Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én biztosan nem. Már csak azért sem, mert aludtam. :D

meg aztán a te ótód családi vágen az meg vörsönygíp lehetett...

ne nézz igy nem én voltam...

majd jól felborul oszt a sajtóból mögtudunk mindönt

• Hozzászólások 1,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Gyerekek. Tegnap éjjel, fél12kor Győrbe a Szent István úton ki volt az a félőrült F Astrás aki végigzúgott kb. 170el?:D Csak a hátulját láttam, meg hogy fekete dupla végű kipu volt rajta, és böszme nagy hangja:D Többet nem láttam mert villámgyorsan elhúzott:)

van egy tippem,de nem akarom leirni,egy fehér Fastra szerintem....

ugy hallottam valami gyári hibás autó,mindeig fent akad a gáz...

állítólag ugy lassít hogy leveszi a gyújtást...

Elküldve

Ha rám célozgatsz, az enyém nem megy 170-el. :D

Elküldve

Hát nagyon nem láttam az autót, inkább hallottam:) Egy ami biztos böszme nagy hangja volt, pörgött is rendesen, gyors is volt, és fehér is volt:) Ja, meg F astra:)

Elküldve
Hát nagyon nem láttam az autót, inkább hallottam:) Egy ami biztos böszme nagy hangja volt, pörgött is rendesen, gyors is volt, és fehér is volt:) Ja, meg F astra:)

Ez azért alaposan leszűkiti a lehetséges kocsik körét. :wacko: Fel sem tűnt mielőtt megvettem, mennyi van belőle, aztán első napon kijöttünk a tecsóból, merre álltál meg? Valahol arrafele....volt vagy 10 fehér caravan. :D :wacko:

Elküldve
Nem tudjátok hol foncsoroznak autó fényszórót itt a megyében? Böszme gyenge a lámpám, szét van égve felül a foncsor:(

Valahol azt olvastam, hogy nem éri meg, drágább mint az új lámpa, meg ahogy elnézem szét sem lehet szedni szerintem.

Elküldve
Valahol azt olvastam, hogy nem éri meg, drágább mint az új lámpa, meg ahogy elnézem szét sem lehet szedni szerintem.

Szétszedni szétlehet.. Volt ebben új lámpa, azaz 4-5éves DEPO(szarabbul látni vele mint ezekkel a 93masokkal amiket bontóba vettem hozzá(gyáriakat)) Szal ennyit erről:)

Elküldve
Szétszedni szétlehet.. Volt ebben új lámpa, azaz 4-5éves DEPO(szarabbul látni vele mint ezekkel a 93masokkal amiket bontóba vettem hozzá(gyáriakat)) Szal ennyit erről:)

Lehet, én csak az enyémet nézegettem amelyiket széttörtem, de úgy láttam nem egyszerű kibelezni.

Elküldve
Lehet, én csak az enyémet nézegettem amelyiket széttörtem, de úgy láttam nem egyszerű kibelezni.

Faterom régi vectrájának az első lámpáját még anno szétszedtem, simán egyszerűen szétjött:) Szal nem kell tőle félni. Utigyárit már nemlehet szétszedni(próbáltam) mert ragasztva van.

Elküldve
Faterom régi vectrájának az első lámpáját még anno szétszedtem, simán egyszerűen szétjött:) Szal nem kell tőle félni. Utigyárit már nemlehet szétszedni(próbáltam) mert ragasztva van.

Na akkor valszeg az enyém utángyári volt. :D

Elküldve
Na akkor valszeg az enyém utángyári volt. :D

Én az enyémet sütőbe raktam, a tömítő-ragasztó szépen megpuhult, szerelhető lett. Összerakáskor hőlégfujóval melegítettem fel a fekete gányót.

Elküldve

Én is így tudom :D

Elküldve
Hogyért adod? ^_^

Nem kérek érte semmit. Nekem csak útban van. Igaz, az egyik ülőlapja szét van szerelve, meg a háttámlák is le vannak szedve. De hát csak alkatrésznek való cucc.

Elküldve
Nem kérek érte semmit. Nekem csak útban van. Igaz, az egyik ülőlapja szét van szerelve, meg a háttámlák is le vannak szedve. De hát csak alkatrésznek való cucc.

A fejtámlák megvannak? Igazából az a része érdekel. ^_^

Elküldve

tudom rossz hejre irom!sosbe kéne nekem 6db oldalüveg A vectrához.sedan.ha van esetleg valakinek elfekvöben annak örülnék.györ és környékén.tel:06705404444

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.