zsolesz1 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Köszi Karcsi! Ha már biztosabb lesz majd egyeztetünk, addig még sok minden történhet. A Kadett-be is beépül addig pár alkatrész :lol: motor?? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Zsoltival mi van? köszi,élek és virulok :lol: ,néha a gyerekeimtől eltudom imádni a gépet :lol: olyankor amit lehet elolvasom megy a meló a munkahelyen,mellette 1 fakitermelőnél melózok. fitt vagyok és üde,mint a harmatos gané:lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Mostanában nem láttam, de midenképpen beszélni akartam vele a pályanap miatt. Hátha van kedve és ideje is! :P én láttalak,gurultál velem szemben a sári templomnál.Integettem mint 1 valogadűűlt veréb.de szépen lassan pedáloztál a verdáddal :lol: köszi hogy gondoltál rám :lol: de sajna szinte biztos ,hogy ki kell hagynom :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 köszi,élek és virulok :lol: ,néha a gyerekeimtől eltudom imádni a gépet :lol: olyankor amit lehet elolvasom megy a meló a munkahelyen,mellette 1 fakitermelőnél melózok. fitt vagyok és üde,mint a harmatos gané:lol: :lol: Néha írhatnál, hogy mi történik felétek. Jó lenne már találkozni is. Bár tudom, hogy nem a szomszédban laktok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 motor?? :lol: :lol: :lol: Isten őrizz! :P Fékek felújítása illetve 1-2 tömítés + sajálatomra szélvédő csere mivel pókos a design repedés stílusban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 pókos a design Kaszás, vagy keresztes? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 én láttalak,gurultál velem szemben a sári templomnál.Integettem mint 1 valogadűűlt veréb.de szépen lassan pedáloztál a verdáddal :lol: köszi hogy gondoltál rám :P de sajna szinte biztos ,hogy ki kell hagynom :lol: :lol: ha szép lassan akkor az nem én voltam csak a szellemem :D az igazság az, hogy manapság csak nézek ki a fejemből mert brutál a melóm. heti 55-60 óra tömény agyhalál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Kaszás, vagy keresztes? :lol: a kérdés jó ! :lol: nekem kaszásnak tűnik, de nem vagyok hozzáértő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 te leszel a pókember :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Már nem leszek pókember! Szélvédő cserélve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Már nem leszek pókember! Szélvédő cserélve. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Már nem leszek pókember! Szélvédő cserélve. :lol: Mibe fájt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Mibe fájt? :lol: 8000,- volt a bontot szélvédő Kenny-től + 6500,- a cullang. Lehetett volna meredekebb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Isten éltesse B.I.G. cartársat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 8000,- volt a bontot szélvédő Kenny-től + 6500,- a cullang. Lehetett volna meredekebb is. Nem volt vészes. Isten éltesse B.I.G. cartársat. Éltesse, már ha benéz még ide. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Karcsi! Te mennyiért vetted a Bosal hátsó dobot és hol? ...nálunk igen drágának találom(kb.80Eur) és úgy emlékszem mintha te egész jó árat irtál volna anno... Összeszakadt a bele, van ám "bu-bu-bu"...hm, mások nagy pénzeket fizetnek azért hogy ilyen hangja legyen, de nekem nem jön be és gyanitom a fogyasztásomat is hazavágja. Gyanús volt ez már nekem egy ideje. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Karcsi! Te mennyiért vetted a Bosal hátsó dobot és hol? ...nálunk igen drágának találom(kb.80Eur) és úgy emlékszem mintha te egész jó árat irtál volna anno... Összeszakadt a bele, van ám "bu-bu-bu"...hm, mások nagy pénzeket fizetnek azért hogy ilyen hangja legyen, de nekem nem jön be és gyanitom a fogyasztásomat is hazavágja. Gyanús volt ez már nekem egy ideje. :lol: 12000, és van egy kipufogó szervíz a DAC pálya mellett. Ott csináltattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 12000, és van egy kipufogó szervíz a DAC pálya mellett. Ott csináltattam. Dunaszerdahelyen? Szerintem azt én is ki tudnám cserélni, csak az ár érdekel meg hogy hol vetted annyiért, mert ez majdnem csak a fele ár mint amit nekem mondtak itt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Dunaszerdahelyen? Szerintem azt én is ki tudnám cserélni, csak az ár érdekel meg hogy hol vetted annyiért, mert ez majdnem csak a fele ár mint amit nekem mondtak itt. :lol: A dobot a szervíz adta. Az ár tartalmazta a dobot, és a szerelést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Hát srácok jó szórakozást szombatra! Én már hazaértem, a kilóméteróra helyett a betonkeverő fog pörögni! :lol: Majd fotózzatok szorgalmasan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Hát srácok jó szórakozást szombatra! Én már hazaértem, a kilóméteróra helyett a betonkeverő fog pörögni! :lol: Majd fotózzatok szorgalmasan! :lol: Nemááááár! Mostezméééér? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Hát srácok jó szórakozást szombatra! Én már hazaértem, a kilóméteróra helyett a betonkeverő fog pörögni! :lol: Majd fotózzatok szorgalmasan! :lol: kössél arra is kilóméter órát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nemááááár! Mostezméééér? :lol: A kőműves most tudott jönni! A Kadett "háza" készülget. Ha most nem betonozunk akkor ismerve a helyzetet el fog "tünni" a mester, mert jön a burkoló szezon és abban több a lóvé. Szegény autó igazán megérdemli már a fedelet ennyi év után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 kössél arra is kilóméter órát :lol: Lehet meglepne az adat amit mutatna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 A kőműves most tudott jönni! A Kadett "háza" készülget. Ha most nem betonozunk akkor ismerve a helyzetet el fog "tünni" a mester, mert jön a burkoló szezon és abban több a lóvé. Szegény autó igazán megérdemli már a fedelet ennyi év után. Megértem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts