zotya975 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Ide gondoltad? Tesztüzem: -ien -oan -milyen -mejek -megyek -kisebb -röhejes -anyja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Ide gondoltad? Tesztüzem: -ien -oan -milyen -mejek -megyek -kisebb -röhejes -anyja :) Erre. Kösz. Látom javított párat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Ide gondoltad? Tesztüzem: -ien -oan -milyen -mejek -megyek -kisebb -röhejes -anyja :D Na, kb. ezt is vártuk/tam. Igyekszünk a fórummal javítani a kedves fórumozók helyesírását. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fanatikus Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Szevasztok Clubtársak!nem rég regisztráltam az oldalra,mivel hogy OPEL vásárlás elött állok.amugy van autom.na szoval az lenne a kérdésem,melyik tipust vegyem,A Vectrac16nz 94-96közöti v.F Astrac16nz 94-97,ez a két tipus közül válogattam össze párat.a vásárlást szeptemberre tervezem adigra jön össze kb.4-450eFT.A segitséget elöre is köszönöm!ui:amugy volt már anno egy asconám.nagyon vadiszno volt,elsö autom!nagyon sokat olvasok a vectrárol,kicsit felé hajlok,elég sok probléma van velle?ja és szerelövel mennék mindenkép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Szevasztok Clubtársak!nem rég regisztráltam az oldalra,mivel hogy OPEL vásárlás elött állok.amugy van autom.na szoval az lenne a kérdésem,melyik tipust vegyem,A Vectrac16nz 94-96közöti v.F Astrac16nz 94-97,ez a két tipus közül válogattam össze párat.a vásárlást szeptemberre tervezem adigra jön össze kb.4-450eFT.A segitséget elöre is köszönöm!ui:amugy volt már anno egy asconám.nagyon vadiszno volt,elsö autom!nagyon sokat olvasok a vectrárol,kicsit felé hajlok,elég sok probléma van velle?ja és szerelövel mennék mindenkép. Szia! Bár még nem vagyunk CLUBTÁRSAK, csupán CARTÁSAK. Ám ezen könnyen lehet segíteni. Ami az autóvásárlást illeti, több érv szól mind2 típus mellett, és ellen is. Ami azonban mindegyiket illati, hogy egy egyszerű, könnyen és olcsón fenntartható jármű. A Vectra talán kényelmesebb, már csak a méretéből kifolyólag is. Ami nagyon fontos mind a 2 esetében, hogy a kasztni legyen rendben, mert egy vagyonba kerül a fényezés. Az a fajta motor, amire a választásod esett, egy szinte elnyűhetetlen darab. Bár sztem találsz ebben az évjáratban már X16SZ/R típusút is, ami már modernebb. Bár ezeknél előfordulhat EGR szelep probléma. De ezt könnyen lehet orvosolni egy darab lemezzel, amivel lezárod. Összességében nem rossz választás egyik sem. Ja, és megkérlek ügyelj a helyesírásodra jobban, mert ebben a rövid szösszenetben, amit írtál, 18 hibát véltem felfedezni. Ha másképp nem megy használj másik böngészőt, amiben van helyesírás ellenőrző funkció! Amúgy üdv a fórumban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fanatikus Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Köszi!asszony is mindig kijavitt!vekiket nézem jobban amugy,95-96 darabokat,asszonynak is tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Köszi!asszony is mindig kijavitt!vekiket nézem jobban amugy,95-96 darabokat,asszonynak is tetszik! Az a 2 amit a Vectra topicba tettél, elég jónak tűnik. Persze csak első ránézésre. Mindent meg kell nézni, nézetni mielőtt megveszi az ember. Más. Péntekenként szoktunk találkozni a Pezo Drink nevű műintézményben, ha gondolod csatlakozhatsz hozzánk bármikor. Bővebben a találkozók topicban olvashatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bukmop Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Opel fórumlakók! Most értem haza All-You-Can-Eat-ről...1600HUF-ért degeszre tömtem a hasamat! Sajnos ennyiért a vasat nem tudom degeszre tömni :) Mindemellé nagyon szép idő is párosul! :D A Blitz legyen mindenkivel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Nem megyek, fárasztó hét volt, reggel megint meló. :lol: Pedig most jön egy új srác is. :devlish: Lehetne villogtatni a nemlétező tudásod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Pedig most jön egy új srác is. :devlish: Lehetne villogtatni a nemlétező tudásod. :lol: Minek, karrierem csúcsán állok, innen már csak bukni lehet. :lol: :lol: Azért mond el neki, hogy a Mester nem tudod eljönni fontos teendői miatt, de az Ifjú Padavan rendelkezésére áll. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Minek, karrierem csúcsán állok, innen már csak bukni lehet. :lol: :lol: Azért mond el neki, hogy a Mester nem tudod eljönni fontos teendői miatt, de az Ifjú Padavan rendelkezésére áll. :devlish: Te fogalomzavarban szenvedsz. Vagy nem vagy tisztában a saját képességeiddel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Pedig most jön egy új srác is. :devlish: Lehetne villogtatni a nemlétező tudásod. :lol: Ááááááá.... ez nagyon szemét volt. :lol: :lol: :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Te fogalomzavarban szenvedsz. Vagy nem vagy tisztában a saját képességeiddel. :lol: Lehet, kicsit felborult a héten a midiklorián szintem. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Ááááááá.... ez nagyon szemét volt. :lol: :lol: :lol: ;) ;) Tudom. :devlish: ;) Lehet, kicsit felborult a héten a midiklorián szintem. :lol: ;) A mid??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Tudom. :devlish: :lol: A mid??? :lol: Nem MID, TID! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Tiszta ideg voltam hogy nem tudok menni,de a lakást nem tudtam otthagyni Tv,net ,meg telefon nélkűl! Pedig megnéztem volna hogy mit szólna az ügyfél :lol: De jövő héten úgy kérek címeket hogy oda érjek :lol: Miért, hol dolgozol? Csak nem a Digi-nél??? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Miért, hol dolgozol? Csak nem a Digi-nél??? :devlish: De bezony,a Digi Tv a második otthonom(vagyis a lakások :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Tudom. :devlish: :lol: A mid??? :lol: KHHMMM:Az erő jelenlétét a midikloriánok számában mérik. (ha valaki nem tudná a midiklorián a pórias elnevézese CN sejtjeinek.) ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 KHHMMM:Az erő jelenlétét a midikloriánok számában mérik. (ha valaki nem tudná a midiklorián a pórias elnevézese CN sejtjeinek.) ... :devlish: Látom, még nem érted. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Látom, még nem érted. :D Ezek szerint nem,de megfogom tunni? ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ezek szerint nem,de megfogom tunni? :D :rolleyes: Csak egy tipp:Triple Info Display ( TID) :D Ezt kellett volna érteni? ;) (asszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Ezek szerint nem,de megfogom tunni? :D :rolleyes: Egyszer biztosan. Ha elég sokat jársz közénk. :D Csak egy tipp:Triple Info Display ( TID) :D Ezt kellett volna érteni? ;) (asszem) Nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Egyszer biztosan. Ha elég sokat jársz közénk. :D Nem. :rolleyes: Most már nagyon érdekel,de majd idővel csak megtudom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Sziasztok! Győrben vagy a környéken tudtok ajánlani polírozó emberkét?! Az első lámpákat szeretném políroztatni! Köszi! Szerk: Bocsi rossz helyre ment!! :rolleyes: A chatbe akartam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Sziasztok! Győrben vagy a környéken tudtok ajánlani polírozó emberkét?! Az első lámpákat szeretném políroztatni! Köszi! Szerk: Bocsi rossz helyre ment!! :rolleyes: A chatbe akartam! Sztem a polírozás nem segít, ha bemattult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts