2 sert iszok :huh: . Hát ha ezen múlik, akkor valószínűleg csak alkoholmentest lesz lehetőséged inni. :lol:
hening Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Hát ha ezen múlik, akkor valószínűleg csak alkoholmentest lesz lehetőséged inni. :lol: :huh:
czaki Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 :lol: Bocs ha ezzel belegyalogoltam a lelkivilágodba. :huh: :)
hening Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Bocs ha ezzel belegyalogoltam a lelkivilágodba. :huh: :lol: Egy kollégám szerint a vég kezdete a non alcoholic beer, meg a guminő :) .
czaki Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Egy kollégám szerint a vég kezdete a non alcoholic beer, meg a guminő :lol: . Hát én kólát szoktam inni, ha kocsival vagyok. :huh:
hening Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Hát én kólát szoktam inni, ha kocsival vagyok. :huh: Azt szoktam én is. Csak jöjjön már össze az a tali.
hening Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Télleg telószámot megadtátok Kösze cartársnak?
Kösze Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Télleg telószámot megadtátok Kösze cartársnak? még nem kaptam. :huh:
Recommended Posts