kavics Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 kukk mi a helyzet errefelé ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 kukk mi a helyzet errefelé ? :) Naaaa! Mi a helyzet elveszett gyerek. Hogy vagy? Nem jössz este pezoba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 hogyan lehet neten biztosítót váltani? tud valaki segíteni? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 hogyan lehet neten biztosítót váltani? tud valaki segíteni? thx Pölö rajtuk keresztül. nem néztem végig, de gondolom lépésről-lépésre végigvezet a folyamaton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Naaaa! Mi a helyzet elveszett gyerek. Hogy vagy? Nem jössz este pezoba? Üdv! :) ígérem benézek egyszer mostmár... pénteken megyek haza mindig pestről, aztán elég sokszor már fáradt vagyok mire hazaérek, de erőt veszek valamikor magamon :D ezt a hetet nem merem megígérni :) merre is van ez a Pezo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 hogyan lehet neten biztosítót váltani? tud valaki segíteni? thx www.netrisk.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Üdv! :) ígérem benézek egyszer mostmár... pénteken megyek haza mindig pestről, aztán elég sokszor már fáradt vagyok mire hazaérek, de erőt veszek valamikor magamon :D ezt a hetet nem merem megígérni :) merre is van ez a Pezo? A Petz Lajos utcában. A Bartókról kell balra kimenni az első körforgalomból, ha a Szigethy felől jössz. A Pezot pedig jobb oldalon találod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Karcsi! Ide írom, mert msn-n 29-e óta nem voltál jelen. Holnap akkor 9 körül kell a kórháznál lennem, muterommal, akkor utána tudnánk ütközni. Ülésedet visszaadom, rúteredet is valamint a riogatót is megnézzük ha jó lesz az idő. Szóval minden a tervek szerint alakul. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Karcsi! Ide írom, mert msn-n 29-e óta nem voltál jelen. Holnap akkor 9 körül kell a kórháznál lennem, muterommal, akkor utána tudnánk ütközni. Ülésedet visszaadom, rúteredet is valamint a riogatót is megnézzük ha jó lesz az idő. Szóval minden a tervek szerint alakul. :huh: Ok. Én is 9-re viszem a Zasszonyt melóba, utána jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Ok. Én is 9-re viszem a Zasszonyt melóba, utána jó. Rendben. Szerintem majd a ház előtt fogok parkolni valahol. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt minden kedves cartársnak a régióban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt mindenkinek! Szombaton 18:00-kor évzáró ülés a Pezóban! Aki tud jöjjön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt mindenkinek! Szombaton 18:00-kor évzáró ülés a Pezóban! Aki tud jöjjön! Mármint Opeles? :rolleyes: Mondjuk úgysem itt van a hivatalos régióm, úgyhogy tárgytalan. :blink: Azért Boldog Karácsonyt kívánok nektek és kellemes szentestét mára. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt mindenkinek! Szombaton 18:00-kor évzáró ülés a Pezóban! Aki tud jöjjön! 26 nem jó. Nem leszünk itthon, és nem tudom mikor érünk haza. 27 nem lenne jobb?? Mármint Opeles? :blink: Mondjuk úgysem itt van a hivatalos régióm, úgyhogy tárgytalan. :lol: Azért Boldog Karácsonyt kívánok nektek és kellemes szentestét mára. ;) :D Attól még eljöhetsz. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 26 nem jó. Nem leszünk itthon, és nem tudom mikor érünk haza. 27 nem lenne jobb?? Attól még eljöhetsz. :rolleyes: :lol: Kihagyom inkább. Szilveszterre kell tartalékolnom a pénzmagot. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 27-e is jó , de 4kor indulok vissza Pécsre, szóval előtte kéne. Day: Gyere el! Az évzárón mindenkinek ott kell lennie! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 27-e is jó , de 4kor indulok vissza Pécsre, szóval előtte kéne. Day: Gyere el! Az évzárón mindenkinek ott kell lennie! :rolleyes: Meglátom mit tehetek. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 BÉKÉS BOLDOG BALESETMENTES ÚJESZENDŐT KÍVÁNOK!!!!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 BUÉK minden kedves cartársnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 BUÉK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Isten éltesse Huani cartársnőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Isten éltesse Huani cartársnőt. Ő meg kicsoda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ő meg kicsoda? :lol: Hát nem ismered? Klikk ide! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Hát nem ismered? Klikk ide! :lol: Ja most már tudom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Isten éltesse ekotek cartársat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts