hening Elküldve November6, 2009 Elküldve November6, 2009 kukk mi a helyzet errefelé ? :) Naaaa! Mi a helyzet elveszett gyerek. Hogy vagy? Nem jössz este pezoba?
B.I.G. Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 hogyan lehet neten biztosítót váltani? tud valaki segíteni? thx
zotya975 Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 hogyan lehet neten biztosítót váltani? tud valaki segíteni? thx Pölö rajtuk keresztül. nem néztem végig, de gondolom lépésről-lépésre végigvezet a folyamaton.
kavics Elküldve November13, 2009 Elküldve November13, 2009 Naaaa! Mi a helyzet elveszett gyerek. Hogy vagy? Nem jössz este pezoba? Üdv! :) ígérem benézek egyszer mostmár... pénteken megyek haza mindig pestről, aztán elég sokszor már fáradt vagyok mire hazaérek, de erőt veszek valamikor magamon :D ezt a hetet nem merem megígérni :) merre is van ez a Pezo?
kavics Elküldve November13, 2009 Elküldve November13, 2009 hogyan lehet neten biztosítót váltani? tud valaki segíteni? thx www.netrisk.hu :)
hening Elküldve November13, 2009 Elküldve November13, 2009 Üdv! :) ígérem benézek egyszer mostmár... pénteken megyek haza mindig pestről, aztán elég sokszor már fáradt vagyok mire hazaérek, de erőt veszek valamikor magamon :D ezt a hetet nem merem megígérni :) merre is van ez a Pezo? A Petz Lajos utcában. A Bartókról kell balra kimenni az első körforgalomból, ha a Szigethy felől jössz. A Pezot pedig jobb oldalon találod.
daykiller Elküldve December1, 2009 Elküldve December1, 2009 Karcsi! Ide írom, mert msn-n 29-e óta nem voltál jelen. Holnap akkor 9 körül kell a kórháznál lennem, muterommal, akkor utána tudnánk ütközni. Ülésedet visszaadom, rúteredet is valamint a riogatót is megnézzük ha jó lesz az idő. Szóval minden a tervek szerint alakul. :huh:
hening Elküldve December1, 2009 Elküldve December1, 2009 Karcsi! Ide írom, mert msn-n 29-e óta nem voltál jelen. Holnap akkor 9 körül kell a kórháznál lennem, muterommal, akkor utána tudnánk ütközni. Ülésedet visszaadom, rúteredet is valamint a riogatót is megnézzük ha jó lesz az idő. Szóval minden a tervek szerint alakul. :huh: Ok. Én is 9-re viszem a Zasszonyt melóba, utána jó.
daykiller Elküldve December1, 2009 Elküldve December1, 2009 Ok. Én is 9-re viszem a Zasszonyt melóba, utána jó. Rendben. Szerintem majd a ház előtt fogok parkolni valahol. :huh:
hening Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt minden kedves cartársnak a régióban.
gergolabs Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt mindenkinek! Szombaton 18:00-kor évzáró ülés a Pezóban! Aki tud jöjjön!
daykiller Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt mindenkinek! Szombaton 18:00-kor évzáró ülés a Pezóban! Aki tud jöjjön! Mármint Opeles? :rolleyes: Mondjuk úgysem itt van a hivatalos régióm, úgyhogy tárgytalan. :blink: Azért Boldog Karácsonyt kívánok nektek és kellemes szentestét mára. :D :lol:
hening Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt mindenkinek! Szombaton 18:00-kor évzáró ülés a Pezóban! Aki tud jöjjön! 26 nem jó. Nem leszünk itthon, és nem tudom mikor érünk haza. 27 nem lenne jobb?? Mármint Opeles? :blink: Mondjuk úgysem itt van a hivatalos régióm, úgyhogy tárgytalan. :lol: Azért Boldog Karácsonyt kívánok nektek és kellemes szentestét mára. ;) :D Attól még eljöhetsz. :rolleyes: :D
daykiller Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 26 nem jó. Nem leszünk itthon, és nem tudom mikor érünk haza. 27 nem lenne jobb?? Attól még eljöhetsz. :rolleyes: :lol: Kihagyom inkább. Szilveszterre kell tartalékolnom a pénzmagot. :blink:
gergolabs Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 27-e is jó , de 4kor indulok vissza Pécsre, szóval előtte kéne. Day: Gyere el! Az évzárón mindenkinek ott kell lennie! :rolleyes:
daykiller Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 27-e is jó , de 4kor indulok vissza Pécsre, szóval előtte kéne. Day: Gyere el! Az évzárón mindenkinek ott kell lennie! :rolleyes: Meglátom mit tehetek. :blink:
zsolesz1 Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 BÉKÉS BOLDOG BALESETMENTES ÚJESZENDŐT KÍVÁNOK!!!!!!! :rolleyes:
gergolabs Elküldve Január10, 2010 Elküldve Január10, 2010 Isten éltesse Huani cartársnőt. Ő meg kicsoda? :lol:
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Elküldve Január10, 2010 Ő meg kicsoda? :lol: Hát nem ismered? Klikk ide! :lol:
gergolabs Elküldve Január10, 2010 Elküldve Január10, 2010 Hát nem ismered? Klikk ide! :lol: Ja most már tudom! :lol:
Recommended Posts